Tor Dualowy Kraków

Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

trzeba powaznie nad kazdym wariantem pomyslec i sie cos wymysli a najlepiej sie za niedlugo spotkac i pojezdzic po tych terenach
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

noommm jak cos to mowcie kiedy i jade tam z kumplami z lopatkami:P
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

ja byłbym za inną lokalizacją...
www.pinkbike.com/photo/1927184
kasper22
Kontakt:

Post autor: kasper22 »

jesli chodzi o witkowice to bylbym z ainna lokalizacja na moich oczach zwineli tam 3 rowery i od tamtej pory wole tam nei przyjezdzac w sumie to maly jest teren nie to co wolski wiec jesli cos konkretnego to wolski wolski jest lepsza lokalizacja !!!!!
Qube
Kontakt:

w wolskim mozna polepszyc to co jest a my nie chcemy kolo drzew tylko wolna przestrzen
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

po1. jak znajdziesz tam wolną przestrzeń na to zeby postawić fajny tor dualowy to gratulacje... po2. jezeli uda ci sie tam zapraowadzic wywrotke z ziemią to następne gratulacje a po3. dresów od holery...
www.pinkbike.com/photo/1927184
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Dobra jestem, przeczytałem nowe posty i teraz się ustosukjuje :]
Po:
1. To nawet jak zwineli komuś tam rower to niema o czym gadać wszędzie się to zdarza niema miejsca takiego cudownego gdzie się to niezarzyło.
W lasku wolskim ukradli z 100 rowerów? :O

2. Jeśli chodzi o pozwolenie na jakieś działania w witkowicach to MAMY szczęście bo niebędzie potrzeby gadania z radnymi KRAKOWA tylko wójtem Witkowic :] a to raczej będzie przyjemniejsza gadka i mniej formalności będzie!

3. Wywrotka z ziemną?... Niema problemu... poco są takczki i nasze ŻĄDNE toru ręce?
A chyba do lasku wolskiego trudniej będzie dowieść ziemie :/

4. I JESZCZE JEDNA NAJWAZNIEJSZA RZECZ!!!
ABY COS W LASKU WOLSKIM ZROBIC ALBO GDZIES W KRK TO SIĘ TRZEBA NACHODZIC I RACZEJ ITAK NIEDADZĄ POZWOLENIA NA BUDOWE W LESIE!
A W WITKOWICACH POGADAMY Z WÓJTEM KTÓRY JEST LUZZIK I NA BANIE SIĘ ZGODZI.. A ZRESZTA CO TAM DO WOZENIA ZIEMI :] MALO TAM JEST? ZARAZ SIE Z TACZUSZAKI ZIEMIE ZKABINUJE!

Proponuje może TĄ sobote żebyśmy się spotkali i razem zaplanowali traske wyznaczyli co gdzie itp. wyznaczy sie pojdziemy do wójta :] a potem łopaty, taczki i dawaj :]
takczki i łopaty jestem w stanie zkolować pare sztuk :]

Pozdro i NIEWYBRZYDZAĆ tylko jazzzda!!!!
Już wiosna najwyższy czas na budowe a nie pierniczenie na FORUM gdzie przez miesiąć, to chyba jedyne miejsce które się podoba większości!
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Noo nemero, oprocz qube`a jeden z sensowniejszych postow w tym topicu...
MatDH - wiem, po prostu nie chce ci sie tyle jechac...
Qube
Kontakt:

Nemero , heh jak chodzi o m,nie to zobaczyc zawsze mozna i moze cos z tego bedzie ( a na pewno bedzie!!) tylkow ten weekend nie za bardzo dam rade bo rowerzyka nie mam:((((((((
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

No to zrobimy tak:
Sroda godzina 22 zebranie na forum dh-zone.
Omowimy tam wszystkie sprawy itp!

Kto za?
Kto przeciw?
Kto bedzie??
Kogo nie bedzie??
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

MadCow-nie do konca...bo on mieszka kilka set metrow od rzeczonego kawalka gleby,w witkowicach :).Jemu po prostu chodzi,i troche go rozumiem,o to ze spieprzycie to co oni juz sobie od dluzszego czasu buduja.Ja bym najpierw z tamtejsza ekipa pogadal.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Qube
Kontakt:

oj nie robcie problemow, najlepiej zeby wszystkim bylo dobrze, ale tak sie nie da, najlepiej bedzie jak bedzie najlepszy teren i wszystko inne mam w dupie
Nemero
Kontakt:

piotrex tak dla twojej wiadomości mieszkam kolo MAKRO :] i nic wcześniej z Witkowicami inemiałem do czynienia :]
Ale widze ciekawe mijsce na tor więc namawiam bo jest tam fajnie :]
Nemero
Kontakt:

będe w środe (JUTRO) o 22:00 na FORUM mam nadzieje że róznież będziecie bo czas coś ruszać ...
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

Nemero ok też bedę wtedy na forum, tak się składa że mieszkam przy samych witkowicach. Jeśli tylko coś ustalimy to bardzo chętnie pomogę przy jakimś kopaniu czy coś w tym stylu.
svantevith
Kontakt:

Post autor: svantevith »

jak moge wtrace swoje 3 grosze;p
co do miejscowki to niestety nie bylem tam nigdy ale po tym co piszecie jest chyba dobra...
jesli chodzi o strone prawna.. jezeli to ma byc legalne to przed wizyta u wladz trzeba by ustalic stan prawny tej dzialki tam... bo wtedy bedzie wiadomo do kogo isc cokolwiek pytac/zalatwiac i czy ewentualnie nie sa zaplanowane tam juz jakies inwestycje

tyle mojego...
jezeli dojdzie do jakiejs "budowy" legalnej czy nie chetnie zjawie sie z lopata:)
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

piotrex - wiem co tam jest, szanuje to, nie chce tego rozwalać
mowilem tylko o budowie czegos nowego na tej polance u gory (mialem filmik jeszcze z moim kuzynem, wtedy byly tam jakies profile itp). Film z przed 3lat niecalych
Nemero
Kontakt:

svabtevith :) stan działki? :P WITKOWICE to lasek :p tzn. jest to posiadłość NASZA (państwa) :] a poza tym myśle ze nawet gadka z panem wójtem jest niekonieczka .. jak cos to my remontujemy STARY TOR :] ale zawsze można pogadać z wójtem dla pormalności :)
Pozdro i szykowac łopaty :]
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Nemero jak sam zauwazyles NIE MIESZKASZ tam (nie wiem po co pisales gdzie mieszkasz i to akurat do mnei ale coz...) w zwiazku z tym mysle ze jednak trzeba sie rozmowic z tamtejsza ekipa co oni na ten temat mysla bo ja bym sie wkurwil jakby sie ktos na moj kawalek gruntu z lopata wpierdolil,a Ty sie zachowywujesz jakby to bylo Twoje.Przemysl to.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ODPOWIEDZ