ochraniacze na wieszchu

PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

eh ja mam krótkie to wiadomka, a jak długie bo mam 2 rary na rower takich szerszych ale nie skatów od razu:P to wkładam pod i prawą nogawkę podwijam... i nie ma gleby:P a na spodnie to newygodne.. a ja sie spodniami nie przejmuje, ochraniacze są po to by chroniły nogi nie spodnie!!

jak są na spodniach to krępują ruchy. i spodnie są zablokowane i ne mogę sobie ich podciagnąć jak coś..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

mi w spodniach i ochraniaczach zalozonych jednoczesnie jest zaj**** goraco, wiec jezdze w spodenkach, czy jestem burakiem? :D
Miodożer.
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

PawianBiker nom racja. bmx podobnie robia, nawet nie ze wzgledu ze ich sie wstydza a dlatego ze niewygodnie miec je na spodniach:)
LoneWolf
Kontakt:

Post autor: LoneWolf »

Ja zawsze mam krotkie spodnie i ochraniacze na wierzchu. Jak jest troszke zimniej i mam bluze to zakladam ochraniacze na rekawy....co w tym burackiego?
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
cro_cop
Kontakt:

Post autor: cro_cop »

ale macie durne problemy... jak baby..
gg 2230577
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

a *** ci w dupe
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

a *** ci w dupe
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

Na spodnie strasznie niewygodnie sie nosi bo jak masz dzinsy na sobie to uciskaja cyhujowo i obcieraja, ja wole pod spodnie i do jazdy kiedy jest zimno uzywam szerszych mimo ze na codzien w takich za czesto nie chodze.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

a co do ochraniaczy na lokcie to lubie bluzy z kapturem szerokie (poza tym ze masz recznik do wycierania glowy zawsze pod reka -kaptur, bochyba nikt z kapturem na glowie nie jezdzi na chopach np, bo na integrala czy nawet orzecha ciezko byloby go zalozyc) bo ochraniacze sie mieszcza w szerokich rekawach.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

ochraniacze sa po to zeby chroniły a nie po to żeby ładnie wygladały!! jak chcesz byc piekny to na solarium, wloski na zel i stringi...
alek_fr
Kontakt:

Post autor: alek_fr »

dmitrij racja

a jesli o mnie chodzi to prawie zawsze jezdze w krotkich spodniach ale jak sie zdarzy ze mam dlugie to ochraniacze mam pod spodniami bo po prostu tak mi jest wygodniej... kazdy jezdzi jak lubi

pozdro
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

budka wysokie macie te krawezniki :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=435217
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

ej nie kumam za bardzo takich ludzi jak walesa, co w tym zlego ze ktos dba o swoje bezpieczenstwo ?, widzialem sporo gleb, goopyim trafem to ja zawsze zbieram kumpli po rozjebkach i to co sie znimi dzieje mnie namowilo do zrezygnowania z nowego kola/napinacza na rzecz ochraniaczy itp.

a nie mam rodzicow ktorzy mi kupia, tylko sam jak zdobede kase to decyduje co z nia zrobie......w tym wypadku uwazam ze madrzejszy wybor niz na czesci...a lans w ochraniaczach ??...... lac na to.. kto chce jezdzic ten bedzie jezdzil, a jak sie lansuje to sie przynajmniej nie uszkodzi jak sie wyjebie..a co do budki.. no nie wiem czy taki drop to lans....ja takiego jeszcze nie robilem ;p.

a co do glownego tematu....na ogol pod spodnie ( jesli sie zdarzy ze jezdze w dlugich ) dlaczego ?? bo i tak jest w nich kurewsko goraco ( 661 race ), a wole zeby mocno przylegaly tylko od strony piszczela, a nie calej nogi (gdy sa na wierzchu - w sensie nogawki )...a tak w ogole to poroniony pomysl z dlugimi spodniami i ochraniaczami ;/....w ochraniaczach nigdy nie jest zimno, a jak zalozysz 3/4 to juz w ogole optymalnie..a co do darcia spodni ?? tak jak juz ktos napisal...mamkilka sztuk roznych spodni/bluz/butow tylko na rower.....jak sie podra to plakac nie bede..na codzien chodze w czym innym, a na bika sie zawsze przebiore.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

hahahaha, ale jaja :D na tym forum jest jakis PIKSEL :D Pixel jest tylko jeden w Poznaniu :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

z nimi*!
ten koleś pode mną to ***** :D:D
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

nom nasze krawezniki. a ten moj ff na tym zdjeciu jest nieziemski, normalnie lans na maxa... a wlasnie nawet jak ktos lubi sie polanswoac to co to komu przeszkadza? ja tam lubie czasem na jakies schody pojechac byle by po drodze wzbudzic zainteresowanie plci przeciwnej:) normalka:)
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

normalnie ze na wierzchu a jak inaczej masakra jaki problem
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

KU rwa macie problem a ja nie mam hahahaha bo jezdze BEZ ochranaiczy chociaz mam takowe foxy najlepszym instruktorem jest BOL#
pozdro
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
ODPOWIEDZ