Tor Dualowy Kraków
nie wiem po jakiego **** tak zmieniacie zdanie mogliscie od razu napisac ze nie chcecie toru albo ze go nie bedziecie robic i ze najlepiej jest isc na latwizne to bym odpuscil, zreszta ten kto chce robic to dobrze a kto nie to niech spierdala i nie pisze w tym topicu bo szkoda jego czasu, ja moge pomoc w budowie wszystkiego ale zaczely sie rozmowy od toru kuurwa nie??;/
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Zajekurwabiści jesteście. Pierdole was równo, bede jezdzil do Witkowic i budował z matem i z reszta - moze kiedyś coś powstanie! Bo tutaj wiekszość to wybitni teoretycy, którzy lubią przyjechać na gotowe.
Jeszcze jedno - Nemero - najlepiej z gory zalozyc ze sie nie uda i nie probowac. Nie no najlepsza taktyka na życie - gratuluje czlowieku.
Pomysl - jezeli zgodzi sie rada miasta to moze tak jak w gdyni na lodowcu zapewnia sprzet i troche ziemi? Ziemi to sie przy budowach pozbywaja wiec nie byloby klopotu
Ale k***a najlepiej od razu rezygnowac.
Topic jak sadze zamkniety, w sobote jade z lopata do witkowic... moze uda mi sie kogos namowic...i oczywiscie jezeli dostane pozwolenie od ekipy która już tam budowala
(mowie to serio, bez ironii)
i`m out
peace
Jeszcze jedno - Nemero - najlepiej z gory zalozyc ze sie nie uda i nie probowac. Nie no najlepsza taktyka na życie - gratuluje czlowieku.
Pomysl - jezeli zgodzi sie rada miasta to moze tak jak w gdyni na lodowcu zapewnia sprzet i troche ziemi? Ziemi to sie przy budowach pozbywaja wiec nie byloby klopotu
Ale k***a najlepiej od razu rezygnowac.
Topic jak sadze zamkniety, w sobote jade z lopata do witkowic... moze uda mi sie kogos namowic...i oczywiscie jezeli dostane pozwolenie od ekipy która już tam budowala
(mowie to serio, bez ironii)
i`m out
peace
MadCow nie wiem czy slyszales ale oni sie nie zgadzaja , bylo by zajebiscie jak by sie zgodzili itp ale widzisz sam, sam bym nawte wlasnymy rekami kopal tylkio zeby cos powstalo, chociaz w sumie jak mowi Rompek tam juz sa dable i mozna bylo by je poszerzyc czy cos w tym stylu i zrobic cos jeszcze, nie wiem ale nie chca sie zgodzic chyba
Ja sie nie chce z nikim klucic tylko szlag mnie trafia jak ktos pisze ze nic z tego nie bedzie i w ogole po co probowac, chcialbym zeby cos fajnego powstalo i to wszystko ( i sam postaram sie do tego przyczynic nie wazne gdzie i z kim)
My sie też nie bedziemy klucic, ale nie chcemy zebyscie przyszli rozje**** wszystko i nagle w polowie prac powiecie "a jednak tu jest do dupy" i pojdziecie sobie gdzie indziej...bo juz takie akcje tez widzialem....a nam zostanie pozniej naprawiac to co po was zostalo...poza tym gdyby ktos na twoja miejscówke od tak chcial sie wbic to nie wiem czy byl bys taki chetny, jak by ktos powiedzial ze to co zbudowales to "wypociny" i nie ma sie co nimi przejmowac bo zbudujemy cos owiele lepszego....zastanów sie najpierw zanim cos takiego napiszesz. PEACE !!Qube pisze:Rompek - to mialo byc zoorganizowane , duzo osob projekty itp , a zreszta nie wazne w dupie mam te twoje witkowice moze bedzie cos lepszego w krk , a jak nie to *** nie bede sie napewno z wami kłocil o kawalek ziemi
Pozdro
Pelen respekt dla takich ludzi. Szanuje to co tam jest, i nie ma zamiaru pchac sie na sile. Wie do czego sluzy lopata, nie potrzebuje do niej instrukcji obslugi, i jezeli ma na czyms smigac, to sobie to "sam" wykopie ... a nie przyjedzie na gotowe. Co by takich wiecej bikerow.MadCow pisze:.i oczywiscie jezeli dostane pozwolenie od ekipy która już
A jeszcze jedno ... tyle ze tam nie ma miejsca na zadna traske ... a co mowic o torze. Ja jestem za inna lokalizacja ... bo scinac kilkadziesiat drzew po to by zrobic traske to idiotyzm. Apropos wymytych czy jakis takich chopek ... to z tego co mi wiadomo wszystko sie trzyma i jest ok ... latac sie da :)
:-)
Jak nie wiesz jak wyglada to looknij na nasza stronke.... www.freeride.xx.pl stronka jeszcze nie jest w pelni sprawna po modernizacji ale w dziale filmy i foty zobaczysz o co biega.
