terminy Duncona

Marcus_Wolf
Kontakt:

terminy Duncona

Post autor: Marcus_Wolf »

Wiecie moze kiedy beda ramki DC?? Dokłądniej chodzi mi tu o Johny Bravo i Amstaffa. Dzwoniłem do nich bo mialy byc dzisiaj, ok znowu przesuniecie treminu.... Po dodzwonieniu sie do nich pewien miły człowiek prz telefonie powiedział mi ze bedą wPOlsce w środe a w do kupienia beda dostepne w czwartek... TEn czwartek... Prawda to czy fałsz....=\ ???
NS rulezzz
big hit + 888
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

ja stawiam że fałsz...rok temu przez ok. 4 miesiące przesuwali mi termin co dwa tygodnie....więc lepiej miej w zapasie dużo cierpliwości
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

ja wiem jak sie tyczy sprawa ramek johny brawo otóż już dziś mają być na granicy, clo i te sprawy a 28 mają już być u duncona i tego samego dnia ma rozpocząć się wysyłka no zobaczymy jak będzie i mam nadzieje że obejdzie się bez więkrzych przesunięć bo już ich kilka bylo pozdrawiam PunkerS
Marcus_Wolf
Kontakt:

Post autor: Marcus_Wolf »

Sluchajcie jak myslicie jaki rozmiar bedzie na mnie dobry. No mam 194cm ... a amora ma suntoura xc-pro-ns 100 mm i nie wiem jaka wziasc... Rower ma mi sluzyc glownie do skakania...
NS rulezzz
big hit + 888
kkkk
Kontakt:

Post autor: kkkk »

biez amstaffa koles ma i to jest zajebista ramka
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=63988
MASAKRATOR
Kontakt:

Post autor: MASAKRATOR »

h.uja wafla ..te bauwany są mistrzami świata w ściemnianiu i robieniu klientów w H.UJA!! jak można tłumaczyć 2 miesięczne czekanie na wysłanie ramy bo jakiemuś debilowi nie chcialo sie iśc na poczte ....to "dużo ruchu mielismy dzis" "nie mieliśmy czasu" "już za 2 dni ja wyslemy"--KLIENT NASZ PAN --te słowa nigdy nie były kojarzone z DUNCONEM ,nie są i nigdy nie beda ...!!
zmorą tego sportu jest to że zrobił sie TRENDI :/
KURA fr
Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
Kontakt:

Post autor: KURA fr »

hehe jak w styczniu rok temu zamowilem mastiffa to mial byc w lutym. w czerwcu dzwoni koles i mowi ze sa ramy hehe ale juz mialem sztywna niestety. duzo cierpliwości lepiej nazbieraj !!!!!
dla mnie bomba :)
gieras
Kontakt:

Post autor: gieras »

ja zaczalem interesowac sie amstaffem na poczatku roku, zamowilem rame, miala byc w polowie lutego. 15 lutego pelen radosci dzwonie do sklepu i slysze termin sie zmienil na koniec lutego. Mysle sobie no co,z i tak jest snieg, wiec za duzo nie pojezdze. Zadzwonilem do sklepu na poczatku marca,z tu znowu lipa - "przepraszamy, ale duncon zmienil termin na poczatek kwietnia". Niestety na rame czekam do dzis, jednak od wielu sprzedawcow slyszalem ze ma byc w tym tygodniu.
intymnie-sklep.com.pl
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Niby jesteśmy w Europie, ale ludzie pracujący w urzędzach celnych robią to samo co robili wcześniej, czyli olewka. My też czekamy na ramy od DC, ale ja coraz bardziej rozumiem ten problem, bo my też czekamy na Vuelty Excalibur DH 24" oraz trochę części z USA i wszystko tak się ślimaczy, że .............. . Obręcze miały być na 100% w marcu, dziś jest prawie maj i towar niby ma być lada dzień :) Zauważcie tylko jedno, my jako firmy, które sprzedają Wam części chcemy na Was zarobić i staramy się aby towar był jak najszybciej w Polsce, aby najzwyczajniej sprzedać go Wam i zarobić.Więc nie myślcie, że wszystkim dystrybutorom to lata :) pozdrawiam i przepraszam naszych klientów.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
gieras
Kontakt:

kurna i znowu to samo. ramy mialy byc na koniec kwietnia, jest 11 maja i ni widu ni sluchu o amstaffach :/
intymnie-sklep.com.pl
rider_szymi
Kontakt:

Post autor: rider_szymi »

a ja już pomykam na nowym amstaffie. Jest zajebisty. Tyle że tez długo czekałem.
Daniel
Kontakt:

Amstaff będzie w sprzedaży od poniedziałku - wtorku. Nasi klienci dostaną je w ręce środę-czwartek.(Ci z malowaniem specjalnym kilka dni później)
www.rowerowy.com

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

i tak nic nie przebije nsx, ja to mialem zajebistego farta i nie narzekam ale niektorzy na swoej dziwki czekaja nadal :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
mosh
Kontakt:

Post autor: mosh »

Słuchajcie, Duncon, 7anna, Velo, DM, itd itp..... to nie są firmy, które zostały stworzone żeby robić na złość swoim klientom czyli nam. Oczywiście wszyscy mają większe lub mniejsze problemy we współpracy z Azją i na tym cierpimy wszyscy. Jednak jaki sens byłby w działaniu w/w firm? Żeby wkurwiać klientów. W polsce tylko TP sa na razie skutecznie to robi a nie wierzę, żeby ta firma była wzorem do naśladowania dla polskich producentów czy dystrybuyorów sprzętu rowerowego. CZasami tak jest i niestety nic na to nie poradzimy. Trzeba czekać? Prewno bo warto.....
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

a ja jak nie dostanę ramy do piątku, to się poskarżę :P
http://dhcyc.pinkbike.com
gieras
Kontakt:

Daniel pisze:Amstaff będzie w sprzedaży od poniedziałku - wtorku. Nasi klienci dostaną je w ręce środę-czwartek.(Ci z malowaniem specjalnym kilka dni później)
chodzi oczywiscie op przyszly tydzien ?
DoMiNiK
Kontakt:

Post autor: DoMiNiK »

rok temu na swojego Amstaffa czekałem około 3 miechów...

ale z ramy jestem zadowolony :)
Daniel
Kontakt:

W poniedziałek tj 16 maja :)
www.rowerowy.com

gieras
Kontakt:

skad masz te info ?