Przygoda z MPK w Krakowie - 134 autobus.

Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

rosa fajna rama majki ją troche poprawił bo 2.0. duża zębatka sięnie mieściła!!!
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

Krakus....jezdze jak coś na chuckerze z dj-em :) a ten koleś na konie....hmm.....nei lubei go :D::D:D:

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

hmm, sorry wyglada na to ze ja odswiezylem ale dam sobie reke uciac ze to juz bylo na wierzchu kiedy wszedlem na forum... nie chce mi sie przetrzasac go czytajac i odswiezajac durne tematy
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

ale zjebani to są co poniektórzy...hoho...jeżdże 2,5 roku...ojej...to ty weteran jesteś...na zawodach to w mastersach powinienes startowac...artykuł jest w gazecie...przeczytajcie sobie...pozdro dla kumatych...co za debile-teraz nas napewno wpuszcza do autobusu...pedały...dresiarstwo zjazdowe...wydupcac..
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Junior_DH
Kontakt:

Post autor: Junior_DH »

Skylinegtr - KKurwa ale z ciebie Ddebil O sprwaie nie masz pojecia ale musisz sie udzielac... kurrwa deebilu !
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

ho ho ale pojechałeś..jak jesteś mocny taki to wyskocz na solo szczylu...o sprawie dowiedziałem się w poniedziałek...dwa dni po zdarzeniu od kierowcy z którym jestem można powiedzieć w dobrej komitywie i z którym zawsze rozmawiam, przedstawił jak wyglądała sytuacja...jaka by nie była to i tak nie należało atakowac kierowcy...ha..pomogło to....no rzeczywisście...****** szczyle...tak samo mnie wkurwiają ci co pokazują faka kierowcy co ich nie chce wpuścić..dużo to poaga...czy nie rozumiecie że tak tylko pogarszacie sprawe, sami jestescie debile bo tak trudno to wam zrozumiec...ja sie ostatnio dogadałem i wjechałem sobie z rowerem w środku autobusu...życze powodzenia jednym słowem
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

...i Skyline tu w końcu tłumaczy, jak osiągniemy najlepszy efekt. Podstawa to asertywność i etykieta (w pewnych granicach ;), otóż nigdy nie zdziała się wiele będąc agresywnym, a MPK zawsze uwierzy swoim.
Jedyna rada - podchodzi ktoś elokwentny do kierowcy i ładnie pyta, czy można skorzystać z autobusu, bo cośtam (jak bardzo zależy, to możecie zrzucić łańcuch, żeby jakis argument był).

A ty junior_dh, jak dalej będziesz rzucał mięchem, to w końcu znajdzie się ktoś, kto ci wytłumaczy, że do kolegów "po fachu" należy zwracać się z szacunkiem.
Aha, czuję się w obowiązku dodać, iż jest to ostrzeżenie, a nie groźba (na razie nie mam powodu, by ci grozić)
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

Kolegów po fachu...
DLatego jestem za tym aby podzielic nas na :Forumowiczow, zawodnikow i nowicjuszy

sorry za zmiane tematu

Jazdaaaaa
Bleeee
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Hmm, ty do zawodnikow forumowiczow? ;)
Nie zgapiaj z forum rc-auto :P
ODPOWIEDZ