Do wszystkich w Krk!!!!!!!
O wielkie sorry... tej wypowiedzi aqrat nie zauwazylem a ta odp wyzej nie miala z nia nic wspolnego...piotrex pisze:Qcor a powiedz mi prosze-czy Ty rzeczywiscie taki glupi i zapatrzony w siebie jestes czy tylko udajesz??Bo juz kilka razy podreslales jaki to jestes dorosly i jacy to my jestesmy dziecinni,jacy to bikerzy z naszego pieknego miasta sa niedojrzali,ze czesc sie buja w ff po rynku.Tak wiec powiedz mi prosze dlaczego nagle Ty-taki dojrzaly,wyksztalcony,pracujacy (mlody?) czlowiek zachowywuje sie tak niedojrzale i tak,badzmy szczerzy,po SZCZENIACKU.Wszedzie widzisz pozerow i gowniarzy,a sam zachowujesz sie jak oni...Czekam na odpowiedz (z niecierpliwoscia).
Wogole nie wiem o co Ci chodzi:
"Ty rzeczywiscie taki glupi i zapatrzony w siebie jestes czy tylko udajesz"
apropo czego to?
"Bo juz kilka razy podreslales jaki to jestes dorosly i jacy to my jestesmy dziecinni"
Pokaz gdzie!
"czlowiek zachowywuje sie tak niedojrzale i tak,badzmy szczerzy,po SZCZENIACKU."
w ktorym momecie?
"Wszedzie widzisz pozerow i gowniarzy,a sam zachowujesz sie jak oni"
I owszem widze... Jest roznica między przejechaniem przez rynek w ff a jeżdzeniem po rynku ff... to drugie mnie poprostu zenuje...
A co do tego topicu... wez co wy chcecie od tej policj isc do niej ze na forum przeczytaliscie o zlodziejach czy co?/
co do tego czy bym polazl na pyty jak by mi rower zapierdzielili to inna kwestai...pewnie bym nie poszedl...za dresami tez nie gonie bo sie ich boje...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
no jutrto pogonie na komisariat i sobie zalatwie prywatnego pyciarza ktory bedzie za mna jezdzil... bo chybado tego zmierzasz?yasiuuu pisze:Qcor... rozumiem, że jak Tobie rower zajebią w lesie to na policje nie pojdziesz, bo po co funkcjonariusz jeden z drugim ma Cie słuchac skoro i tak Ci nie pomogą, a Ty tylko stracisz cenny czas, który możesz wykorzystac na prywatne ganianie sie za drechami... "przezorny zawsze ubezpieczony"...
Jak Ci (nie daj Boze) ukradną rower to "NAJLEPIEJ KUR_WA WYDRUKUJ TEN TOPIC" i powiedz, że faktycnzie mogles myslec wczesniej o jakiejs pomocy policji... zawsze cos by sie wymyslilo... z MPK byla masa i "prawie sie udalo"... wiec czemu sie nie dogadac ze smurfami, żeby chociaz pod kopcem kosciuszki stala "suka" i pod zoo i na ksiecia jozefa jakis patrol...
Po Skałkach Twardowskiego jezdza smurfy na motorach, i straz miejska na skuterach... (rada dzielnicy?)... jak sie chce to sie wszystko da, i nie trzeba srac kasą...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
po raz kolejny: czy mozecie nie rozpowiadac co gdzie i jak dojechac!!? kazdy biker chocby byl w lesie pierwszy raz to i tak trafi - przecietny czlowiek niezawsze, wiec k**** cisza! i to jeszcze w takim topicu. myslcie ludzie...piotrex pisze:wbijasz pod hotel cracovia,czekasz na 134,rowerek na bagaznik i jedziesz..mozesz sie jeszcze spytac kierowcy ktoredy na trase ;)
piotrex bez obrazy ale czasami zanim z czyms wyjedziesz to pomysl, szczegolnie jak jak koles tory pyta wlasnie sie zalogowal na forum... bo pozniej seryjnie beda dymy..
pozdr
"Words of wisdom - Full Face helmet"
-
- Kontakt:
ktos wczesniej napisal zeby isc z tym na policje- i co to da? gowno, raz ze u nas zanim kogos nie zamorduja to nikt nie ruszy palcem, a czasem nawet po podobnych zdażeniach maja z tym problemy.
Tu nie ma co liczyc na policje, pierwszym pytaniem jakie ci zadadza bedzie:
"jakies dowody???" i to bedzie koniec rozmowy i dobrze jak cie jeszcze nie zjebia za to ze im glowe zawracasz, taki kraj...
