Rowerzyści z bieszczad pomocy!!!

mafia
Kontakt:

Rowerzyści z bieszczad pomocy!!!

Post autor: mafia »

pod koniec lipca wybieram sie w bieszczady z rowerem i nie mam pojecia czy sa tam jakies ciekawe tereny a jesli sa to gdzie? (chodzi mi glownie o jakies tory traski DH itp.) prosze o wpisanie takich miejsc wraz z miejscowoscia w ktorej sie znajduja lub jak tam dojechac z gory dziekuje i mam nadzieje ze dowiem sie o kilku cieakwych miejscowkach :D
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

jak bylem rok temu to mialem traske dh na szlaku turystycznym :D trzeba uwazac tylko na zielone mundury :D
maverick-fr
Kontakt:

Post autor: maverick-fr »

skorzystam z topicu i zapytam czy w Bieszczadzkim Parku Narodowym nie ma zakazu jazdy rowerem, czy widząc jakiś pajaców w mundurach mam spier....(ewentualnie rozjechać ich) czy niekoniecznie???
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

W Sanoku masz : Żółty Szlak, Czerwony Szlak, Kamienistą i dual a głębiej w bieszczady to masz zjazd z Tarnicy.
bambaryła
Kontakt:

Post autor: bambaryła »

dolacze sie do pytania. gzie w bieszczadach pozjezdzac?
a jak wyglada trasa z CHRYSZCZATEJ przez WOLOSAN w kierunku cisnej ??
slyszalem, ze fajna traska na FR. czy to prawda ?
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

jest zakaz bo to park narodowy.zjazd z tarnicy jest wyjebany tylko trzeba wczesniej sie tam wtoczyc :) w lipcu moze byc jeszcze duzo ludzi bo chyba na tym szlaku jest najwiecej.duzo ludzi smiga we wrzesniu.aha jak bedziesz wchodzil na tarnice wchodz tym szlakiem ktory zaczyna sie wczesniej przy budce z oplatami bo inaczej stracisz duzo czasu.
Pershing
Kontakt:

Post autor: Pershing »

a co bedzie gdy spodkam zielonych ?
Kupie rame full dh/fr gg1053545 e-mail: pershing2@o2.pl
Konrad.P
Kontakt:

Post autor: Konrad.P »

nom, traska z Chryszcztej fajna, byłem kiedyś i chciałbym znowu :)
mafia
Kontakt:

Post autor: mafia »

dzieki wielkie wszystkim ale podajcie cos jeszcze bo ja tam bede prawie 2 tyg!!! wiec te kilka miejscowek mi sie szybko znudzi...
szosa rządzi reszta błądzi :P
tomekkkp
Kontakt:

Post autor: tomekkkp »

Cześć, jestem z Sanoka i tak jak już ktoś wymienił jest tu gdzie pojeżdzić, ale Sanok to nie Bieszczady :-)
W Bieszczadach to można jeżdzić praktycznie z każdej góry, szlaki są zajebiste tylko trzeba uważać na strażników (w parku narodowym jest chyba absolutny zakaz jazdy rowerem poza wyznaczonymi trasami).
Ostatnio byłem z kumplem na Tarnicy (na nogach), chcielismy zobaczyc traskę i muszę przyznać, że jest naprawdę fajna, z Rawki też można spokojnie zjężdżać(długo i łatwo).
Tak jak mowiłem, każdy szlak jest OK
Miłej jazdy :-)
ODPOWIEDZ