26.05.05 - ustawka dirtowa =WaWa

BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

ja sie bulwersuje bo jakiś entombed wkłada mi nie moje zdania, jak nie czytał całego wątku to niech sie nie odzywa i wypierdala!
PanTheNol
Kontakt:

Post autor: PanTheNol »

nie mów tak bżydko bo dostaniesz banana model specjalny z kostaryki dla BaTDMaN. i zrozum to Przecierz wszystcy sie tak naprawde znamy i razem napierdzielamy z górki na Kazurki, każdy rajder ostrzy Pazurki i gdy nie ma deszczu i nie ma chmurki sprawdza czy całe w ramie rurki i całe przerzutki, wszystkie ludki cię lubią a nawet kochają i mimo twoich bulwersacji nie przestaja, dalej Cie nakrecają, przecież wiadomo że wszysy mamy krzywe ryje, w sieci krzywe akcje a zjednoczeni na rowerze w co szczerze wierze jak 4 asy w pokerze lub 2 pięsci w Walce lub 1 dupa na wersalce i leże a dupa szczerze mnie bierze i mówi BAD to były Twoje zdania MAN mówiłes to to teraz nie ma odwołania...
spray...
entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

BaDMaN nie pokaze ci bo by mi to cała radoche popsuło:)
mtb to ***
BaDMaN
Kontakt:

entombed nie pokażesz bo nie ma czegoś takiego i sie mylisz! a PanTheNol zaczyna mnie coraz bardziej wkurwiać i nie syp mi tutaj jakimiś afro rymami, po prostu wkurwiają mnie tacy pozerzy, a jak jesteś taki mocny to daj mi tego banana, czekam
PanTheNol
Kontakt:

prosze oto 5 bananów: "J" "C" "U" "[" "(" wybierz sobie jednego. Słuchasz metalu? I przestań sie nakrecac jak nie wiesz o co chodzi. Naprawde nikt nie chce Ci krzywdy zrobic ani z Ciebie sie nabijac. Do zobaczenia na Górce! O której bedziesz?
spray...
entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

nie pokaze bo nie chce a nie bo nie ma czego!!!!!
mtb to ***
PanTheNol
Kontakt:

własnie- kiedy nastepna ustawka?
spray...
BaDMaN
Kontakt:

na górce nie wiem czy będe bo mam straszny kaszel po wczorajszym gocławiu, może wpadne ale bez roweru,
BaDMaN
Kontakt:

i *** Cie to obchodzi czego ja słucham, to moja sprawa a z tymi bananami to żeś pierdolnoł
PanTheNol
Kontakt:

BaDMaN pisze:i *** Cie to obchodzi czego ja słucham, to moja sprawa a z tymi bananami to żeś pierdolnoł
1. *** sie pisze przez ****.
2. jakas konfuzja w Twojej główce? Z jednej strony piszez *** a dalej "Cię" i to jeszcze od majuscula co szacunek pewnego rodzaju wyraża gwoli wyjasnienia.
3. Nie mów mi co mnie obchodzi bo to mnie dotyczy wiec Ciebie nie obchodzi.
4. zadufany w sobie musiałes zaimek "ja" wrzucic. Zdanie bez tego zbednego przerywnika dalej tak samo by funkcjonowało...
4. blad stylistyczyny. dwukrotne powtorzenie "to". zbedne akcentowanie
5. pierdolnął a nie pierdolnoł
6. bład masz nawet w podpisie. literówka. ale zawsze można sie przyczepić.
spray...
ODPOWIEDZ