Do wszystkich w Krk!!!!!!!
Bialy... a jak by co to masz namiary na tych typow? bo jak komus znikna rowery w lesie to wydaje mi sie, że najpierw riderzy przyjda do Ciebie (moze z policją)... skoro z grubsza wiadomo kto szyje rowery... a Ty wiesz kto szyje...
Pytam bo poprostu przez to co tu napisales mozesz byc pomocny do odnalezienia niejednego roweru...
Pytam bo poprostu przez to co tu napisales mozesz byc pomocny do odnalezienia niejednego roweru...
www.feel-free.pl
Siemano wszystkim !!!
widze ze rozmowa nabiera tempa. tylko jak sobie z tym problemem poradzić ??
na Policje tez bym nie liczył bo jak mi 3 lata
temu bike'a dziubneli to po zgłoszeniu na Pały po 2 tyg przyszło pismo ze śledzwo zostało umożone ze względu na małą szkodliwość społeczną <hahaha> normalnie śmiech na sali
ale pasowały by ten problem jakoś rozwiązać bo niebawem juz nigdzie nie bedzie mozna jeżdzic :
widze ze rozmowa nabiera tempa. tylko jak sobie z tym problemem poradzić ??
dobry pomysł ale do mnie na AWF tez juz dresy podbiły z gazem :| dobrze z kumpel przyjechał to sie nic nikomu nie stałoolisko pisze:zaopatrujecie się w gass
na Policje tez bym nie liczył bo jak mi 3 lata
temu bike'a dziubneli to po zgłoszeniu na Pały po 2 tyg przyszło pismo ze śledzwo zostało umożone ze względu na małą szkodliwość społeczną <hahaha> normalnie śmiech na sali
ale pasowały by ten problem jakoś rozwiązać bo niebawem juz nigdzie nie bedzie mozna jeżdzic :
gringo pisze:eh to jest chore zeby nie mozna bylo jechac do lasu na rower bo ci go ukradna =\ za niedlugo ludzie beda sie bali jezdzic autem albo beda je 3mac w domu
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=411701
Qcor pisze:A wy fajnie jestescie: szczegolnie ci co z policja wyjechali ***** gratulacje....
Qcor... a Ty bys sam wszystkich złapał (po co policja - mamy Qcora)... nie wiem czy Ty sie stosujesz do stereotypu ze policja to mafia czy co? Fakt, ze polska to nie ameryka... ale tylko policja moze udupić takich cweli... bo sam ich do pierdla nie wsadzisz... a jak pobijesz to gwarantuje, ze sie nie przejma i wroca z odwetem... i nie beda szukali Ciebie, tylko napierdolą "pierwszym lepszym"...
www.feel-free.pl
no a niby co ??Qcor pisze: A wy fajnie jestescie: szczegolnie ci co z policja wyjechali ***** gratulacje....
od czego jest policja ??
policja gowno robi, bo nie moze znalezc kolesi ktorzy kradna !!
jak by wiedzielki kto szyje to by ich dorwali !!
za pierwszym razem by dostali zawiasy, za 2 to juz recydywa i do pierdla !!
policja kazdego potrafi zastraszyc, uwierz mi.
a przez takich co wiedza kto szyje i siedza cicho, ci kolesie dalej kradna !!
i beda kradli, bo se c h u j e mysla, ze sa bezkarne !!
KUR** ostrzegłem was tyklo i nigdzie nie napisałem żę znam tch kolesi!!! Wiec sobienie dopisywać frajerzy , a jak ktoś do mnie z policja podbije to obiecuje że ja go sam dojade !!!! Wiec sper****ć!!! A należy uważać wszedzie na ulicy i w lesie , bo o okazja czyni złodzieja. I odrazu mówie że nie mam żadnych kur****** kontaktów z żydami co krakdną rowery!!!!!!!
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa
Ehhh... bialy, jestes nerwowy jak baba w ciazy... a czemu sie boisz policji " a jak ktoś do mnie z policja podbije to obiecuje że ja go sam dojade"?? Dobra, niewazne... widze ze tu nikt nie dojdzie do porozumienia... jedni nie chca policji "bo policja nic nie zrobi"... inni chca walczyc samemu (powodzenia "na drodze prawa")... a jeszcze inni najlepiej zrobia se trase w ogrodku i beda bezpieczni...
A moze by na kazdej trasie wybudowac "karcery"... ja sie zlapie drecha to do karceru bez jedzenia na tydzien... gorzej jak nas wsadza;]
Ja zostaje przy opcji, ze lepiej wspomagac sie policja... bo kazdy jest mocny w gebie... a jak zobaczy drecha to pierwszy spierdala bojac sie o rower, a majac w dupie innych (czesto mlodszych)riderow... no chyba ze co weekend bedziemy jezdzic po 20os. na kazda trase... ale wtedy bedzie bałagan... wiec tak zle i tak niedobrze...
pozostaje mi życzyć Wam szczescia...
Niech moc bedzie z Wami...
