ciołem to ty jestes... niewiesz ktoto.... on niezajebale ..... przynajmniej tak mówi niewarto sie z nim klucic bic itp tylko dogadac ze wlascisciel rowerka rb da mu te 300zł i tyle.. TRUDNo!!!!!!!!GÓRNIK master pisze:szukować ekipę i ustawić się z tym ciołem !!!
Tak chyba byłoby najlepiej!
dziwna sprawa - bialy RB
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
A nie pomyśleliscie o tym, że koleś może przyjść z kolegami?? I kto inny wtedy wpierdziel dostanie, jak ktoś będzie niespokojny :/ A może to jest bujda jakaś z tym RB...przecież jakby ktoś z NAS zgubił taki rower, to wszyscy by o tym wiedzieli!!!
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
wg polskiego prawa, odpowiedzialnosci karnej podlega osoba bedaca w posiadaniu kradzionego towaru. totez ten koles twierdzac ze ma kradziony rower moze byc zgloszony na policje. jesli jest tego swiadom i nic z tym nie robi a jeszcze otwarcie mowi o tym bikerom (wydawaloby sie ze w tych kwestiach jestesmy solidarni i ten temat temu dowodzi) to musi byc troche pukniety. na twoim miejscu spotkalbym sie z nim i wzial jakies dane osobowe pod pretekstem "bezpiecznej tranzakcji" tudziez czegos w tym guscie. jesli ktos sie odezwie w sprawie tego roweru to sprawa powinna byc prosta - zgloszenie na policje.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
o kurwa juz ktorys raz z rzedu widze takie teksty od szczeki :D sa wyjebane :D:Dszczeki_yyy pisze:a zlapcie go i mu wsadzcie chu*a w sprezyne od dampera i dobijajcie zawieszenie:D
...albo wsadzcie mu naplet miedzy dwa klocki od hayesa i hamujcie , niech ma kut*s za swoje, nie wazne skad go ma!!!!
KFP ale oco ci kurwa czlowieku chodzi??!! niesadze ze koles ktory jezdzi na jakims rb nie ma internetu...a nawet jesli niema to poszedlby szukac u kumpla..no hyba ze niema kumpli....albo ta sprawa to wielki dżołk albo wlascicielowi nie zalezy...KFP pomysl zanim cos napiszesz i jakbys zareagowal gdybys stracil bajka
http://miniurl.pl/12397
heh może koleś postanowił wystawic tego "złodzieja" i juz go nie ma eh ...
Ja wtedy latałem jak ******** za tym rowerem Jody, z tym ze to był kompletny bajk bez kółeczek, ze styranym ździebko blackiem, z XT z tyłu i z zaciskami Hayesa o ile dobrze pamietam.
Gadałem wtedy z Jodą kilka godzin przez koma na swój rachunek, po zawodach go szukałem, no ale bajk sie nie znalazł... moje działania spełzły na niczym i jeszcze mało sam po ryju dobrze nie dostałem.
Sprawa ucichała bo koleś który był w posiadaniu tego bajka kogoś zabił i poszedł siedziec, ale w domu u niego nie znaleźli sprzętu.
Mi wtedy zaproponowano ten set (bez kółek) za 500 zł :| Co mnie mocno zaintrygowało - a pokazali mi tylko foto.
No nic .. zyj,my nadzieją ze moze to jednak RB Jodki i ze wróci do swojego prawowitego właściciela ...
Ja wtedy latałem jak ******** za tym rowerem Jody, z tym ze to był kompletny bajk bez kółeczek, ze styranym ździebko blackiem, z XT z tyłu i z zaciskami Hayesa o ile dobrze pamietam.
Gadałem wtedy z Jodą kilka godzin przez koma na swój rachunek, po zawodach go szukałem, no ale bajk sie nie znalazł... moje działania spełzły na niczym i jeszcze mało sam po ryju dobrze nie dostałem.
Sprawa ucichała bo koleś który był w posiadaniu tego bajka kogoś zabił i poszedł siedziec, ale w domu u niego nie znaleźli sprzętu.
Mi wtedy zaproponowano ten set (bez kółek) za 500 zł :| Co mnie mocno zaintrygowało - a pokazali mi tylko foto.
No nic .. zyj,my nadzieją ze moze to jednak RB Jodki i ze wróci do swojego prawowitego właściciela ...