Tor Dualowy Kraków
:D Pomysł dobry ale..... Pewnie trzeba będzie załatwiać wiele papierków i ekspertyz. Być może sie myle ale nie sądze aby pozwolenie sprowadzało się tylko do pójścia do urzędu po zezwolenie. Pewnie trezba będzie ustalić czyje są grunty na których zamierzacie budować i uzyskać jakieś zezwolenie. Być może jakaś ekspertyza jak takie coś wpłynie na środowisko, być może jakis projekt zatwierdzony przez architektów krajobrazu czy cuś. Do tego trzeba by doliczyć jakichś wiecznie niezadowolonych ludzików, którzy protestowali by przeciw budowie toru ( nie wiem z jakiego powodu, ale jakis by pewnie znaleźli ). :D Dobrze by było się skonsultować z prawnikiem, który powie krok po kroku co trzeba robić. I przede wszystkim musiałaby być jedna osoba, która by była, odpowiedzialna za organizację całego przedsięwzięcia.
http://tapety1920x1200.blogspot.com
sam miałem wystapic z ta inicjatywą po maturach niestety to bedzie dosć trudne tzn uzyskanie pozwolenia itp itd mozna próbować fakt przydało by sie jakies wsparcie ze strony klubu i jakis sklepowdo wszytkiego tzreba podejśc z głową do budowy takiego toru tez przydałoby sie znaleć kilka miejsc ewentualnychi miec jakis projektja jestem gotowy do pomocy ale po maturach :P
www.mud-brothers.com
-
- Kontakt:
tylko nie organizować żadnej masy na ktorej mialoby sie zebrac podpisy. Wiadomo jak skonczyla sie sprawa z autobusami.
Znalezienie miejscowki bedzie napewno trudne, zwlaszcza dlugiej, nikomu nie potrzebnej gorki w obrebie Krakowa, w calosci nalezacej do Miasta, gdzie nie ma dresow.
Ja na razie nie mam pomyslu.
Jeżeli chodzi o kopanie to bym sie zjawil :)
Znalezienie miejscowki bedzie napewno trudne, zwlaszcza dlugiej, nikomu nie potrzebnej gorki w obrebie Krakowa, w calosci nalezacej do Miasta, gdzie nie ma dresow.
Ja na razie nie mam pomyslu.
Jeżeli chodzi o kopanie to bym sie zjawil :)