dawidek1 ja też jeszcze nie wiele umiem(jezdze dopiero od wakacji) wiec wpadaj i bedzie spoko, a co do godziny to myśle z 11 bedzie git. tylko ile osob bedzie?
ja w sumie mogłbym się przejechać tylko tak naprawdę to w jakim celu to jest zorganizowane ? Po prostu zwykłe spotkanie i lans po rynku czy moze ustawka i wyjazd np. do wolskiego ?
ta jak wpadnie kolo 50osob do lasu to tam bedzie masakra i nikt sobie nie zjedzie...pozatym czuje ze to nie wypali bo nie kazdy bieker z krk na dh-zone i nie kazdy tu wlazi trzeb to zorganizowac poza dhzlomem wedlug mnie
mozemy zachacyc o lasek(chociaz ja lepiej sie czuje w strecie) ale ustawka jest dla wszystkich a nie tylko dla mnie, poza tym mozna na walach cos tez porobic(zjazd ze wzgorza wawelskiego:))
hmmm... nie wiem czy to dobry pomysl na MM... pare razy straz miejska spisala tam paru czubkow na bmx'ach - ale nie tych riderow co maja klase (Wyru, Anemik, Jasiu itp.) tylko takich cieci za skakanie w tym miejscu... a jak tam 20-30os wjedzie to hoho... moga sie przyczepic o zaklucanie porzadku;] A co do wzgorza wawelskiego... mnie juz tam spisali:D Lepiej na rynku... pod ratuszem...
czaja: w sumie to masz racje ale nie ma kiedy indziej a poza tym uwazam ze najlepiejzbiorke(ale to zabrzmialo, jak za szkolnych lat:)) na placu MM tylko wystarczy nie robic bydla i bedzie cool. tylko odrazu mowie jak ktos ma zamiar przyjechac tylko po to zeby bydlo zrobic to lepiej niech od razu zrezygnuje. to ma byc kulturka spotkanie, z przewidziana jazdz po kraku:).
ej bezkitu ja wyjezdzam !!! :(:( cholera.....zróbcie....ale może jutro :]:];] jak ktos się chce ustawić...może nawet tylko w pare osób..bo jutro jade gdzieś pojeździć może na rynek..nie iwem....ale ja wyjezdzam w kazdymr azie..i mnie nie bedzie...:( a jutro chcętnie się z kims ustawie do pojeżdzenia...sam duzo nie umiem ale pojeździć zawsze można...