dziwna sprawa - bialy RB

Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

GÓRNIK master pisze:szukować ekipę i ustawić się z tym ciołem !!!
Tak chyba byłoby najlepiej!
ciołem to ty jestes... niewiesz ktoto.... on niezajebale ..... przynajmniej tak mówi niewarto sie z nim klucic bic itp tylko dogadac ze wlascisciel rowerka rb da mu te 300zł i tyle.. TRUDNo!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

szczeki myślże troche, jak koles go rzeczywisćie dostąłw długu to co on jest winien? to cza mu zabrać ten bike ale włąściciel rowerka niech muda da te 300 zł pod warunkiem zę sie rzucać nie będzie:)
Konrad.P
Kontakt:

Post autor: Konrad.P »

i potem ze wszystkim na policję i niech kutasa, któy mu dał niby bika za ten dług ścigną
Antur
Kontakt:

Post autor: Antur »

A nie pomyśleliscie o tym, że koleś może przyjść z kolegami?? I kto inny wtedy wpierdziel dostanie, jak ktoś będzie niespokojny :/ A może to jest bujda jakaś z tym RB...przecież jakby ktoś z NAS zgubił taki rower, to wszyscy by o tym wiedzieli!!!
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

wg polskiego prawa, odpowiedzialnosci karnej podlega osoba bedaca w posiadaniu kradzionego towaru. totez ten koles twierdzac ze ma kradziony rower moze byc zgloszony na policje. jesli jest tego swiadom i nic z tym nie robi a jeszcze otwarcie mowi o tym bikerom (wydawaloby sie ze w tych kwestiach jestesmy solidarni i ten temat temu dowodzi) to musi byc troche pukniety. na twoim miejscu spotkalbym sie z nim i wzial jakies dane osobowe pod pretekstem "bezpiecznej tranzakcji" tudziez czegos w tym guscie. jesli ktos sie odezwie w sprawie tego roweru to sprawa powinna byc prosta - zgloszenie na policje.
www.trialshop.pl
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

a zlapcie go i mu wsadzcie chu*a w sprezyne od dampera i dobijajcie zawieszenie:D
...albo wsadzcie mu naplet miedzy dwa klocki od hayesa i hamujcie , niech ma kut*s za swoje, nie wazne skad go ma!!!!
Kocie szambo!!!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

jak ktos mowi otwarcie ze ma kradziony rower... to tez nc. ale jesli wlasiciciel by chcial to moze odzyskac go za te 300 zeta i wtedy mialby rower, nikt by nie musial nikomu wpierdolu spuszczac...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

skoro wlasciciel sie tym nie interesuje to dajcie namairy kupie go za te 300zl ;D....taka okazja a nikt sie jeszcze po niego nie odezwal....
http://miniurl.pl/12397
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

szczeki_yyy pisze:a zlapcie go i mu wsadzcie chu*a w sprezyne od dampera i dobijajcie zawieszenie:D
...albo wsadzcie mu naplet miedzy dwa klocki od hayesa i hamujcie , niech ma kut*s za swoje, nie wazne skad go ma!!!!
Kontakt:

Post autor: KFP »

szakal jestes dla mnie debilem, jak widzisz ludzie tutaj chca pomagac innym bikerom widac wlasciciel roweru (o ile takowy jest bo roweru nikt nie widzial) nie ma internetu

popatrz np. na bzik'a on moglby kupic ten rower i sprzedac z zyskiem na czesci ale on woli byc solidarny i pomoc - oby wiecej takich ludzi
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

no super...pomóc pomocą...ale cos sprawa ucichła...wiec zapewne bzik sam go kupił :D
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
KFP
Kontakt:

:D
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

bzik moglby sie odezwac i cos napisac..
www.mm-foto.pl
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

wcale sie nie zdziwie jak kolejny głupi "dżołk"
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Ej a moze nie do końca... Jakiś czas temu pomagałem Makowi JOdko (JODA) w szukaniu skraadzionego mi RB DS ,, białego włąsnie z napisem "JODA". Zaproponowno mi kupno tego bika, ale wystawa nie wyszła i bajk znikł a ja miałem przypadł. Moze to to samo ??
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

KFP ale oco ci kurwa czlowieku chodzi??!! niesadze ze koles ktory jezdzi na jakims rb nie ma internetu...a nawet jesli niema to poszedlby szukac u kumpla..no hyba ze niema kumpli....albo ta sprawa to wielki dżołk albo wlascicielowi nie zalezy...KFP pomysl zanim cos napiszesz i jakbys zareagowal gdybys stracil bajka
http://miniurl.pl/12397
KFP
Kontakt:

szakal juz Ci powiedzialem kim dla mnie jestes - kolejnym malolatem na forum ktory gada w stylu "dajcie namiary a ja kupie za 300zl" idz w ****!

Filip moze faktycznie to jest ten RB ? Tylko ze kontakt z bzik'iem sie jak widac urwal na forum bo nie daje znaku zycia
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

heh może koleś postanowił wystawic tego "złodzieja" i juz go nie ma eh ...

Ja wtedy latałem jak ******** za tym rowerem Jody, z tym ze to był kompletny bajk bez kółeczek, ze styranym ździebko blackiem, z XT z tyłu i z zaciskami Hayesa o ile dobrze pamietam.

Gadałem wtedy z Jodą kilka godzin przez koma na swój rachunek, po zawodach go szukałem, no ale bajk sie nie znalazł... moje działania spełzły na niczym i jeszcze mało sam po ryju dobrze nie dostałem.

Sprawa ucichała bo koleś który był w posiadaniu tego bajka kogoś zabił i poszedł siedziec, ale w domu u niego nie znaleźli sprzętu.

Mi wtedy zaproponowano ten set (bez kółek) za 500 zł :| Co mnie mocno zaintrygowało - a pokazali mi tylko foto.

No nic .. zyj,my nadzieją ze moze to jednak RB Jodki i ze wróci do swojego prawowitego właściciela ...
Gata
Kontakt:

Post autor: Gata »

w poznaniu Robiemu buhneli bialo-niebieskiego Rb, ale to nie byl full.
poza tym to bylo jakis czas temu...
..: Gata :..
ODPOWIEDZ