Tu nie ma co liczyc na policje, pierwszym pytaniem jakie ci zadadza bedzie:
"jakies dowody???" i to bedzie koniec rozmowy i dobrze jak cie jeszcze nie zjebia za to ze im glowe zawracasz, taki kraj...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Qcor przejrzyj swoje wypowiedzi w topicu o jezdzeniu w fullface'ie po rynku.Co do gonienia teraz na policje to sie zgodze ze to nie ma sensu,ale Ty bluzgales od poczatku na tych ktorzy wyjechali z policja i wogole na caly swiat.I to jest odpowiedz na Twoje pytanie w ktorym momencie-"***** nie stosuje si edo zadnych stereotypow","Idz ***** na policje i powiedz ze przeczytales na forum rowerowym ze 3 ***** typow ma krasc rowery w krakowie, niech sie funkcjonariusz jeden z drugim zaczai i czeka... ja pierdole leć na policje... najlepeij ***** wydrukuj ten topic to bedziesz bardziej wiarygodny..."....fajnie sobie poprzeklinac czasami ale bez przesady...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
.:BIAŁY:. pisze:Kur** , dostałem cynk od kumpla . I jest to pewny cynk. A policji nie bede wzywał bo to ****** banda skó***ów i **** im w oko na każdym kroku. Dostaliście wiadomość żę coś takiego jak "dziesionowanie" jest w planach na te wakacje, więc kur** uważajcie , a nie odgrażajcie sie co wy to wielcy strażnicy texsasu im zrobicie jak ich złapiecie.
POZDROFIOONKA
.:BIAły:.
a ja mysle że powinieneś podac nazwiska, iśc na policje z tym...przedstawić sprawe a taka "niby" informacja to jest za przeproszeniem C H U J A warta, ojej , ktosbedzie gdzieś krałd rowery...no w chuuj powiedziałes...dzieki za inforamcje..tak to ja zawsze myśle że mogą sie wszedzie czaić i uważać to akurat zawsze trzeba...skoro nie chcesz pomoć to po co ten temat ha?
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
PANOWIE OSTARNIO BYŁEM SIĘ DOPYTAĆ W SKLEPIE NA ULICY DLUGIEJ HUNTER CZY JAKOS TAK Z MILITARIAMI O GAZY PARALIZUJACE!
PAN MI POKAZAL TAKĄ DOŚĆ CIEKAWĄ ZABAWECZKE NA 2005 ROK :] GAZ JAK GAZ TROSZECZKE WIEKSZA PUSZECZKA!
ALE CO ROBI? :]
- CAŁKOWICIE PARALIZUJE PACJENTA!
1. KRZTUSI !
2. CALKOWICIE OSLEPIA !
3. ZABURZA RÓWNOWAGE TAK ŻE PACJENT NIE WIE CZY LEZY CZY STOI CZY SIEDZI CZY STOI NA GŁOWIE CZY NA NOGACH :]
4. O CHODZENIU TO JUŻ NIEWSPOMNE :] NIEDA SIĘ! :]
5. NAPRAWDE ZACHĘCAM KAŻDEGO Z WAS DO ZAKUPU TAKIEGO CUDEŃKA BO NÓŻ, PAŁKA NIENADA SIE NA NAPRZYKŁAD 4 TYPA :/ NAWET NA 2 BEDZIE PROBLEM A TAKI GAZ TO PSIKNIECIE I WSZYSCY PRZENOSZĄ SIĘ W ŚWIAT BAJEK PANA DISNEJA :]
* PRZYNAJMNIEJ NA JAKIES 20 MIN :] TAK ŻE MOŻE JESZCZE UDA SIĘ ICH ZAPUSZKOWAĆ I NAKOPAĆ :]
POZDRO :] JA KUPUJE TAKI GAZIK :P
CENA TO 60/70zł
PAN MI POKAZAL TAKĄ DOŚĆ CIEKAWĄ ZABAWECZKE NA 2005 ROK :] GAZ JAK GAZ TROSZECZKE WIEKSZA PUSZECZKA!
ALE CO ROBI? :]
- CAŁKOWICIE PARALIZUJE PACJENTA!
1. KRZTUSI !
2. CALKOWICIE OSLEPIA !
3. ZABURZA RÓWNOWAGE TAK ŻE PACJENT NIE WIE CZY LEZY CZY STOI CZY SIEDZI CZY STOI NA GŁOWIE CZY NA NOGACH :]
4. O CHODZENIU TO JUŻ NIEWSPOMNE :] NIEDA SIĘ! :]
5. NAPRAWDE ZACHĘCAM KAŻDEGO Z WAS DO ZAKUPU TAKIEGO CUDEŃKA BO NÓŻ, PAŁKA NIENADA SIE NA NAPRZYKŁAD 4 TYPA :/ NAWET NA 2 BEDZIE PROBLEM A TAKI GAZ TO PSIKNIECIE I WSZYSCY PRZENOSZĄ SIĘ W ŚWIAT BAJEK PANA DISNEJA :]
* PRZYNAJMNIEJ NA JAKIES 20 MIN :] TAK ŻE MOŻE JESZCZE UDA SIĘ ICH ZAPUSZKOWAĆ I NAKOPAĆ :]
POZDRO :] JA KUPUJE TAKI GAZIK :P
CENA TO 60/70zł
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Qcor... czy ty kurw.a slepy jestes? z czytaniem problemy? szkoła nie nauczyła?
