kanapki (nie byle jakie :D)

Inur
Kontakt:

kanapki (nie byle jakie :D)

Post autor: Inur »

jakie lubicie skomplikowane w konsystencji kanapki? mi bardzo smakuja tosty z serem topionym, zielonymi oliwkami czerwona papryka i ketczupem do grilla oraz przyprawa do grilla.
www.trialshop.pl
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

ja moge jesc to co ty, tylko ze z czarnymi oliwkami :D

smakuje mi tez razowy z szynka ;P, ogorkiem i keczupem
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

ja uwielbiam bułeczki z serkiem do mikrofalówki i ketchupem :D
ser musi sie rozpłynąć i wtedy mozna jeść :)
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Hehe, to jest forum kulinarne czy jak?? :P Widac że trzeba towarzycho rozruszać :P

Ja osobiście to jadłbym wszystko z topionym serem, tyle, że niemam w czym go zatapiać :/ Pozostaje mi więc buła z masłem, serem, mięchem jakims, pomidorem, jakąś zieleniną (bazylią??) itp ;P Wbrew pozorom to jest całkiem dobre :]
http://dhcyc.pinkbike.com
_Chmielek_
Kontakt:

Post autor: _Chmielek_ »

bułka z szynką, salami, żółtym serem, cebulką, majonezem, ketchupem i wszystkim innym zjadliwym co znajde w kuchni :P
wiesz co robi ctrl + w ?
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

ja zawsze robie z wysztkiego co w lodowce ejst... potem nie moze ugryzc, bo za wysokie :P
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Jak chce mi sie robic to:
Tost z serem (zoltym, Chester Hohlanda :]), szynka, ananasem i curry. Oczywiscie dobrze wypieczone. Na Schulstadzie wieloscośtam

Jak nie to:
Tost z serem
Kisiel
Kontakt:

Post autor: Kisiel »

A ja lubie chleb słonecznikowy z szynką babuni i majonezem winiary :) (+jajeczko ewentualnie :P)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=382447
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

mi sie wlasciwie nigdy nie chce robic wiec z racji tego ze jestem wielkim lenieam to nawet nie smaruje maslem :P (za duzo pieprzenia z tym a po za tym co to daje poza przyklejeniem szynko do chleba? :P ) wiec z szynka serem majonezem i keczupem czasami jak mam atak to zamiast masla ktorego nie daje jak wczesniej wspomnialem :D daje ser topiony a jak mam atak chcenia sie to robia jajecznice z pomidorami pieczarkami boczkiem szynka oregano curry bazylia i jeszcze jajakami rzecz jasna :D ale taka jajaecznice to robie srednio raz na kwartal :P :P :P
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Ja to zwykle dwie kajzerki, grubo sera, salami czy jakaś szyneczka i do mikrofalówki do roztopienia sera, potem szybko keczup i zamknąć kajzerki żeby ciepło trzymały i ser nie krzepł za szybko :]

Smaka mi narobiliście... ide zjeść :P
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

buła, szyna zrobiona przez wujaszka, i ewentualnie pomidorek!! jak wujcio mówi że będzie świniobicie to juz ide kkupić spodnie kilka rozmiarów szersze :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
cyc

Post autor: cyc »

"jak wujcio mówi że będzie świniobicie to juz ide kkupić spodnie kilka rozmiarów szersze :D"

bauahah rozjebałes mnie tym... :DDD

ja tam wpierdalam co jest w lodowce.. :]
bo i tak nikomu sie nie chce chodzic do sklepu :] wiec za duzego wyboru niemam ale lubie bułki z bomi [takie male dyskonty:] z kindziukiem [ taka dobra wendlina] :]]
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Świerzutki chlebuś, maselko, szyneczka z indyka, salata, marynowane pepperoni, pieczarki, cebulka pieprz i na to majonezik a na koniec przełożona druga kromką. I problemy ze zjedzeniem oczywiście bo za duże i w jape się nei mieści. A jak się nie chce to kromka masło ser czy szynka pomidor albo ogórasek małosolny bądź zielony.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

czisburgr w mc'donaldzie;D
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

Ja tam lubie wszystko co z kurczakiem :D
ps.Jak bylem w anglii to tam sprzedają takie kanapki po 2 funty .dobry są i duzo pierduł w srodku :D Ale my mieszkamy w mandżurii i takie kanapki są u nas mało popularne
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

chleb/buła + szynka + ser + oliwki + kukurydza + czuszka/papryka piri-piri (jak w telepizzy mexykanskiej :P)/jakakolwiek inna zajebiscie ostra papryka :D + sos... ostrosc sosu zalezna od nastroju :P

w sumie to sie taka mala pizza z chlebem zamiast xciasta i na zimno robi ;)
http://bodzio.pinkbike.com/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

zastanawiajacy jest fakt iz skladniki te najlepiej smakuja gdy znajduja sie w stanie naturalnym ulozone np. warstwowo. gdyby zmieszac to wszystko w mikserze a potem zjesc papke (lub tez upiec ja w piekarniku) nie byloby to az tak smaczne jak w postaci kanapki
www.trialshop.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A my osattnio jedlismy upieczony chleb z solonymi lays'ami i na to keczup i/lub salata :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
cyc

Post autor: cyc »

najlepiej moj szwagier z nz, ten to jak se zapierdoli kanapke to pol bochna kroji na pol i tam wpierdala wszystko jak leci z lodowki, nawet to co dla nas by bylo nie zjadliwe a wrecz bysmy zygali po takich mieszankach.. :DD
ODPOWIEDZ