Krakow dla Rowerow

podnietek
Kontakt:

Krakow dla Rowerow

Post autor: podnietek »

Czy ktos wie kiedy i gdzie sie zaczyna "rowerowa manifestacja" w Krakowie?? Widzialem cos na szlabanie jak sie wjezdza na wolski, ale mi sie spieszylo i nie poczytalem. Bylem w zeszlym roku i byl wypas. I nie tylko skladaki i miejskie holendry sie pokazaly. Moze w tym jeszcze wieksza kupa ludzi bedzie?? Zachecam.
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Z chęcią bym wpadł tylko gdyby nie to ze z Warszawy jestem
The Power Is On Your Side !!!
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Jesli chodzi o masowke to mysle ze niezly pomysl, ale z drugiej strony dobrze by bylo zaplanowac to na druga polowe czerwca ze wzgledu na to ze sporo osob studiuje, a co w czerwcu maja studenci chyba wszyscy wiedza. Poza tym byloby troche czasu na to aby zaatakowac jakies forum dla typków XC. Im wiecej tym lepiej...
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

hehe fajny nick:P

a poza tym groochas ma racje bo z manifestacji na jakikolwiek temat ona bedzie zrobi sie gówno wielkie jesli bedie manifestowało 15 osób...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
c4
Kontakt:

Post autor: c4 »

A po co manifestacja? Sciezek rowerowych calkiem sporo jest w Krk :> Chyba, ze nie chodzi tylko o sciezki?
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

Trzeba by powtózyć mase z listopada 2003:D było zajebiście.. a teraz sądze, że byłoby jeszcze więcje ludu = jeszcze wieksza masakra:D:D ale Grucha dobrze prawi.... druga połowa czerwca.. tudzież pierwsza połowa lipca... pora najodpowiedniejsza:-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
podnietek
Kontakt:

Jak juz wspomnialem bylem rok temu na tej akcji i nie jest to grupka 15 osob!!!!! "Peleton" mial ze 200 metrow dlugosci!!!! Na kazdej krzyzowce policjanci. Ludzie spiewali, krzyczeli hasla w rodzaju: "Samochod smierdzi, rower nie", rozdawali naklejki na rower w rodzaju "rowerzysta- umierajacy gatunek". Ogolnie taki spoko heppening. Sam mialem gwizdek, caly ubrany po crossowemu (a smiejscie sie z pedalstwa:/, mam to w d..ie), ludzie przerozni, od klasykow z rozpuszczonymi wlosami na mijskich ukrainach, po wrecz zawodnikow (z wygladu) xc. Jakies dsowiec tez sie trafil. Ale czemu niby w tym roku was mialoby byc sztuk 1?? Pewnie w kazdym sklepie w kr (rowerowym) sa ulotki czy plakaty na temat manifestacji, poszukajcie i cos napiszcie (ja siedze i sie ucze, powaga). I co do zmiany daty: raczej nie, bo to jest mniej wiecej na poczatku czerwca od juz chyba kilku lat, ludzi coraz wiecej niby przychodzi, ale brakuje Was, hardkurowcow :) nalezy to zmienic, mysle.
marcoch
Kontakt:

Post autor: marcoch »

a tka dokładnie to o co chodzi ....
taka masa no nie ?? :P
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
groochas
moderator
Kontakt:

w takim razie napiszcie kiedy i gdzie
RaBo
Kontakt:

Post autor: RaBo »

mi sie pomysl bagdzo podooba, tylko sprawe trzeba by jakos naglosnic.- Jakies ulotki do sklepow wstawis plakaciki itp.
><)))'>
podnietek
Kontakt:

O tym wszystkim dowiedzialem sie w zeszlym roku na pedzichowie, wiedzialem, ze w tym roku tez zrobia, ale nie wiem gdzie i kiedy. Ale pewnie plac wszystkich swietych (pod urzedem miasta, z drugiej strony grodzkiej jest pl. dominikanski), tylko kurka, nie weim kiedy. Nikt nie jezdzil wczoraj/dzisiaj na lasek?? nie wierze... PISZE NA SZLABANIE, jutro sie przejade i napisze, jezeli nikt tego nie zrobi. I szykujcie sie na nastepny weekend.
podnietek
Kontakt:

I organizujcie kumpli, ma byc jak najwiecej gawiedzi!!!! Trzeba pokazac, ze jest Nas duzo i trzeba sie z nami liczyc!!!!
groochas
moderator
Kontakt:

dopiero jak bedzie konkretny termin to mozna oglaszac, teraz nie ma sensu
podnietek
Kontakt:

Termin to juz chyba jest ustalony, tylko nie wiem kiedy. Dzisiaj sprawdze. Moze.
podnietek
Kontakt:

Cala szopka bedzie miala miejsce 5.06, tak jak napisalem zbiorka pod urzedem miasta na pl wszystkich swietych, tylko, kurka, nie wiem o kotrej.
Pasowalo by sie pojawic, ale coz zrobic, taka marna organizacja tego wszystkiego i slabiutka reklama spowoduja, ze pewnie za duzo ludzi nie bedzie:/
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

na na piechte wpadne
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

to co chłopaki organizujemy sie jakoś??
www.mud-brothers.com
podnietek
Kontakt:

Nie wierze, ze w zadnym sklepie nie ma jakiejs informacji!! Nikt nie zaglada do sklepow???? No, nie wierze. Ja nie mam czasu teraz na nic i nie moge sie z domu wyrwac (sesja wrrrrr:/ ), niech ktos gdzies jedzie i sie dowie godzine spotakania pod urzedem miasta, sadze ze bedzie to ok 11:00, moze troche wczesniej. Organizujcie kumpli!!!!
podnietek
Kontakt:

Rzecz sie dzieje w sobote o godzinie 16:00. Start tak jak wczesniej napisano. Ja bede, wy jak chcecie.
ODPOWIEDZ