Poznań Junior Freeriders III :D

Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

Pitikupo jakie tricki według Ciebie są przypadkowe???? bo nie rozumiem
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

YEAH!!! Po raz pierwszy obejżałem PJF 3 w całości i powiem wam, że jestem zadowolony :D!!!!!!!!!!! minusy: jak jeżdże w 2 piosence to kiepsko dopasowana muza do akcji, chodzi o rytmike :) to przejscie na novateca nie pasuje , muza mozliwe ze juz była ale zajebista :D długosc filmu
plusy : zajebiste akcje :D niezły poziom :) mi sie montaż całkiem podoba :) muza :D extra gleby, wysoka jakość biorąc pod uwagę rozmiar filmu i czas jego trwania :D jest good :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

pitikuku wam tez te wszystkie pozy w galerii w podpisie tudziez wskoki na krawezniki i schody wychodzily przypadkiem? :>
prawda jest ze wojtus robi wszystko przypadkiem. sam nigdy nie wie co mu sie zrobi do czasu kiedy nie wyladuje bezpiecznie na ziemi. ale to ma swoje uroki.
www.trialshop.pl
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

ej niemoge sciagnac!!
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

Właśnie sobie z wawy wracam i widzę żeś mnie kupą obsmarował Wojtazx - tylko udowadniasz że dzieciak jesteś. Nie będę z tobą gadał. A kupą baw się sam.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Wojtazx15
Kontakt:

mniam, dzieki pitikupo :D polecam wszystkim zabawę kupą!!!
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

cisne to z przyjemnością, bo wiem co tam może być :D
http://dhcyc.pinkbike.com
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

szacunek filmik bardzo dobry !! !! !! !! Muza fajna ( ale to kwestia gustu), montaz tez daje rade, ma to swój styl :) Jazdy chyba nie musze chwalić !! !! !!
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
wolf89
Kontakt:

Post autor: wolf89 »

wedlug mnie zajebisty filmik! bardzooo mi sie podobal :) jeden z fajniejszych polskich jakie widzialem! w skali od 1 do 10 dalbym 10 no moze 9 :P pozdro!
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

hmm dzis sciagnalem z nudow, myslalem ze bedzie lepsze, w skali 1-10 dalbym 5 nie wiecej, pozdroo
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
kona02
Kontakt:

Post autor: kona02 »

mi sie filmik bardzo podobal!!!! a teraz inne pytanie!!! do wojtka jak zrobiles i z czego take fajne kolce na kasku??:P bo tez bym sobie cos takiego zastosowal:D:P dzieki z gory za odpowiedz!!!
CZEKODZEM!!! :]:]:]
Wojtazx15
Kontakt:

napisałem Ci na gg :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

Qube skoro mowisz ze film kupa to czemy ty nie nakrecisz siebie jak "wymiatasz" na stinky?!
pitikuku po twojej wypowiedzi przegladnalem twoje fotki i ja tam nie widze nic specjalnego , wojtus ma 15 lat i naprawde ma sie czym pochwalic na twoich fotkach nie widzialem zadnych trickow. mowic ze wszystkie tricki juz umiesz no to wymysl jakis nowy i go nam zaprezentuj ,chetnie zobacze.
ja nie chce sie tu z Toba klucic ale wojtus prezentuje bardzo wysoki poziom i ja mu sie niedziwie ze chce to pokazac bo naprawde moze cos osiagnac w tym sporcie czego mu bardzo życze. ja chcialbym wymiatac tak jak wojtus i jego tricki sa naprawde zajebiste, ale ty chyba ze duzo filmow rowerowych naogladales i widac wiekoszsc trickow dla Ciebie to lipa...ehh
A teraz odnosnie filmu , jest zajebisty muza wypas (szczegolnie dope-die motherfucker die :D) moze zgranie filmu z muzyka nie jest najlepsze ale uzupełniaja to umiejetnosci , pozdrawiam i czekam na pjf4 :) ps. gratuluje 2 miejsca w austrii ;]
Qube
Kontakt:

ale po co ja mam wymiatac??????!!!!!! czy to cos zmieni ze film mi sie nie podoba, nie umiem dobrze jeszcze jezdzic i co z tego, to znaczy ze kazdy klip do dupy musi mi sie podobac zastanow sie nad tym , moze bardziej mi sie podoba taki NWD5 czy Kranked a jak mi sie nie spodoba np Chain Reaction to mam sobie wytlumaczyc ze jest fajny bo ja tak nie umiem, zal mi was ,
Wojtazx15
Kontakt:

dzięki Slay :) chciałbym tylko powiedzieć że mój nick już ma troszke i od miesišca mam 17 lat :) a w Austrii byłem 3 :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

:D ale kontrowersyjny temat :) Qube zmieszał z gównem PJF 3 :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no qube mi Ciebie tez do zobaczenia na trasie....ehhhhh
spoko wojus ;) nie przejmuj sie niktorymi ludzmi i zacznij tworzyc pjf4 :D pozdro600
Qube
Kontakt:

nie zmieszalem z gownem , powiedzialem ze ma u mnie 5 w skali 1-10 , mowilem ogolnie o amatorskich produkcjach moze zle to napisalem nie wyraznie wyrazilem, sorki ale moge miec wlasne zdanie , i nie upodabniac sie do innych, po to jest forum , nie bede sie podpisywal pod kims zeby tylko bylo milo ale mam wlasne zdanie
Qube
Kontakt:

SlaY ty chyba nie umiesz czytac, czy ja pisalem ze chce komus cos udowodnic???? wydaje mi sie ze nie wiec mowie otwarcie ze nie umiem dobrze jezdzic, ale jazda a ocena filmu to inna sprawa

Pozatym ja nie chcialem ani pojechac po ambicji ani wojtkowi ani tobie Slay, zreszta nic nie napisalem w tym kierunki, chcialem obiektywnie ocenic klip to wszystko , kazdy chyba moze miec opinie
ODPOWIEDZ