Poznań Junior Freeriders III :D
YEAH!!! Po raz pierwszy obejżałem PJF 3 w całości i powiem wam, że jestem zadowolony :D!!!!!!!!!!! minusy: jak jeżdże w 2 piosence to kiepsko dopasowana muza do akcji, chodzi o rytmike :) to przejscie na novateca nie pasuje , muza mozliwe ze juz była ale zajebista :D długosc filmu
plusy : zajebiste akcje :D niezły poziom :) mi sie montaż całkiem podoba :) muza :D extra gleby, wysoka jakość biorąc pod uwagę rozmiar filmu i czas jego trwania :D jest good :D
plusy : zajebiste akcje :D niezły poziom :) mi sie montaż całkiem podoba :) muza :D extra gleby, wysoka jakość biorąc pod uwagę rozmiar filmu i czas jego trwania :D jest good :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
Qube skoro mowisz ze film kupa to czemy ty nie nakrecisz siebie jak "wymiatasz" na stinky?!
pitikuku po twojej wypowiedzi przegladnalem twoje fotki i ja tam nie widze nic specjalnego , wojtus ma 15 lat i naprawde ma sie czym pochwalic na twoich fotkach nie widzialem zadnych trickow. mowic ze wszystkie tricki juz umiesz no to wymysl jakis nowy i go nam zaprezentuj ,chetnie zobacze.
ja nie chce sie tu z Toba klucic ale wojtus prezentuje bardzo wysoki poziom i ja mu sie niedziwie ze chce to pokazac bo naprawde moze cos osiagnac w tym sporcie czego mu bardzo życze. ja chcialbym wymiatac tak jak wojtus i jego tricki sa naprawde zajebiste, ale ty chyba ze duzo filmow rowerowych naogladales i widac wiekoszsc trickow dla Ciebie to lipa...ehh
A teraz odnosnie filmu , jest zajebisty muza wypas (szczegolnie dope-die motherfucker die :D) moze zgranie filmu z muzyka nie jest najlepsze ale uzupełniaja to umiejetnosci , pozdrawiam i czekam na pjf4 :) ps. gratuluje 2 miejsca w austrii ;]
pitikuku po twojej wypowiedzi przegladnalem twoje fotki i ja tam nie widze nic specjalnego , wojtus ma 15 lat i naprawde ma sie czym pochwalic na twoich fotkach nie widzialem zadnych trickow. mowic ze wszystkie tricki juz umiesz no to wymysl jakis nowy i go nam zaprezentuj ,chetnie zobacze.
ja nie chce sie tu z Toba klucic ale wojtus prezentuje bardzo wysoki poziom i ja mu sie niedziwie ze chce to pokazac bo naprawde moze cos osiagnac w tym sporcie czego mu bardzo życze. ja chcialbym wymiatac tak jak wojtus i jego tricki sa naprawde zajebiste, ale ty chyba ze duzo filmow rowerowych naogladales i widac wiekoszsc trickow dla Ciebie to lipa...ehh
A teraz odnosnie filmu , jest zajebisty muza wypas (szczegolnie dope-die motherfucker die :D) moze zgranie filmu z muzyka nie jest najlepsze ale uzupełniaja to umiejetnosci , pozdrawiam i czekam na pjf4 :) ps. gratuluje 2 miejsca w austrii ;]
ale po co ja mam wymiatac??????!!!!!! czy to cos zmieni ze film mi sie nie podoba, nie umiem dobrze jeszcze jezdzic i co z tego, to znaczy ze kazdy klip do dupy musi mi sie podobac zastanow sie nad tym , moze bardziej mi sie podoba taki NWD5 czy Kranked a jak mi sie nie spodoba np Chain Reaction to mam sobie wytlumaczyc ze jest fajny bo ja tak nie umiem, zal mi was ,
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
nie zmieszalem z gownem , powiedzialem ze ma u mnie 5 w skali 1-10 , mowilem ogolnie o amatorskich produkcjach moze zle to napisalem nie wyraznie wyrazilem, sorki ale moge miec wlasne zdanie , i nie upodabniac sie do innych, po to jest forum , nie bede sie podpisywal pod kims zeby tylko bylo milo ale mam wlasne zdanie
SlaY ty chyba nie umiesz czytac, czy ja pisalem ze chce komus cos udowodnic???? wydaje mi sie ze nie wiec mowie otwarcie ze nie umiem dobrze jezdzic, ale jazda a ocena filmu to inna sprawa
Pozatym ja nie chcialem ani pojechac po ambicji ani wojtkowi ani tobie Slay, zreszta nic nie napisalem w tym kierunki, chcialem obiektywnie ocenic klip to wszystko , kazdy chyba moze miec opinie
Pozatym ja nie chcialem ani pojechac po ambicji ani wojtkowi ani tobie Slay, zreszta nic nie napisalem w tym kierunki, chcialem obiektywnie ocenic klip to wszystko , kazdy chyba moze miec opinie