Rama z allegro proszę o pomoc ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A tak przy okazji... Proponujecie dużo "oklepanych" marek, a nowości się boicie. Ja zaryzykowałem odnośnie roweru 3 razy i 2 razy sie zawiodłem, bo był to DunCon. :] Ale części i sprzęty, które mi się przewijają przez ręcę są markami, które sam sprowadzam. Jak dobrze, że nie zawiodłem się na firmie GROSSMAN. ;) Zamiast kupić kolejnego SL, którymi się wszyscy podniecają (bleeee) :] i prawie każdy ją ma ;P, zaryzykuj i kup coś oryginalnego, tym bardziej, że za PLANET X przemawia dużo (zapraszam na zagraniczne fora rowerowe). Dzięki. To wszystko. Nara.
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
gimme some sunshine, one piece...
Wyjebana kosmos ta ramka...jak bylem w UK to jezdzilem na streetowce zlozonej na tej ramce....poprostu wyczes...wszystko sie przyjemnie robi, a ramka nie jest tak dluga na jaka wyglada...wogole jak do streetu to bierz...Sporo wzmocnien, moconwanie pod ploze, dobra geo ( do amora tak max. 130mm ).....
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
Popieram przedmowce, nie boj sie nowosci, masz kaske mozesz poeksperymentowac, dosc juz NSX, Dragstarow i Pointow na polskich osiedlach. Najsmieszniejsze jest to ze swego czasu kazda z tych ram miala swoj setup : NSX SL +pure+moto+sztywne widly, Drag + delta, Point +jakis suntour. Ile mozna na to patrzec. A co do tego planet X to jakis koles z forum go ma i mieszka w USA, byla nawet jego fotka na stronie glownej. Niestety nazwy usera nie pamietam.
n0 ridE n0 fUN
na wstepie niechcialo mi sie juz czytac 5 ostatnich postow=P ten planet-x jest ******* moim skromnym zdaniem ja bym za ta kase kupic sobie aganga ale jak masz za duzo kasy to jestes spoko koles!!!!! w koncu jak sie ma za duzo kasy to lepiej se kupic chujową rame ale zadko spotykana w polsce!!!!
pozdro dla wszystkich i dla goscia ktory ma za duzo kasy:]
pozdro dla wszystkich i dla goscia ktory ma za duzo kasy:]
-
- Kontakt:
Moim zdaniem, ramka dobra, nawet bardzo dobra, pewnie" lekka" wzmocnienia wyglądają na solidne, nie poniszczona ani zrysowana. Firma jak firma, każda firma ma gorszy lub lepszy model ale wydaje mi się, ze ten napewno nie jest zły i sprosta Twoim wymaganiom. Mała zwinna, techniczny street jak znalazł ;)
Na początku Bóg stworzył niebo, ziemie i drut zebrowany C16, i widział że były dobre :D