Tor Dualowy Kraków

panicz9
Kontakt:

Post autor: panicz9 »

Piotrex a co bys zrobił gdyby ktos przyszedł powozic sie na bike na twojej trasie?
http://panicz9.pinkbike.com/album/Freeridedirt/
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

madze prawisz piotrexie:D
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

Piotrex jestem za :P zeby z nami porzmawiać :)
www.pinkbike.com/photo/1927184
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

ej ludzie najlepszy rzeczywisćie jest ten awf tylko zróbmy raz coś tak porządnie0 zjedzie sie ze 20 osób z łopatami a nie tak jak zawze zę nawet jak ejst 10- 15 osób to dwie łopaty:D dogadac sie z dyrekcją aprku czy kto tym zarząza zęby nam w końcu jakoś oficjalnie to dali , to by sie pilnowało tych kretynkow co sie zjeżdzają na makro i niszcza hopy "bo a duze" albo skaczą z zakrętów dualowych bo to fajne hopki:))) (nie mówie że ja tak nei robie:P" i by było, a swoją droga to nie ma tak znowu dresów- ile my już tu jeździmy, exist, ja paru ejszcze to sie nigdy dresy nei trafiały zreszta znamy sporo ludzi, najlepiej jeźdizć na początku wieszą grupą i poznawac ludzi, to bedzie bezpieczniej/ dla mnei wiesze ryzyko to przejechać przez maisto, na samym awfi i w hucie jest ok
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Mówiliście, że trasa ma być jak najbliżej centrum,a witkowice to dosyć są daleko. Mieliście jakąś lokalizację bliżej centrum, co wam szkodzi iść pogadać z władzami krakowa, a jak się nie uda to dopiero wtedy robić w witkowicach.
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Dobra. Ekipa z witkowic - niech ktos wejdzie na chata to sie pogada :)
Piotrex, ja serio was szanuje poniewaz znalem czlowieka ktory budowal to na poczatku (skonczyl jakos 3 lata temu)
Pozdro
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

Powim tylko tyle:
Tym sposobem do niczego nie dojdziecie.
Najlepiej zrobic na lopacie i kij z awf i innymi syfkami :P
W łopacie kazdy kopie jak chce i jest lux, a tam dual mozna zrobic :]
Qube
Kontakt:

KURWA awf odpada bo nie ma tam miejsca na tor dualowy!!!!!!! wiem bo mieszkam jakies 700m od niego i przejezdzam tam codziennie i cale wakacje tam spedzilem !!!!!!!!! znajdzicie wyjebana gorke a nie pierdolcie farmazonow, awf przegrywa w przedbiegach, mozna tam shora zrobic
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Po:
1. Jestem w Witkowicach często ... tam niema EKIPY której TO JEST!
Witkowice są społeczności :) a zresztą teraz taka kicha tam jest że na co
ma ktoś się zgodzić? Na WYREMONTOWANIE takiś już zpłukanych chopek?

2. Dla tych którzy niewiedzą co to znaczy "TOR DUALOWY":
http://members.lycos.co.uk/nemeronemero ... s.php?id=6
Panowie :/ tor dualowy to tor na którym mają się zmieścić 4 osoby .. a na łopacie chyba się tego nieda zrobić? :D

3. Prosze Was! Pomyślcie :] i jutro o 22:00 jak się umawialiśmy przedstawcie swoją końcową wersje za jakim miejscem jesteście itp.

4. A co do do dogadania się z panami z rady krakowa to życze powodzenia :]
dlatego bo większość z Was/Nas niema 18 lat a jak się niema to Cię obleją a nie przyjmą, a pozatym niezgodzi się nikt bez projektu wykonanego przez specjaliste a to kosztuje jakieś? 5 tysiaków zł?
I JESZCZE PEWNIE POWIEDZĄ NIE! :/

Pozdro i się GŁOWIĆ :]
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Qube
Kontakt:

heh
Rompek
Kontakt:

Post autor: Rompek »

