Manitou Axel Comp - Rock Shox Judy XC !?
Manitou Axel Comp - Rock Shox Judy XC !?
Witam,
nie wiem który amor wybrac - Manitou Axel Comp czy Rock Shox Judy XC, oba są w podobnych cenach.
Prosze o pomoc w tej sprawie...
nie wiem który amor wybrac - Manitou Axel Comp czy Rock Shox Judy XC, oba są w podobnych cenach.
Prosze o pomoc w tej sprawie...
-
- Kontakt:
MANITU AXEL POLECAM
Naprawde polecam AXELA ja mam go przy frirajdówce botez narazie cięko z kasą i przy skokach spisuje się świetnie ma regulowny skok 80-100mm. Mam go ustawionego na 100. Ostatnio pokonałem na nim 2,50 metrowego dropa i jest cały. To swietny amor dla tych którzy nie chcą ładować za duzo kasy w rower ale nie chcą mnieć z nim problemów. Wcale nie jest za mięki bo ma regulację w dużym zakresie a pozatym mozna dolać trochę oleju bez rozbierania bo ma otwory na smarowniczkę Ładnie łyka nieruwności i to te całkiem spore. Smigam na nim juz 7 miechów bez zadnych napraw i dotej pory rozbierałem go tylko 1 raz przy zmianie skoku.
Witam ja tez polecam AXELA
Tam się składa ze mam do sprzedania AXELA comp 04. Amorek w bardzo dobrym stanie Nie ma mowy o wyciekach itp.regulowany skok 80-100mm. obecnie ma 100mm.Tłumnienie olej/spręrzyna. Jest jeszcze 5 miesięcy na gwaranci. Info i foki na meila gumi8@tlen.pl lub tel.888267376 cena 450zł(do uzgodnienia)
Sprzedaje go bo potrzebuje kasy. Wszysto jest z nim w porządku.
I nie zgadzam się z tym ze on jest za miekki bo bez probleum mozna go wyregulować do swoich potrzeb. Polecam go bo mozna na nim poskakać bez zadnych problemów
Sprzedaje go bo potrzebuje kasy. Wszysto jest z nim w porządku.
I nie zgadzam się z tym ze on jest za miekki bo bez probleum mozna go wyregulować do swoich potrzeb. Polecam go bo mozna na nim poskakać bez zadnych problemów
Kolezanka ma Axela i powiem ze to badziewnie. Zero sztywnosci bocznej. Wystarczy zacisnać hamulec i gnie sie na boki. Lepiej kup DJ i bedzie przynajmniej mocniejszy. A co do wagi to bedziesz ja czuł przez pierwsze 2 dni a potem juz sie przyzwyczajisz...
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556