NORCO w Polsce?

Roman_Maxx
Kontakt:

Post autor: Roman_Maxx »

Przykładowe ceny Norco w Czechach http://new.mtbs.cz/katalog_hledej.html? ... max=999999

ale z tego co wiem, jak ma się kontakt to można nieżle utargować .

Ceny Kanadyjskie np. http://www.bicyclettesdehull.com/bikes.asp
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

ile na polskie jest 18 900koron??
www.dirt71.prv.pl
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

Paul_ems pisze:Qwa! kiedyś sam założyłem topica takiego, jeszcze koło listopada i ktoś bodajrze z rowerowego.com mówił ze są zainteresowani Norco a tu dupa. No płakać się chce Czechy mają Norco, Rocky Mountain, Haro, Rock Machine bla bla bla. A w Polsce mało że nie ma, to nawet Norco nie jest zainteresowane naszym rynkiem. No zajefajnie jeżeli to prawda i sie potwierdzi albo cos to mają u mnie dużego minusa i nie kupie żadnego Norco chociaż chciałem do Czech po Sasquacha zasówać. Niech sie p******ą

dokładnie, niech sie pierdolą...
podejrzewam ze przy swoich cenach i jakosci wykonania wyrżnęli by crazy crank na lewo i prawo we wszystkich pozycjach, ale jak nie to nie, nikt ich nie bedzie prosił...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

patrzcie na to:

http://www.skiteam.pl/?off=lato&open=of ... roduktu=86 cena-13000zł

a teraz tu:
http://new.mtbs.cz/katalog.html?m=276 cena- 87990 koron (12327zł)...
kurwa, dwa razy lepszy rower za taka sama cene, kutasy ze ski teamu sprzedaja zwyklego FSR jako Experta i przycinaja az o 4000zł!!!!!!!!!

takiego chujograjstwa nienawidzę...

żeby nie bylo- cena zwyklego FSR w Czechach-> 62990 koron (8825zł)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Roman_Maxx
Kontakt:

I to jest właśnie Polska klątwa !!!
Nie dosyć, że mamy mniej kasy niż ludki w innych krajach, to nasza pazerność kupiecka razy podatki, dają taki durny efekt, że płacimy za wszytko drożej.
Nawet beznyna jest u nas droższa niż u innych (np w Austrii benzyna jest tansza).
Wniosek, chyba trzba sprowadzać co się da z poza kraju.
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Ale to wynika z tego ze SkiTeam ma monopol na speca, spojz ze nigdzie indziej speca nie dostaniesz, nawet na zamowienie. Pytalem sie swojego czasu w swoim miescie o ramy p3 i big hity i powiedzieli LIPA PANIE SKI TEAM ZGARNIA WSZYSTKO szybciej skolujemy CI banshee i norco niz speca. Nawet w sklepach ktre maja przedstawicielstwo ski teamu czyt sprzedaja kone,speca,gary fishera itd nie ma co liczyc na znizki. Lezala rama speca p3 akurat L za 1500 mowie daje 1300 i ja biore od reki, nawet sie nie spytali kierownika sklepu bo wiedzieli ze nici z tego, jednoczesnie sklep ten jest dystrybutorem gianta i na tej marce mozna zbijac rowno ceny. Dopoki nie znajdzie sie firma z konkret kapitalem ktora zainwestuje w kone i speca w Polsce doputy bedziemy placili tyle ile placimy. Jedynym sensownym rozwiazaniem jest kupowanie w czechach albo czekanie na posezonowe wyprzedaze ktore moim zdaniem sa najlepszym momentem do zakupy roweru. Jak czasami widze cene roweru idaca o 2 tysie w dol to sobie mysle ile oni jeszcze musza na tym zarabiac ze im sie to oplaca sprzedawac.
n0 ridE n0 fUN
Roman_Maxx
Kontakt:

Moim zdaniem cwaniaczki ze SKI Teamu robią tak pakują wszystkie koszty w cenę i daja max marżę.
Bo mają wyłączność i zawsze jakiś naiwny się znajdzie, dlatego od połowy sezonym mają permanenetne wyprzedaże 40% of - bo i tak na takiej cenie wychodzą na swoje. A dopiero taka cena jest rzeczywista.
Tak podpadli Canondialowi który z nich zrezygnował i teraz sprzedają z centrali w Angli wprost do sklwpów w Polsce.
Kontakt:

Post autor: tomeq »

www.ROWEROWY.com ! kupowałem, polecam !!

http://allegro.pl/show_item.php?item=80180817
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

no skiteam to chuje i zdizercy!!!
a pzoaztym jak kiedys rozjebei mojeg SL to se kupie w rowerowym/jakos w czechach norco albo jakis inny wypasiony rower:)
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

a jak juz bym mial brac norco do streetu/dirtu to bym sie dogadal ze rowerowym zeby ,i sciagneli 604street/250dirt/4hun
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

tomeq pisze:http://rowerowy.com/index.php?strona=lista&sekcja=183 ajajaj jak nie ma jak sa :P
No sory ale jesli dla ciebie to jest przedstawicelstwo to ja nie chce wiedziec jakie ty gazety albo maslo masz w sklepie. To sa tylko i wylacznie 2 modele :(
n0 ridE n0 fUN
danny75
Kontakt:

Post autor: danny75 »

3,143k4r2 pisze:No sory ale jesli dla ciebie to jest przedstawicelstwo to ja nie chce wiedziec jakie ty gazety albo maslo masz w sklepie. To sa tylko i wylacznie 2 modele :(
ale sa... nie kazdy zaczyna od kontenerow z rowerami... jak widac po tym forum to moze sie okazac ze i te dwa modele to za duzo bo ramy za 300PLN i rowery za 1000 kroloja...

