ochraniacze na wieszchu

TylerDurden
Kontakt:

ochraniacze na wieszchu

Post autor: TylerDurden »

mam pytanie
co sądzicie o bajkerach którzy noszą ochraniacze na wieszchu?
nie jest to troche.. burackie?
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

nie.mam sobie zakladac rajstopy po ochraniacze ? :D
CARTMAN
Kontakt:

Post autor: CARTMAN »

na jakim wieszchu ?? co to jest wieszch ??
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Wygląda jak wygląda ale chroni. Wolałbym założyć ochraniacze na spodnie niż ich nie założyć. a nie każdy jest sk8tem albo lubi luźne spodnie pod które sie zmieszczą ochraniacze. Moim zdaniem każdy niech jeździ jak chce.
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

TylerDurden - ja jezdze z ochraniaczami na wierzchu...bo jak sama nazwa wskazuje ochraniacze mają Cię ochraniać...wiec nie widze sensu je chować pod spodnie :/ po co targać sobie spodnie jezeli od tego sa ochraniacze? no chyba że wiesz że nigdy się nei wywalisz a ochraniacze to tylko taki bajer to wtedy chowaj pod spodnie :]

ja zawsze mam na wierzchu...bo czasami wiesz trudno schowac ochraniacze na łydki i kolana pod krótkie spodnie....

pozatym to chyba sport extremalny wiec czemu ma być to " burackie" skoro ochrania przed kontuzją?

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

po pierwsze to wierzch a nie wieszch <lol>

a po drugie to po to masz ochraniacze zeby cie chroniły, a jak je załozysz pod spodnie, to ciebie moze i ochronią ale spodni juz nie. Zresztą najlepiej jeździc w krótkich ;)
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

ja tylko i wylacznie jezdze w ktorkich spodniach, i dlatego ochraniacze na wierzchu są,

dlaczego uwarzasz ze to burackie????? moim zdaniem pod spodniami wyglada buracko bo wygladasz jakbys mial napeczniale nogi itp. juz bym dawal na spodnie
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

ja zawsze zakładam pod spodnie, bo mam dwie pary spodni przeznaczonych na rower, więc jak sie zniszcząto i tak nie szkodzi :)
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

taaa... 30 stopni i ja jeszcze mam w długich spodniach, albo w długim rękawku jeździć.... jeżdze na krótka i ochraniacze są na wierzchu...

może jeszcze kask pod czapkę zakładać bo ochraniacze na wierzchu to nie stylowo :P
aRamus
Kontakt:

Post autor: aRamus »

ale w stanach to wszyscy pro noszą pod spodnie;)

to czy będziesz nosił pod czy na zalezy od tego jakie masz ochraniacze! ja mam masochisty i 661 4x4 i zawsze nosze pod spodnie!
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

no ja mam komplet KRK i nosze zawsz ena wierzchu....bez sensu moim zdaniem nosic pod spodem :/ no chyb aże na jakąś zadyme idziesz to zakładasz pod skopdnie i kozak :D:D::D:D:D

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

ja staram sie zawsze jezdzic w krotkich spodniach wiec nie ma problemu a jezeli w dlugich to mam pod spodem bo nigdy nie chpdze w tych spodniech w ktorych jezdze :D pozdro
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

a dajmy np. Dibi jak ma zbroje na koszulce to chyba po to zeby po przejezdzie mozna bylo ja zdjac bez koniecznosci uprawiania stripteasu przy wszystkich, a nie siedziec w zbroi kiedy sie nie jedzie :)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Mam w d**** co ludzie myślą o tym.......w zime mi tak jest wygodnie i tak jeżdze, a co najważniejsze mają chronić, nie burakować!!!
http://dhcyc.pinkbike.com
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

ja mam zawsze pod spodnie...bo tak mi wygodniej...
a jak jestem w krotkich spodenkach to mam na wierzchu...(wiem..burak jestem bo mam ochraniacze na wierzchu...ale ciezko je schowac pod krotkie spodenki)

ale na ogol jezdze tylko w kasku - pedaly mam zatrzaskowe wiec nie pocharata mi nogi...a gleby zaliczam rzadko wiec po co mam sobie nogi gotowac...
wszystkie ochraniacze ktore mam zakladam tylko w gory albo na tor...;)
Łukasz1990
Kontakt:

Post autor: Łukasz1990 »

Dhcyc ma racje co nas obchodzi co mysla ludzie?? ja jak jezdze w krotkich to mam na wierzchu a jak jezdze w dlugich to mam moro i sie spoko mieszcza pod :)
My Bike My Life
Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

ja mam pod spodniami, kiedyś założylem sobie na spodnie, i było mi bardzo nie wygodnie.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

nom wlasnie ochraniacze maja chronic.jak ktos sadzi ze to burackie to niech se zalozy zbroje full face i takie tam i wbija na gore aby zjechac... nie ma bata, nie obchodzi mnie w takim momencie czy jestem w pojeciu niektorych burak:) wole byc burak niz sie gotowac:)
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

tiaaa pan TylerDurden jezdzi napewno w dlugich spodniach, zbroi pod bluzka i full face'ie pod czapka... powodzenia warzywko.
ODPOWIEDZ