Pozdro :)
Pozdro :)
Sorry że załamke wpierdalam ale:
Kto zapłaci za ziemie i jej przywiezienie?
Kto zapłaci za kopare?
Kto pojdzie do rady miasta i zapłaci za projekty?
NO kto!!
Ja chce dużo ale niestety niemam 18 lat i wafla moge zrobić od strony prawnej :/
Panowie :) tu się nieda gadać :| proponowałbym niekłucić się tylko sie kurfa na żywo spotkać i tyle.. przejechać się do witkowic potem do wolskiego i tyle.
A to że jakies chłopki typu Rompek gadają coś tam to niech gadają to nie ich teren, doceniam starania ale sorry tam niema jednego fajnego skakadła :/ gdzie ty widzisz te 7 metrowe DABLE gdzie kurwa gdzie?
Bo byłem tam tydzien temu i nic tylko jedna chopa sensowna tam w lasku :/
A co my kurwa jesteśmy żeby zjebać coś? KOMU BY SIĘ CHCIAŁO zjebać?
PO WÓJA tam byśmy się brali? ŻEBy cos pruć? :O
A poza tym KURFFA KOMPLIKUJECIE SPRAWE ty kurfa Rompek powininenes dawno namawiac żeby się tam zaczeło budować b to na Waszą zakchaną kożyść tesh jest!!!!
A zresztą niechce mi sie kurde kłucić z Wami nic to nieda, jak nikt nieustąpi to będzie jedno wielkie gówno!! A NIE TOR!!
Pozdro i nierobić jaj bo tam wjade koparom i ten lasek witkowicki do kopary wsadze i wam kurfa go zajebee :D hehehe :)
Kto zapłaci za ziemie i jej przywiezienie?
Kto zapłaci za kopare?
Kto pojdzie do rady miasta i zapłaci za projekty?
NO kto!!
Ja chce dużo ale niestety niemam 18 lat i wafla moge zrobić od strony prawnej :/
Panowie :) tu się nieda gadać :| proponowałbym niekłucić się tylko sie kurfa na żywo spotkać i tyle.. przejechać się do witkowic potem do wolskiego i tyle.
A to że jakies chłopki typu Rompek gadają coś tam to niech gadają to nie ich teren, doceniam starania ale sorry tam niema jednego fajnego skakadła :/ gdzie ty widzisz te 7 metrowe DABLE gdzie kurwa gdzie?
Bo byłem tam tydzien temu i nic tylko jedna chopa sensowna tam w lasku :/
A co my kurwa jesteśmy żeby zjebać coś? KOMU BY SIĘ CHCIAŁO zjebać?
PO WÓJA tam byśmy się brali? ŻEBy cos pruć? :O
A poza tym KURFFA KOMPLIKUJECIE SPRAWE ty kurfa Rompek powininenes dawno namawiac żeby się tam zaczeło budować b to na Waszą zakchaną kożyść tesh jest!!!!
A zresztą niechce mi sie kurde kłucić z Wami nic to nieda, jak nikt nieustąpi to będzie jedno wielkie gówno!! A NIE TOR!!
Pozdro i nierobić jaj bo tam wjade koparom i ten lasek witkowicki do kopary wsadze i wam kurfa go zajebee :D hehehe :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
DObra dobra mysle ze wszystko powinno sie wyjasnic w tych dniach ze wszystkim , aha bylem na tej stronce o witkowicach , nie ma tam nic specjalnego i nie widzialem tam dabla w sumie zadnego duzego ale moze nie bylo zdjec ale chetnie sie tam przejade np z MadCowem i poznam ekipe