e tam szkoda terenu :P na 6cio pak wcale nie trzeba tak duzo...w awf'ie bym wolał, bo mam bliżej, ale chyba sobie nie zdajesz sprawy ile to kopania!! szczególnie, że przydałby się min. jeden stół :) a tam nawieziona ziemia przychodzisz i 2 gości wyprofiluje wszystko w jeden dzień i po krzyku...a trzeba może 5-6 wywrotek ziemi
taa no jak by bylo tyle ziemi to raj:p ale trzeba cos robic a nie tylko gadac przydalo by sie to i tamto dzisiaj cos sie zrobi za tydzien nie odrazu ale bedzie
mam coś ciekawego jak mowiłem juz wcześniej sam plaonwałem cos takiego tzn trase i kumpel wysłał mie ten link www.makeaconnection.pl chodzi o to ze MŁDOZI LUDZIE MOGĄ OTZRYMAĆ DOATACJE W WYSOKOSCI 4500 zł na realiozajce swoich inicjatyw społecznych także to by można było tez uwzglednic urząd by sie tak nie wykosztował wydaje mi się ze nalezało by wspomniec o kożyściach jakie by wynikałey z organizacji roznych imprez na takich torach zawody jakieś pokazy tzreba to wszystko powiedzieć i nawet jak się nie zgodza za pierwszymrazem nie odpuszczac ja po poniedzialku jestem juz wolny mam czasu w pizdu i trochu także możecie liczyc na moja pomoc zabrałbym ze soba z 5 7 osob inicjatywa jest dobra tylko nie moze upaść
Fajny pomysł z tym torkiem... napewno się przyda :) myśle że czas już zacząć się głowić i TUTAJ składać swoje propozycje gdzie można było by taki tor wybudować :] no i jeszcze jedna sprawa to chyba przydało by się zaprojektować taki tor i udostępnić TUTAJ ten projekt aby każdy mógł się wypowiedzieć i poddać dyskusji swoją propozycje na dodanie / zmieniennie czegoś w projekcie..
Ja oczywiście jestem ZA i chętnie się przyłącze do działań w celu powstania TORU :)
Pozdrawiam,