Do wszystkich w Krk!!!!!!!
-
- Kontakt:
TMikołajDH TAK , stoje 24 h na rogu i pytam sie każdego "ty jesteś Mikołaj Dh?" Oczywiście mam na sobie za krótkie spodenki skarpeteczki po kolana i funkiel nuuufki adidaski z kolekcji "dres forever" na górze obowiazkowo biała koszuleczka wsadzona pedalsko do spodenek. na moim łysył łbie mam "okeje" udajac że to sa orginalne okleje tylko gdzieś zgubiłem jedna literke, nie wiadomo po co bo słońca nie ma.
Skylinegtr Krzywde to może tobie ktoś nie przypadkiem zrobić!!
Jak ci nie pasuje topicto spier***** i nie dawaj głupisz komentarzy. Co do informacji to kur** to dotychczasowe dziesiony to raczej były pojedyncze wypadu jakiś skór*** do lasu , a te o których słyszałem nie będa przypadkowe bo chłopy na jednym rowerqu nie zaprzestaną.
nisan Z tymi paluszkami to przeczytałem w książce kucharskiej Kuronia.
Skylinegtr Krzywde to może tobie ktoś nie przypadkiem zrobić!!
Jak ci nie pasuje topicto spier***** i nie dawaj głupisz komentarzy. Co do informacji to kur** to dotychczasowe dziesiony to raczej były pojedyncze wypadu jakiś skór*** do lasu , a te o których słyszałem nie będa przypadkowe bo chłopy na jednym rowerqu nie zaprzestaną.
nisan Z tymi paluszkami to przeczytałem w książce kucharskiej Kuronia.
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa
a wiesz czemu gina ??Qcor pisze:dobra robcie co chcecie... policja na 100% postawi 100 radiowozow pod kopcem... na chucie od roku giną gnojki i nie ma tam pyciarzy to aqrat ***** rowerow bedą pilnowac
Brawo
bo ludzie wiedza kto ich pochlastal i nic nie mowia.
napisze jeszcze raz, bo widze, ze nie kapujesz:
nie chodzi o to, zeby pilnowali krzakow w lesie,
chodzi o to, zeby ich zwinac jak cos skroja, bo bialy sugeruje, ze wie kto to jest
a z tego co pisze to beda to robic.
no to teraz czekamy na temat:
******* jechalem ******** w lesie **** jakies ***** mi **** brecha **** rower ***** **** ******** jakby ktos widzial to ... *** ****