DZISIAJ 19.40 TVN

sck
Kontakt:

Post autor: sck »

wlasnie obejrzalem program. mam nadzieje, ze ekipa tvn sklepala tego dresiarza po nakreceniu materialu.
Czarny Ivan
Kontakt:

Post autor: Czarny Ivan »

Od dzisiaj to tylko na rower wychodze w grupie bo jeszcze dostane bejsbolem w łeb jak ta dziewczyna.
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

no kórwa alu felgi ja pierdole na szczęście w szczecinie nie jest żle z drechami ale w warszawie jak widze kórwa ja bym chyba już na baiku nie jeżdził jak by mi go 17 razy zajebali bym się chyba na bmxa przeżucił fajną kazurke macie tam w warszawie a kiedy będzie ten drugi program co bodajże fat pig "zamawiał"??
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

tiaaa szwed to napewno żadnego nie stracił albo połąmał albo mu się znudził ;)))
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

no te kola to normlanie mnie rozwalily - dobrze ze takich nie mam - nie msuze sie bac:P:P:P ale kurna takiego po programie powinni zajebac... no kurna za 50, 100 zeta idzie rtower za 3 tysie i dwa razy tyle pracy i uczucia!! zajebac!!

powinien byc ogolno polski rejestr drechow do zajebania:P

zajebiesz to dostajesz grzywne 10 zeta:D
www.hcfr.pl !!
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

ino Chrabał się wypowiadał :P
BunnY
Kontakt:

Post autor: BunnY »

a tak btw to ktoś fajną glebe strzelił...
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
kozaa
Kontakt:

Post autor: kozaa »

ale koles ma sposob na ocenianie dobrych rowerow... po kolach... w sumie to dobrze bo wiecej z nich jest gowno warta. a nie wiem czemu ten koles mowil ile taki MONSTER kosztue... teraz tylko wiecej dresow zapamietalo...
[; DrAgStAr ;]
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Oglądałem uwaga.
Jeden mówił o kradzieży monstera i napadzie na bikkera który go sprzedawał.
Czy tego już ktoś nie opisywał na DH zone?
evilbiker
Kontakt:

kurwa trzeba znaleźć kogoś władczego niech zrobi getto z dresami ;)) hahahahahahaha
just fuck it.
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Ale ogólnie material byl dobry pokazal problem, wiec to co bylo opisywane w watku "Warszawwski street w TVN" nie bedzie jakims shitem i jezeli bedzie taki program to TVN raczej nie pojedzie bikerach tylko pokaze ich w dobrym swietle. Tak jak Uwaga o kaskach i kradziezach.
konastab
Kontakt:

Post autor: konastab »

Mi sie podobal ten gosciu co byl na Orange'u. Ten Elsworth tez nie byl zly...:) to debile z tych dresów!!!! Tak wiec nie mam sie o co martwic poniewaz mam 32 szprychy a nie 3 albo 2 :> Tak wiec moj bike jest do dupy i dobrze!! Nie bedzie sie rzucal w oczy, tak wiec mniejsze prawdopodobienstwo ze mnie z niego zdejma.
Chyba zaczne wozic ze soba jakis lancuch o BMX'a albo najlepiej taka pałe jak mieli ZOMOwcy :D
Fukai
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

no oblookalem :] no kto z was tam wystepowal :P przyznawac sie :]
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

nie no ale takich kurde dresów od **** tego co mówił powinni dla przykładu utopić może reszta by się wystraszyła :)
konastab
Kontakt:

Post autor: konastab »

Jeszcze powracajac do tematu kradziezy naszych pieknych cudeniek... dlaczego nie mozna tego czegos (czytaj: drechy) wyniszczyc jak to robili Niemcy z Żydami?? Przeciez to tylko bo wyszło na dobre calemu społeczeństwu. My bysmy spokojniej mogli jezdzic na bikach w dzien jak i za wieczora. Tak jak juz powiedziałem: z ich wyniszczenia wyszly by tylko same plusy!!!
Fukai
Woszczu
Kontakt:

Post autor: Woszczu »

Myślałem, że dadzą więcej z tego co jeździliśmy na rogach w Łodzi, a tu tylko Maćka dali, glebę Pitasia (mavic nie mieścił się w buster :)) i krótkie ujęcie z kamery. Ogólnie program był OK. Odp na pytanie kto to z tymi monsterami: z czerwonym ja, z czarnym Maciek Bajer (groober)
http://www.pajacyk.no-ip.pl
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

Matko ale wytłumaczcie mi jak drechy moga byc tak tępe!! niedość ze sie na rzeczy nie znają ( o kołach alu nie wspomne) to jak zajebią rower za 5-10tys to mają z tego NAJWIECEJ 400zł:P czyli np po 100zł na łeb!! a jakbym pomyśleli to by mieli duuzo wiecej ale poooco drech to drech on niewidzi róznicy!! swoja droga to dobrze mówili!! ale najlepsyz patent to był z kartką w kierownicy!! od jutra tez bede coś takiego miał ale nie w kierownicy:P i nikomu nie powiem gdzie zeby ktoś nie wyczaił tego i mi nie zajebał!! ale wsadzić gdziś kartke i bedzie zajebiscie:] WIECEJ PROGRAMÓW Z ROWWERAMI!!
www.ROMED.pl lamusy!
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

opisywal.....a co do gett to to nawet smieszne nie jest...w piatek bylem w oswiecimiu...na to nawet drechy nie zasluguja..wiem ze to oboz koncentracyjny a nie getto ale getto prowadzi po prostej do obozu...skoncze watek gett.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
evilbiker
Kontakt:

ale "to" getto by światu służyło ale żeczywiście ksończmy bo to niewesoły temat
just fuck it.
ODPOWIEDZ