Akcja łopata wrocław 71

Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

Korean_Boy korean-boy (gej) to poprostu ******, który nie umie czytać i to już jego sprawa. Pewnie jest internetowym bikerem i tylko gada i krytykuje. Weź spiedalaj i jak masz taką ochote to pisz codziennie do admina o to żęby to usunoł bo mi się jakoś nie chce
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

kurwa ****** cenzura
dirt_71
Kontakt:

Post autor: dirt_71 »

ok jebac tego rotejre...a tak na powaznie to jutro o 8 przyjezdzaja te kamazy, wiec kto chce niech wpada...narra...
...::71_dirt wrocław::...
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

tak jestem internetowym bikerem. jezdze na poincie z widelkami za 20 zl z oponamu duro 3.0
nosze okulary jak denka od kufli mam 150 cm wzrostu 12 lat i waze 45 kilo. moja pasja sa motyle (mam ich duza kolekcje) oraz filimy z lat 20-tych. w wolnych chwilach czyszcze opony z kurzu.

pozrdo dla mega hardcorowych bikerow
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

Korean, ale zes dojebal z tym "newbie".....nie jest mi cie zal....ale glupoty tFoYeJ OfShEm, daj sobie na wstrzymanie.

co do Kosmosu, kuzwa, deszcz teraz pada, oby przestal, bo sie jutro zajebiecie przy takim blotku ;/

a tak w ogle to bylbym ZA zeby odnowic te hopki na gorce milosci ( mimo ze katownia blisko, ale tam tez milo ), bo tam fajnie bylo, a teraz te deszcze tak je wymyly, ze strasznie sie najazdy pokruszyly ;/....za jakis tydzien moze sie tam karne z fumflami zebysmy cus moze poprawili, ale wiadomo ze kazde grabki i lopatka mile widziana :D
ten koleś pode mną to ***** :D:D
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

Korean_Boydobra niepajacuj juz tu
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
ODPOWIEDZ