Tor Dualowy Kraków
ludzie- awf!! tyko np po stronie aprku a nie w Parku lotników- puscić go oaż od parkingu samochodowego ( tam gdzie sie nauka jazdy rozbija, przez lasek, górke, aż na dół pod m1 np- przechyl jest dość lekki, ale zawsze jakiś. Tam i tak nei ma ścieżek to nam może pozwolą, bo drua strona parku ejst tak zpachana hopami że nie ma jak, no i tam opróćz tego ze są kawałki na dół to i są takie pod góre:// wiec spróbowac w parku
Ja za awf'em nie jestem, ale jak chcecie to robcie i tam tor.
Myślałem o skałkach twardowskiego.
Dużo dzikiego terenu, stromych zjazdów, terenów płaskich... Do wyboru do kolory :)
Wydaje mi sie, ze na skalkach bedziemy mogli wykorzystac duzo z terenu nat. i nie przyda sie ziemia skylina :D.
Trasa jest taka (na skalkach):
-stromy zjazd kamienisty
-stromy zjazd ziemny i wjazd na polanke z muldami nat. (trudne) albo leciutki podjazd szutrowy, potem lekki zjazd ziemny, a na koniec wjazd na polanke.
Trasa by miala kolo 600m albo 400
Co wy na to??
Myślałem o skałkach twardowskiego.
Dużo dzikiego terenu, stromych zjazdów, terenów płaskich... Do wyboru do kolory :)
Wydaje mi sie, ze na skalkach bedziemy mogli wykorzystac duzo z terenu nat. i nie przyda sie ziemia skylina :D.
Trasa jest taka (na skalkach):
-stromy zjazd kamienisty
-stromy zjazd ziemny i wjazd na polanke z muldami nat. (trudne) albo leciutki podjazd szutrowy, potem lekki zjazd ziemny, a na koniec wjazd na polanke.
Trasa by miala kolo 600m albo 400
Co wy na to??
To się robi śmieszne...
To że niektóre osoby z forum mieszkają w hucie czy gdzieś tam to super ale dlatego niebędzie budowany tor w hucie, LUDZIE no kurde myślcie .. huta i rowery, to niema sensu ... HUTA TO JEDNO KURWIELSKIE ZŁODZIEJISKO!!!!!
Ja bym raczej proponował lasek wolski, te tereny.. .. ..
HUCIE MÓWIMY NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
To że niektóre osoby z forum mieszkają w hucie czy gdzieś tam to super ale dlatego niebędzie budowany tor w hucie, LUDZIE no kurde myślcie .. huta i rowery, to niema sensu ... HUTA TO JEDNO KURWIELSKIE ZŁODZIEJISKO!!!!!
Ja bym raczej proponował lasek wolski, te tereny.. .. ..
HUCIE MÓWIMY NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Taak, jasne, lasek wolski... I wyrabiecie pol lasu, albo poprowadzicie obok sciezki ktora dziennie (w weekendy) zapierdalaja setki rodzin z dziecmi i psami? No to faktycznie bedzie zajebiscie jak trzeba bedzie na torze uwazac na babcie i psy. Kosmos normalnie.
A na wyjebanie 100 drzew wam raczej nie pozwola...
A na wyjebanie 100 drzew wam raczej nie pozwola...
Mi by pasowaly witkowice bo:
-jest tam duza pochyla polana
-nie biegaja tam zadne dzieci
-ani jednego dresa nie widzialem
-cos juz tam jest (ale nie na tej polance)
-da sie latwo busem dojechac
ogolnie jest tam fajnie, a kiedys organizowana byla jakas impreza rowerowa (jakies takie dla dzieci) wiec moze zgodziliby sie na cos wiekszego... A miejsce na dirty tez by bylo -
taka mala polanka na dole.
-jest tam duza pochyla polana
-nie biegaja tam zadne dzieci
-ani jednego dresa nie widzialem
-cos juz tam jest (ale nie na tej polance)
-da sie latwo busem dojechac
ogolnie jest tam fajnie, a kiedys organizowana byla jakas impreza rowerowa (jakies takie dla dzieci) wiec moze zgodziliby sie na cos wiekszego... A miejsce na dirty tez by bylo -
taka mala polanka na dole.