Siemens CX65 USB Problem!

Paul
Kontakt:

Siemens CX65 USB Problem!

Post autor: Paul »

Mam problem z podłączeniem pod kabel USB do kompa fonu Siemensa. Próbowałem programu Siemensa z ich oficjalnej strony oraz MobiMB 1.2.2. Mam do kabla płytę ze starownikami instalowałem ją, i pokazywało że wszystko zainstalowane poprawnie. Gdy podłączam telefon do kompa wyskakuje komunikat o nowym urządzeniu USB i później jakiś błąd i problem z urządzeniem. Kabel więc działa a oprogramwanie to shit. Poza tym Wszystkie progsy są pod Com a nie USB. Gdzie znaleźć coś co będzie działało? Co mam z tym zrobić?
zygi_!!!
Kontakt:

Post autor: zygi_!!! »

właśnie!!!! COM a nie USB , kup kabel pod com'a sa tanie u mnie w komisie są takei kable po 12 pln
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)
Paul
Kontakt:

zygi tak jakby nie o to mi chodzi... mam kabel i muszę nie chcę tylko muszę go użyć, więc wypowiedz sie jakim progsem mam to zrobić jeśli mogę Cię prosić.
cyc

Post autor: cyc »

ja mam cxt 65 i to gowno ma irde i w laptopku tez mam irde wiec u mnie wszystko chodzi.. zdaje mi sie ze cx65 niewiwlee sie rozni i tez powinnien miec irde wiec moze kupisz irde do kompa jak niemasz laptopa??
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Ja pracuje w branzy GSM powiedzcie jakies firmy macie ten kabel. Do siemensa proponuje standardowe oprogramowanie siemensa. Programy dostepne sa na stronie producenta

siemens data exchange albo siemens data suite
n0 ridE n0 fUN
Paul
Kontakt:

Dobra opiszę całą sytuację.

Kumpel miał Siemensa ale sprzedał został mu kabel. Drugi kumpel chce kupić ten kabel, a że oni sie nie znają to ja pośredniczę. A że sprzedający to mój naprawde dobry kolega to chce mu to sprzedać. I tu jest problem bo o ile wiem kabel u poprzedniego właściciela działał na programie który widzi tylko wejścia Com i ja nie wiem o co chodzi z tym.

Kabel jest taki bezmarkowy. Uzywałem programu z siemens.com (Mobile Phone Menager) i nic :/
ODPOWIEDZ