jak zalozyc rotor???plizzz
jak zalozyc rotor???plizzz
nie wiem jak zalozyc rotor. nie wiem czy wie ktos co trzeba zrobic zeby go zalozyc.mam pointa a na necie patrzylem i niekture ramy sa do tego przystosowane.w sklepie mi powiedzieli ze chyba trzeba miec gwintowana rure od amora(cos w tym stylu). i ze chyba musze zmienic mostek. jesli ma ktos zalozony rotor w ramie do dualu.niech napisze kompletnie nie wiem co z tym robic a chcialbym juz krecic cos kokretnego na rowerze.napiszcie plizzz:)
born to ride ride to fun:)
wiesz, pyt. czy naprawde ci az tak potrzebny ten rotor..bo to dosyc kosztowne rozwiazanie, moj kolezka ma po prostu bardzo dlugi pancerz od tylniego hampla ( zakladam ze ty tez nie masz przerzutek i hampla z przodu....a z reszta przod mozna puscic przez gwiazdke w rurze sterowej) i bez zadnego oporu kreci podwojnego barspina :-), kiera obkreca sie o 720 stopni, a hampel wciaz bardzo dobrze lapie, bo sie pancerzyk nigdzie mocno nie zagina :-),a ma to na v-ce deore.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
Re: jak zalozyc rotor???plizzz
alternatywą byłby brak hamulców...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
tak, przez stery tą linke od tylnego hamulca. Przednia przerzutke wogóle obok ramy. Przedni hamulec przez rotor własnie. Pamietaj ze rotor działa tylko ze sztywnym widelcem, z amorem, jak wcisniejsz hamulec to całą sprężyne (skok) skasujesz. Chyba że masz rure sterowa ahead 1i1/8" ale gwintowana, wtedy gwint opór stawia...
spray...
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt: