Dirt sztywniak czy nie
Dirt sztywniak czy nie
MAm pytabnko...zaczynbam skakac ale nie wiem czy brac sztywny widelec czy amor.
Dobry podpis nie jest zły!
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sztywniak jest dobry do wyrobienia sobie technik bo jak masz amora to **** cie to obchodzi jak wyladujesz a jak masz sztywnika to za kazdym razem musisz sie ladnie zlozyc do ladowania bo pieprznicie o ziemie nie nalezy do najprzyjemniejszych sytuacji. Jak na poczatek lataj na amorze zeby wogole oblatac sie na hopach a jak juz nauczysz sie ladnie skladac na amorze to zmieniasz na sztywny i nie czujesz zadnego ladowania (chyba ze polecisz na flat). Tak wiec poczatek = amor, wprawa i technika = sztywniak
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
gg:1732587
a kto powiedzial ze na dirt trzeba ze sztywnym? kazdy jezdzi jak mu wygodnie. ja sobie nie wyobrazam latania na sztywnym, tyle razy amor mi dupe uratowal (skladajac sie do ladowania przy za krotkim locie, amor po prostu wbija sie i masz szanse wyjechac calo - sztywniak nie da ci takiej mozliwosci) to moje zdanie
wiec jak masz takiego amora co opisales lepiej go zostaw, chyba ze masz opanowana perfekt technike, albo nie boisz sie masakrycznych gleb - wez sztywny
wiec jak masz takiego amora co opisales lepiej go zostaw, chyba ze masz opanowana perfekt technike, albo nie boisz sie masakrycznych gleb - wez sztywny
sikun jestes...