Rowerzyści z bieszczad pomocy!!!
Rowerzyści z bieszczad pomocy!!!
pod koniec lipca wybieram sie w bieszczady z rowerem i nie mam pojecia czy sa tam jakies ciekawe tereny a jesli sa to gdzie? (chodzi mi glownie o jakies tory traski DH itp.) prosze o wpisanie takich miejsc wraz z miejscowoscia w ktorej sie znajduja lub jak tam dojechac z gory dziekuje i mam nadzieje ze dowiem sie o kilku cieakwych miejscowkach :D
-
- Kontakt:
jest zakaz bo to park narodowy.zjazd z tarnicy jest wyjebany tylko trzeba wczesniej sie tam wtoczyc :) w lipcu moze byc jeszcze duzo ludzi bo chyba na tym szlaku jest najwiecej.duzo ludzi smiga we wrzesniu.aha jak bedziesz wchodzil na tarnice wchodz tym szlakiem ktory zaczyna sie wczesniej przy budce z oplatami bo inaczej stracisz duzo czasu.
Cześć, jestem z Sanoka i tak jak już ktoś wymienił jest tu gdzie pojeżdzić, ale Sanok to nie Bieszczady :-)
W Bieszczadach to można jeżdzić praktycznie z każdej góry, szlaki są zajebiste tylko trzeba uważać na strażników (w parku narodowym jest chyba absolutny zakaz jazdy rowerem poza wyznaczonymi trasami).
Ostatnio byłem z kumplem na Tarnicy (na nogach), chcielismy zobaczyc traskę i muszę przyznać, że jest naprawdę fajna, z Rawki też można spokojnie zjężdżać(długo i łatwo).
Tak jak mowiłem, każdy szlak jest OK
Miłej jazdy :-)
W Bieszczadach to można jeżdzić praktycznie z każdej góry, szlaki są zajebiste tylko trzeba uważać na strażników (w parku narodowym jest chyba absolutny zakaz jazdy rowerem poza wyznaczonymi trasami).
Ostatnio byłem z kumplem na Tarnicy (na nogach), chcielismy zobaczyc traskę i muszę przyznać, że jest naprawdę fajna, z Rawki też można spokojnie zjężdżać(długo i łatwo).
Tak jak mowiłem, każdy szlak jest OK
Miłej jazdy :-)