terminy Duncona
-
- Kontakt:
terminy Duncona
Wiecie moze kiedy beda ramki DC?? Dokłądniej chodzi mi tu o Johny Bravo i Amstaffa. Dzwoniłem do nich bo mialy byc dzisiaj, ok znowu przesuniecie treminu.... Po dodzwonieniu sie do nich pewien miły człowiek prz telefonie powiedział mi ze bedą wPOlsce w środe a w do kupienia beda dostepne w czwartek... TEn czwartek... Prawda to czy fałsz....=\ ???
NS rulezzz
big hit + 888
big hit + 888
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
h.uja wafla ..te bauwany są mistrzami świata w ściemnianiu i robieniu klientów w H.UJA!! jak można tłumaczyć 2 miesięczne czekanie na wysłanie ramy bo jakiemuś debilowi nie chcialo sie iśc na poczte ....to "dużo ruchu mielismy dzis" "nie mieliśmy czasu" "już za 2 dni ja wyslemy"--KLIENT NASZ PAN --te słowa nigdy nie były kojarzone z DUNCONEM ,nie są i nigdy nie beda ...!!
zmorą tego sportu jest to że zrobił sie TRENDI :/
ja zaczalem interesowac sie amstaffem na poczatku roku, zamowilem rame, miala byc w polowie lutego. 15 lutego pelen radosci dzwonie do sklepu i slysze termin sie zmienil na koniec lutego. Mysle sobie no co,z i tak jest snieg, wiec za duzo nie pojezdze. Zadzwonilem do sklepu na poczatku marca,z tu znowu lipa - "przepraszamy, ale duncon zmienil termin na poczatek kwietnia". Niestety na rame czekam do dzis, jednak od wielu sprzedawcow slyszalem ze ma byc w tym tygodniu.
intymnie-sklep.com.pl
Niby jesteśmy w Europie, ale ludzie pracujący w urzędzach celnych robią to samo co robili wcześniej, czyli olewka. My też czekamy na ramy od DC, ale ja coraz bardziej rozumiem ten problem, bo my też czekamy na Vuelty Excalibur DH 24" oraz trochę części z USA i wszystko tak się ślimaczy, że .............. . Obręcze miały być na 100% w marcu, dziś jest prawie maj i towar niby ma być lada dzień :) Zauważcie tylko jedno, my jako firmy, które sprzedają Wam części chcemy na Was zarobić i staramy się aby towar był jak najszybciej w Polsce, aby najzwyczajniej sprzedać go Wam i zarobić.Więc nie myślcie, że wszystkim dystrybutorom to lata :) pozdrawiam i przepraszam naszych klientów.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
-
- Kontakt:
Słuchajcie, Duncon, 7anna, Velo, DM, itd itp..... to nie są firmy, które zostały stworzone żeby robić na złość swoim klientom czyli nam. Oczywiście wszyscy mają większe lub mniejsze problemy we współpracy z Azją i na tym cierpimy wszyscy. Jednak jaki sens byłby w działaniu w/w firm? Żeby wkurwiać klientów. W polsce tylko TP sa na razie skutecznie to robi a nie wierzę, żeby ta firma była wzorem do naśladowania dla polskich producentów czy dystrybuyorów sprzętu rowerowego. CZasami tak jest i niestety nic na to nie poradzimy. Trzeba czekać? Prewno bo warto.....