no dzieki za taki text ja tu próbuje pomuc a ty tego nie doceniasz wiesz mysle ze 1000zł za uzywke to głupota ale to twój wybór a jak sadzisz ze agang jest hujow.y to jestes w błedzie
Grooby --> Sorki ;) Dobrze że chcesz poradzić, ale bez przesady, Drag to syf ! A-gang może być,ale mierze wyżej ;) Co to 1000zł mam tyle, i chcem kupić jakąś rame, ta jest jedną z opcji więc się pytam czy dobra :)
Dzięki .... ;) Twoim zdaniem dobra opcja to A-gang 2005 nowy, moim zdaniem to nie jest dobra opcja, więc się nie dogadamy, w każdym razie dzięki za zaangażowanie :]
ps ostatnio p3 poszla za 800 zl to byla bdb cena uzywka , nowa okolo 1400-1500 , ja moze mialbym swoja na sprzedaz p3 z 2001 stan bdb miodziuchna ale nie wiem zalezy ile moglbym dostac..
jak piszesz ze "mieżysz wyżej" tzn. ze chcesz wydac wiecej kasy czy ze myslisz ze polamiesz rame typu agang? 1000zl za uzywana rame to glupota bo jakbys popatrzył geo to pewnie ma zblizone do jakiegos pointa,bopa etc... za 1000 masz duży wybor nówek jak i używek
mi sie podoba zobacz na te zajbebiste spawy przy gussecie przy glowce i to wzmocnienie ktore idzie od mufy po dolnej rurze, ja bym bral i nie chodzi tylko o sama jakos ramy ale i to ze bedziesz jezdzil na czyms na czym malo kto w polsce jezdzi
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
streetlegal, *** że nie wiadomo kiedy będą :( ja bym tego nie kupił, moim zdaniem 1000zł za używke to lekka przesada jest, tym bardziej że rama bardziej do dualu niż do streetu, dirtu
a ja za 950 dostalem nowke, z napinaczami pod ss, zajebista rame. ale nie kupuj nsx, mniej ich bedzie to lepiej, mniejsza szansa ze podobnego bika do swojego na miescie spotkam ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
niweiem czy za ta cenę się opłaca rama malo znana na naszym rynku
za 1000-1500zł masz bardzo duży wybór nowych i używanych ram a za 1000zł to kupisz korbe (może nie tą) i amora (dj 3 2004) na allegro i wszystko masz nowe z gwarancją itp
Dex --> Mam 1000zł i szukam ramy właśnie w tej cenie. Reszte osprzętu mam też b.db. więc nie opłaca mi się "Kup tańszą i dokup coś innego do roweru" ponieważ nie mam czego dokupić ;) Chyba, że jakieśspodenki lub koszulke, ale to jest niski priorytet.
SDSW --> Jeżdze dla siebie nie dla innych, a rower składam nie do wiwatu tylko do dobrej jazdy :) Mi też się podoba ... ale nie kupuje jej dlatego, ze jest niepowtarzalna, choć to jak sam powiedziałeś jeden z plusów ;)