"wiec czemu sie nie dogadac ze smurfami, żeby chociaz pod kopcem kosciuszki stala "suka" i pod zoo i na ksiecia jozefa jakis patrol...
Po Skałkach Twardowskiego jezdza smurfy na motorach, i straz miejska na skuterach... (rada dzielnicy?)... jak sie chce to sie wszystko da, i nie trzeba srac kasą..."
wiiec skoro logicznie sobie zinterpretowałes moja wypowiedz (no jutrto pogonie na komisariat i sobie zalatwie prywatnego pyciarza ktory bedzie za mna jezdzil... bo chybado tego zmierzasz?) i chcesz jeszcze cos mądrego napisac, znegować czyjąś wypowiedź, aby zabłysnąć w tym temacie to 10x sobie to przemysl... bo nic mądrego do tego topicu nie wniosłeś, tylko pokazujesz swoją błyskotliwość sprzeczając sie z poniekąd racjonalnymi stwierdzeniami innych forumowiczow!!!
n/c
"wiec czemu sie nie dogadac ze smurfami, żeby chociaz pod kopcem kosciuszki stala "suka" i pod zoo i na ksiecia jozefa jakis patrol...
Po Skałkach Twardowskiego jezdza smurfy na motorach, i straz miejska na skuterach... (rada dzielnicy?)... jak sie chce to sie wszystko da, i nie trzeba srac kasą..."
wiiec skoro logicznie sobie zinterpretowałes moja wypowiedz (no jutrto pogonie na komisariat i sobie zalatwie prywatnego pyciarza ktory bedzie za mna jezdzil... bo chybado tego zmierzasz?) i chcesz jeszcze cos mądrego napisac, znegować czyjąś wypowiedź, aby zabłysnąć w tym temacie to 10x sobie to przemysl... bo nic mądrego do tego topicu nie wniosłeś, tylko pokazujesz swoją błyskotliwość sprzeczając sie z poniekąd racjonalnymi stwierdzeniami innych forumowiczow!!!
n/c
www.feel-free.pl
policja to nic nie zrobi ostatnio u mnie byla taka akcja:
na jakims festynie(pikniku czy jak by to nazwac)jednemu gowniarzowi ukradli telefon(bratu mojego kolegi)on wie kto,no to odrazu idzie po policje,mowi im kto itp,zaprowadza ich do typa ico........ch.uj nic nie zrobili spisali go i nara kur.wa co to ma byc?!dajesz im przestepce na tacy a oni nic tylko go spisoja?!wystarczylo go przeszukac czy cos pacjent mial pewnie telefon w kielni. NO I TO JEST WLASNIE NASZA POLICJA,TO TERAZ PO NICH KU.RWA ZADZWONICIE A ONI MAJA WAS W DUPIE. (troche sie zdenerwowałem)
na jakims festynie(pikniku czy jak by to nazwac)jednemu gowniarzowi ukradli telefon(bratu mojego kolegi)on wie kto,no to odrazu idzie po policje,mowi im kto itp,zaprowadza ich do typa ico........ch.uj nic nie zrobili spisali go i nara kur.wa co to ma byc?!dajesz im przestepce na tacy a oni nic tylko go spisoja?!wystarczylo go przeszukac czy cos pacjent mial pewnie telefon w kielni. NO I TO JEST WLASNIE NASZA POLICJA,TO TERAZ PO NICH KU.RWA ZADZWONICIE A ONI MAJA WAS W DUPIE. (troche sie zdenerwowałem)
Skylinegtr ******!!! IDZ NA PYTY I POWIEDZ ŻĘ JESTEŚ GŁUPI I POPROŚ ŻEBY CIE SPAŁOWALI TAK NA ZAPAS> A jak ci sie topic nie podoba to na chu** tu włazisz psi chu** ?? A policji ogromny 2 metrowy ch** w oko. Jak masz tak głupio pisać to wsadź sobie palec w du** i poskacz po krześle.
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa
-
- Kontakt:
.:BIAŁY:. pisze:Skylinegtr ******!!! IDZ NA PYTY I POWIEDZ ŻĘ JESTEŚ GŁUPI I POPROŚ ŻEBY CIE SPAŁOWALI TAK NA ZAPAS> A jak ci sie topic nie podoba to na chu** tu włazisz psi chu** ?? A policji ogromny 2 metrowy ch** w oko. Jak masz tak głupio pisać to wsadź sobie palec w du** i poskacz po krześle.
nie usnoś sie szczylu bo ci kolejny pryszcz wyskoczy, sam jesteś ***** i idota bo robisz tematy o niczym...powiedzmi co to za informacja? ha? no?pomogłeś tym cos? niebardzo..kazdy i tak zapomni za dzień o tym temcie, gdybys podał jakieś inforamcje to co innego i nie bluzgaj tak bo ci ktoś krzywde zrob...i
MOnster Garage