Deni mial racje. Kazdy tylko narzeka ze drogo, ze to nie jest dystrybutor bo ma tylko dwa rowery, ze to... ze tamto....
a orientowales sie czy maja inne modele? dzwoniles? pytales?

dla twojej wiadomosci beda mieli inne modele tez. Jak jestes ciekaw to sprawdz jak jestes tylko malkontenetem to moze niezajmuj chlopakop linii telefonicznej czy maila.... moze w tym czasie wlasnie ktos bedzie chcial kupic od nich rowerek??

ludzie - mniej narzekania wiecej dzialania/ Pozniejj wyglada to tak jak wyglada... szaro i bez perspektyw
Sprzedam ramy full Norco, amorki 888vf, hayesy i inne szpeja, bike@rcn.com
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

danny75 chyba troche nie zrozumialas co napisalem, ale luzik. Serio chwala temu sklepowi ze cos sie ruszylo i oby im sie powiodlo. Jednak smiem watpic ze maja tylko przedstawicielstwo a nie sa dystrybutorem przez co np Ryde jest drozszy o te 150 zl niz w czechach. Czy sie orientowalem dzwonilem pytalem ? NIE ! dlaczego ? Bo mam rower ktorego w najblizszej przyszlosci nie bede zmienial, a nie mam gotowki zeby kupic sobie jakas bujana kanape. Nie zajmuje chlopakom lini telefonicznej z racji ze na razie nie jestem zainteresowany i tyle. Fajnie ze sie cos ruszylo i tyle !
n0 ridE n0 fUN
danny75
Kontakt:

to nie byla uwaga wprost do ciebie

to byl komentarz do malkontentow....

spox
DENI
Kontakt:

Post autor: DENI »

"Nie dosyć, że mamy mniej kasy niż ludki w innych krajach, to nasza pazerność kupiecka razy podatki, dają taki durny efekt, że płacimy za wszytko drożej"

bla bla bla
znow narzekanie
jest jak jest
nie podoba sie - proboj to zmienic lub sie wyprowadz ale nie marudz
to jest chyba najgorsze - nie zrobie nic ale powiem co mnie meczy i bede meczyl tym innych
rzyg
ugh ide pojezdzic
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

DENI ale co może zrobić zwykły szary człowieczek który nie ma znajomości w USA czy gdizestam??. Nie ma co ukrywać w polsce jest drogo i tyle.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
danny75
Kontakt:

DENI masz calkowita racje:)
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

A ja uwazam ze nie masz czlowieku racji bo to ze Ciebie stac na Norco Shore nie znaczy ze kazdego stac to 1. 2 co normalny przecietny czlowiek poradzi na to ze w tym kraju jest drogo. A haslo "wez sie wyprowadz' skierowane do czlowieka ktory moze ma 13 a moze 20 lat jest troche idiotyczne moim zdaniem. Masz kase, masz fajny rower, SUPER ale zrozum innych ktorzy zbieraja zbieraja i uzbierac nie moga bo takie a nie inne pieniadze sa poza ich zasiegiem. Moim zdaniem zachowujesz sie jakbys byl powyzej, nad tym problemem i patrzyl na wszystkich z gory. Tak wlasnie uwazam PEACE
n0 ridE n0 fUN
danny75
Kontakt:

wiesz 3,143k4r2 zmienic ten kraj moga w przyszlosci tylko ludize majacy teraz 13 czy 20 lat
jak oni nasiakna za mlodu "malkontentcwem" i i wiecznym narzekaniem to i za sto lat na tym forum (zycze jak najdluszego istnienia) beda komentarze ze slizgacze i promy sa tansze na Marsie... :)

spojrz na otaczajacy swiat troche bedziej konstruktywnie :)

zgadzam sie z Toba ze Norco Shore nie jest rowerem dla kazdego (w sensie finansowym) ale trzeba miec marzenia i plany :)

ale koniec tych wywodow

Podsumowujac:
chwala chlopakom z rowerowy.com za to ze probuja.
Chwala im za to ze mimo takich komentarzy na forum wciaz maja Norco na swojej stronie.
WIerze w nich. Wierze ze sie tak latwo nie poddadza i za kilka miesiecy zobaczymy pierwsze Norkacze w Szklarskiej Porebie, Zakopanym no i oczywiscie w Warszawie :)

Wiem jedno. Jeden z nich juz niedlugo bedzie smigac po Poznaniu:) a moze nawet dwa... kto wie :)

Daniel i Tomek - trzymam za Was kciuki!!
ODPOWIEDZ