Rusza mi się korba
Rusza mi się korba
Rusza mi się korba wte i we wte w suporcie wszystko ok ale korba nie jest prosta to znaczy w sęsie prosta ramionami tylko jedno ramie jest proste a drugie przechylone w prawo. Dokręcam i przestaje się ruszać ale nadal jest krzywo. Po pewnym czasie znów się odkręca co to jest czy to wina suportu czy korby ???
-
- Kontakt:
kurde macie problem. Jak skaczesz to sie krzywi to chyba normalne no nie ?
ja mam wyruchany kwadrat , pozatym jest krzywa i sie do cholery manuala nieumie nauczyc przez tą korbe bo mnie w prawo znosi :)
ALIVIO RULEZ totalnie .....
pozatym kiedys skocze z krawęznika i bede miał korby prostopadle do siebie
:)
skocze i obydwie bedą na dole :P
ja mam wyruchany kwadrat , pozatym jest krzywa i sie do cholery manuala nieumie nauczyc przez tą korbe bo mnie w prawo znosi :)
ALIVIO RULEZ totalnie .....
pozatym kiedys skocze z krawęznika i bede miał korby prostopadle do siebie
:)
skocze i obydwie bedą na dole :P
F*CK MTB ..
Opcja SZUKAJ! Poszukajcie sobie o zyletkach i puszkach :)
Do dzis tez mi korba latala (lewa), zrobilem tak jak radzili - troche "metalu" z puszki, oblozylem tym kwadrat (TYLKO NIE ZA DUZO BO NIE WLOZYSZ KORBY POTEM :P) i "nabilem" korbe :) Trzeba sie troche pomeczyc i postukac mlotem, ale nikt nie mowil ze bedzie lawo :) A co do odkrecajacej sie sruby: zastosuj podkladke sprezynujaca - napewno pomoze. Po calej operacji (czyli puszka na kwadracie + podkladka sprezynujaca) wszystko dziala i nic nie trzeszczy/skacze/rusza sie!
PS: Teraz jest tak sztywno ze nawet zauwazylem ze mam bicie w pedale :P
Polecam ta metode - wiecej pisali ludzie juz wczesniej - po prostu SZUKAJ
Do dzis tez mi korba latala (lewa), zrobilem tak jak radzili - troche "metalu" z puszki, oblozylem tym kwadrat (TYLKO NIE ZA DUZO BO NIE WLOZYSZ KORBY POTEM :P) i "nabilem" korbe :) Trzeba sie troche pomeczyc i postukac mlotem, ale nikt nie mowil ze bedzie lawo :) A co do odkrecajacej sie sruby: zastosuj podkladke sprezynujaca - napewno pomoze. Po calej operacji (czyli puszka na kwadracie + podkladka sprezynujaca) wszystko dziala i nic nie trzeszczy/skacze/rusza sie!
PS: Teraz jest tak sztywno ze nawet zauwazylem ze mam bicie w pedale :P
Polecam ta metode - wiecej pisali ludzie juz wczesniej - po prostu SZUKAJ