Siemens CX65 USB Problem!
Siemens CX65 USB Problem!
Mam problem z podłączeniem pod kabel USB do kompa fonu Siemensa. Próbowałem programu Siemensa z ich oficjalnej strony oraz MobiMB 1.2.2. Mam do kabla płytę ze starownikami instalowałem ją, i pokazywało że wszystko zainstalowane poprawnie. Gdy podłączam telefon do kompa wyskakuje komunikat o nowym urządzeniu USB i później jakiś błąd i problem z urządzeniem. Kabel więc działa a oprogramwanie to shit. Poza tym Wszystkie progsy są pod Com a nie USB. Gdzie znaleźć coś co będzie działało? Co mam z tym zrobić?
Dobra opiszę całą sytuację.
Kumpel miał Siemensa ale sprzedał został mu kabel. Drugi kumpel chce kupić ten kabel, a że oni sie nie znają to ja pośredniczę. A że sprzedający to mój naprawde dobry kolega to chce mu to sprzedać. I tu jest problem bo o ile wiem kabel u poprzedniego właściciela działał na programie który widzi tylko wejścia Com i ja nie wiem o co chodzi z tym.
Kabel jest taki bezmarkowy. Uzywałem programu z siemens.com (Mobile Phone Menager) i nic :/
Kumpel miał Siemensa ale sprzedał został mu kabel. Drugi kumpel chce kupić ten kabel, a że oni sie nie znają to ja pośredniczę. A że sprzedający to mój naprawde dobry kolega to chce mu to sprzedać. I tu jest problem bo o ile wiem kabel u poprzedniego właściciela działał na programie który widzi tylko wejścia Com i ja nie wiem o co chodzi z tym.
Kabel jest taki bezmarkowy. Uzywałem programu z siemens.com (Mobile Phone Menager) i nic :/