Satysfakcja czy zdrowie?

Krusherd.dk
Kontakt:

Post autor: Krusherd.dk »

TwojaStara! sztywny nie strzeli ci w oko, a w "lekkim Dh" przynajmniej nie będzie go dobijać przy każdym korzonku, nawet nadgarstką będzie lepiej ze sztywniakiem niż z rst, miałem rst na szczęście przez tylko 2 miesiące i wolałbym już sztywnego, można sie przynajmniej dobrze nauczyć wybierania ciałem wszystkiego, a w dualu też sztywny będzie lepszy niż rst
http://forum.bikeaction.pl/index.php
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Ja mam RST i nie jest tak źle bo o niego dbam :) No nie w czasie jazdy :) Kupuj ochraniacze (jakieś 661) i pełne rękawice, no i oczywiście kask jeżeli jeszcze nie masz...Pro-tec ze skateshopu lub 661.
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Jesli nie masz kasku to od tego zacznij, potem ochraniacze i rekawiczki... jak juz to bedziesz mial to powoli, sukcesywnie pakuj kase w sprzet.
lukasx
Kontakt:

Post autor: lukasx »

zalezy jaki masz amor bo mojemu koledze wczoraj zlamal sie jakis syf i stracil kilka zębów ma 4 szwy na twarzy i calą fioletową twarz :/. A miał jakies gowno z makrokeszu i robił bany hopa :/.
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

jaki amor i jakie rękawiczki i ochraniacze?
teraz mam :/ RST GILE i kupie albo:
Duro albo 661 ochraniacze i rękawiczki! :]
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

widze bardzo czesto ze duzo ludzi kupuje najpier sprzet (az bedzie wszystko dobre) a potem dopiero ochraniacze ;/ ja w zasadzie roweru nie mam a brakuje mi tylko zbroja ktora mysle na te wakacje kupie... amorka tez mam RST GILA i zamist tej kasy na zbroje moge kupic innego ale nieche, wole zainwestowac w ochraniacze choc ten amorek dupa;/
mateusz_ch
Kontakt:

Post autor: mateusz_ch »

jak zobaczylem temat: satysfakcja czy zdrowie to obawialem sie jednej rzeczy. Ze jets na tym forum taka osoba ktora zada pytani: czy skoro uwielbiam na rowerze to czy powinienem jezdzic mimo ze jest to niebezpieczne dla zdrowia?"
na szczescie pytanie to nie padlo:D i bardzo nie czytalem postow ale kup co chcesz:P ale ja potrafie pomoc. pozdro
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

chraniacze i rekawiczki a potem amor zdrowie ponad wszystko
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
ODPOWIEDZ