Satysfakcja czy zdrowie?
-
- Kontakt:
TwojaStara! sztywny nie strzeli ci w oko, a w "lekkim Dh" przynajmniej nie będzie go dobijać przy każdym korzonku, nawet nadgarstką będzie lepiej ze sztywniakiem niż z rst, miałem rst na szczęście przez tylko 2 miesiące i wolałbym już sztywnego, można sie przynajmniej dobrze nauczyć wybierania ciałem wszystkiego, a w dualu też sztywny będzie lepszy niż rst
http://forum.bikeaction.pl/index.php
widze bardzo czesto ze duzo ludzi kupuje najpier sprzet (az bedzie wszystko dobre) a potem dopiero ochraniacze ;/ ja w zasadzie roweru nie mam a brakuje mi tylko zbroja ktora mysle na te wakacje kupie... amorka tez mam RST GILA i zamist tej kasy na zbroje moge kupic innego ale nieche, wole zainwestowac w ochraniacze choc ten amorek dupa;/
-
- Kontakt:
jak zobaczylem temat: satysfakcja czy zdrowie to obawialem sie jednej rzeczy. Ze jets na tym forum taka osoba ktora zada pytani: czy skoro uwielbiam na rowerze to czy powinienem jezdzic mimo ze jest to niebezpieczne dla zdrowia?"
na szczescie pytanie to nie padlo:D i bardzo nie czytalem postow ale kup co chcesz:P ale ja potrafie pomoc. pozdro
na szczescie pytanie to nie padlo:D i bardzo nie czytalem postow ale kup co chcesz:P ale ja potrafie pomoc. pozdro