26.05.05 - ustawka dirtowa =WaWa
-
- Kontakt:
nie mów tak bżydko bo dostaniesz banana model specjalny z kostaryki dla BaTDMaN. i zrozum to Przecierz wszystcy sie tak naprawde znamy i razem napierdzielamy z górki na Kazurki, każdy rajder ostrzy Pazurki i gdy nie ma deszczu i nie ma chmurki sprawdza czy całe w ramie rurki i całe przerzutki, wszystkie ludki cię lubią a nawet kochają i mimo twoich bulwersacji nie przestaja, dalej Cie nakrecają, przecież wiadomo że wszysy mamy krzywe ryje, w sieci krzywe akcje a zjednoczeni na rowerze w co szczerze wierze jak 4 asy w pokerze lub 2 pięsci w Walce lub 1 dupa na wersalce i leże a dupa szczerze mnie bierze i mówi BAD to były Twoje zdania MAN mówiłes to to teraz nie ma odwołania...
spray...
-
- Kontakt:
1. *** sie pisze przez ****.BaDMaN pisze:i *** Cie to obchodzi czego ja słucham, to moja sprawa a z tymi bananami to żeś pierdolnoł
2. jakas konfuzja w Twojej główce? Z jednej strony piszez *** a dalej "Cię" i to jeszcze od majuscula co szacunek pewnego rodzaju wyraża gwoli wyjasnienia.
3. Nie mów mi co mnie obchodzi bo to mnie dotyczy wiec Ciebie nie obchodzi.
4. zadufany w sobie musiałes zaimek "ja" wrzucic. Zdanie bez tego zbednego przerywnika dalej tak samo by funkcjonowało...
4. blad stylistyczyny. dwukrotne powtorzenie "to". zbedne akcentowanie
5. pierdolnął a nie pierdolnoł
6. bład masz nawet w podpisie. literówka. ale zawsze można sie przyczepić.
spray...