Siemano.
My budujemy w witkowicach od jakis 2 lat, w zasadzie to co tam powstalo oprocz 2 hop które zbudował kolbi to robota nasza badz naszych przyjaciół ktorzy wczesniej jezdzili na bmx'ach. Nie zabardzo podoba mi sie pomysł budowania traski w witach bo bez kitu ale nie ma tam miejsca, sami mamy teraz problemy zeby wybudowac cos nowego bo trzeba czasami jakies drzewo wyciac a na skraju lasu ludzie mieszkaja i sie czepiaja bo jednak jak drzewo spada to dosc mocno slychać, nie ma tam mozliwosci na wybudowanie dobrego tor do dualu bo jest za malo miejsca, a tego co jest juz wybudowane na pewno nie pozwolimy wam ani zniszczyc ani przebudowac bo kopalismy to wlasnymi rekami.
Pozdro.
Qube
Kontakt:

chlopie co ty pierdzielisz , po co wam wasze male wypociny jak mozemy miec ogromne piekne dable , TOR DUALOWY nie wasze chopeczki, co za ludzie zyja w polsce posikac sie mozna
Rompek
Kontakt:

Dobra czekamy na was az nam zrobicie super zajebis*** tor do dualu, chce zobaczyc jak sie mobilizujecie i robicie cos, bo wiekszosc waszych akcji konczy sie wlasnie tu na forum :). Jak zobacze to uwierze ze jestescie zdolni do do takiej akcji zeby sie zebrac i cos stworzyć ciekawego, a tak apropo to zapraszam Qube na nasze male dable :) chce zobaczyc jak z nich skaczesz bo, co jakis kozak ktory mowi ze to shit i male to wymieka jak zobaczy z bliska.
P.S. Nie bede płakał jak zrobicie cos fajnego bo mam tam raptem 10 min jazdy, pojezdze sobie a nie przyloze ani palca do waszej roboty :) i bedzie to moja glowna miejscówka ;)
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

Rompek dobrze prawi... zapraszamy i zobaczymy kto sie odwazy...
www.pinkbike.com/photo/1927184
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

Ciekaw jestem tylko kiedy to zbudujecie??
Bedziecie mieli projekt??
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawy ile zajmuje budowanie tak szerokich chop jak do 4x ??
I czy sie po polowie nie zniechecicie??
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Enzo pisze:Ciekaw jestem tylko kiedy to zbudujecie??
Bedziecie mieli projekt??
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawy ile zajmuje budowanie tak szerokich chop jak do 4x ??
I czy sie po polowie nie zniechecicie??
Enzo :) tak będzie :P dlatego pierdoli mnie już ten TOR w Witkowicach :) jebac niech się ******** sami tam uporają :)
A my w lasku coś rozkminić musimy i czekać aż KTOŚ/COŚ wybuduje jakiś fajny tor :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Qube
Kontakt:

kurwa i tak wlasnie jest wszyscy sie napierdalajcie to nic z tego nie wyjdzie, kurwa inteligenci, Rompek nie mowie ze skacze dobrze ani ze skacze na duzych dablach tylko ty to tak napisales jakby tam byly metrowe gorki, nara jak dojdziecie do porozumienia to dajcie znac na 4333192 a ja pierdole i ide szukac gorki gdzies w centrum
Qube
Kontakt:

Nemero super myslisz moze wszyscy tak powiedzmy i czekajmy, to jest wlasnie to nie ruszyc dupy tylko skakac na czyims, gratuluje wam!!!!!!
Rompek
Kontakt:

Qube pisze:chlopie co ty pierdzielisz , po co wam wasze male wypociny jak mozemy miec ogromne piekne dable , TOR DUALOWY nie wasze chopeczki, co za ludzie zyja w polsce posikac sie mozna
To twoja wypowiedz, ja nie stwierdzilem ze skaczesz zajebiscie, to Ty przykoazyles torem dualowym nazywajac nasz traske wypocinami, a 6 i siedmio metrowe duble nazwales "chopeczkami" spoko dla tego pytam sie czy jestes takim kozakiem...bo dla mnie owszem to sa chopeczki ale czy dla ciebie, i co wy wogole chcecie zbudowac na tym torze jak to bedzie robic 20 osob, pewno kazdy bedzia chcial zrobic co innego i jedyne co zrobicie to sie poklucicie i rozpieprzycie caly teren w lesie....jak bedzie jakis sensowny projekt, i zgrana ekipa to mozna pogadac...a teraz to jak dla mnie ta akcja zakonczy sie fiaskiem...bo zbieranie ekipy w taki sposob, przez powiedzenie chodzmy i pokopmy cos skonczy sie na tym ze bedzie 20 typow i dwie lopaty :) i pokopiecie jak stary.
ODPOWIEDZ