A moze by na kazdej trasie wybudowac "karcery"... ja sie zlapie drecha to do karceru bez jedzenia na tydzien... gorzej jak nas wsadza;]
Ja zostaje przy opcji, ze lepiej wspomagac sie policja... bo kazdy jest mocny w gebie... a jak zobaczy drecha to pierwszy spierdala bojac sie o rower, a majac w dupie innych (czesto mlodszych)riderow... no chyba ze co weekend bedziemy jezdzic po 20os. na kazda trase... ale wtedy bedzie bałagan... wiec tak zle i tak niedobrze...
pozostaje mi życzyć Wam szczescia...
Niech moc bedzie z Wami...
www.feel-free.pl
Kiedyś ktoś opisywał historie swojego rb bandit w Łodzi :) Drechy zwineły RB ktore było jedyne w mieście i myślały ze jak przemalują to nikt nie pozna tej grubej ramy ;) zglosił właściciel na policje ze mu zwineli,ale całe sledztwo to sobie sam przeprowadził i jak wiedział gdzie sa z tym rb to dopiero policja sie bardziej zainteresowala i ich zwinela :/ a wjazd na sikornik jest zgloszony na komisariat gdzieś kolo placu inwalidów i jak cos sie bedzie dzialo to trza zglaszać bo w tedy dopiero policja przydziela funkjonariuszom środki na patrole itp.
Qcor a powiedz mi prosze-czy Ty rzeczywiscie taki glupi i zapatrzony w siebie jestes czy tylko udajesz??Bo juz kilka razy podreslales jaki to jestes dorosly i jacy to my jestesmy dziecinni,jacy to bikerzy z naszego pieknego miasta sa niedojrzali,ze czesc sie buja w ff po rynku.Tak wiec powiedz mi prosze dlaczego nagle Ty-taki dojrzaly,wyksztalcony,pracujacy (mlody?) czlowiek zachowywuje sie tak niedojrzale i tak,badzmy szczerzy,po SZCZENIACKU.Wszedzie widzisz pozerow i gowniarzy,a sam zachowujesz sie jak oni...Czekam na odpowiedz (z niecierpliwoscia).
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
kurwa nie stosuje si edo zadnych stereotypow... i te dwa mozgi co sie wpisaly pod Toba niech to tez sobie przeczytaja... Idz kurwa na policje i powiedz ze przeczytales na forum rowerowym ze 3 kurwa typow ma krasc rowery w krakowie, niech sie funkcjonariusz jeden z drugim zaczai i czeka... ja pierdole leć na policje... najlepeij kurwa wydrukuj ten topic to bedziesz bardziej wiarygodny...yasiuuu pisze:Qcor pisze:A wy fajnie jestescie: szczegolnie ci co z policja wyjechali ***** gratulacje....
Qcor... a Ty bys sam wszystkich złapał (po co policja - mamy Qcora)... nie wiem czy Ty sie stosujesz do stereotypu ze policja to mafia czy co? Fakt, ze polska to nie ameryka... ale tylko policja moze udupić takich cweli... bo sam ich do pierdla nie wsadzisz... a jak pobijesz to gwarantuje, ze sie nie przejma i wroca z odwetem... i nie beda szukali Ciebie, tylko napierdolą "pierwszym lepszym"...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Qcor... rozumiem, że jak Tobie rower zajebią w lesie to na policje nie pojdziesz, bo po co funkcjonariusz jeden z drugim ma Cie słuchac skoro i tak Ci nie pomogą, a Ty tylko stracisz cenny czas, który możesz wykorzystac na prywatne ganianie sie za drechami... "przezorny zawsze ubezpieczony"...
Jak Ci (nie daj Boze) ukradną rower to "NAJLEPIEJ KUR_WA WYDRUKUJ TEN TOPIC" i powiedz, że faktycnzie mogles myslec wczesniej o jakiejs pomocy policji... zawsze cos by sie wymyslilo... z MPK byla masa i "prawie sie udalo"... wiec czemu sie nie dogadac ze smurfami, żeby chociaz pod kopcem kosciuszki stala "suka" i pod zoo i na ksiecia jozefa jakis patrol...
Po Skałkach Twardowskiego jezdza smurfy na motorach, i straz miejska na skuterach... (rada dzielnicy?)... jak sie chce to sie wszystko da, i nie trzeba srac kasą...
Jak Ci (nie daj Boze) ukradną rower to "NAJLEPIEJ KUR_WA WYDRUKUJ TEN TOPIC" i powiedz, że faktycnzie mogles myslec wczesniej o jakiejs pomocy policji... zawsze cos by sie wymyslilo... z MPK byla masa i "prawie sie udalo"... wiec czemu sie nie dogadac ze smurfami, żeby chociaz pod kopcem kosciuszki stala "suka" i pod zoo i na ksiecia jozefa jakis patrol...
Po Skałkach Twardowskiego jezdza smurfy na motorach, i straz miejska na skuterach... (rada dzielnicy?)... jak sie chce to sie wszystko da, i nie trzeba srac kasą...
www.feel-free.pl