7anna

AllMountain
Kontakt:

Post autor: AllMountain »

Jak kupisz to się pochwal :D
Roar
Kontakt:

Post autor: Roar »

Spoko. A tak przy okazji moze ktos wie jak zmienia się skok ze 150mm na 170mm. Potrzebny jest jakis zestaw abgrejdowy czy jak w boxxerach styka podkładki przestawić?
Roar
Kontakt:

Chodzi o 66 vf. No.
Roar
Kontakt:

Ej no napisz ktos coś. W sensie że poprosze.
AllMountain
Kontakt:

Post autor: AllMountain »

Ktoś tu jest kłamczuszek, albo Ty Roar albo 7anna.

Pozwolę sobie przytoczyć Twoje dwa posty z tego tematu:
1) "Bo własnie dzwoniłem do 7anna i sie pytałem jak jest z gwarancją i gosc mi powiedział że normalnie jest. A mają w lepszej cenie bo w setach z ramami ściągali. No to chyba 66 będzie mój. Roarrrr!!!"
2) "No wiec panie AllMountain nie jest tak jak pan pisze.

Wydałem pare zyków na telefon i wypytałem dokładnie bo sam bym nie sprowadzał bujaka. Lubie kupic i miec w dupie a nie srać że coś chrupnie. Amory nie sa wyciagane z zestawów i na każdy jest normalny paragon, faktura czy co tam chcesz, pisemna gwara i reszta bajerów. Serwis jest bez żadnych problemów. Z tego co skumałem nie robią tego przez Gregorio ale dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. Co za róznica. A taka firma jak 7anna która jest dystrybutorem NS, Suna, Banshee (!!!) i innych znanych firm raczej se nie pozwoli sobie na robienie lipy. I tak od nich Morfinke kupuje a jak moge miec przy okazji pare stów taniej widel na normalnej gwarancji to spas dla mnie."

Najpierw piszesz, że powiedzieli, że "w setach z ramami ściągali", a potem, że "Amory nie sa wyciagane z zestawów". :D :D :D
Kłamczuszek
Roar
Kontakt:

To pewnie oznacza ze sciągali razem z ramami ale nie są z nich wydłubywane. Albo jakoś inaczej. Może chodziło o to że w setach są taniej a nie że w setach sciągane. A może mają jakis układ z marcochem. Zresztą jak sie chcesz dowiedziec o wszystkie drobiazgi i szczególiki to sam do nich zadzwoń. I skoro tak na maxa dużo wiesz o Gregorio, montowniach Hawka i kto kogo w Marcochu za co opierdolił to pewnie wiesz też cos o samych bujakach i byś mi powiedział jak w widelcu 66 vf skok zmienic? Bo siana nie mam na RC a 170mm mnie kręci.
ODPOWIEDZ