24 lipca -zawody DH Bełchatów

Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

jest osrodek Wawrzydupsko :D heheh kontaktuj sie z grooberem :P
www.hcfr.pl !!
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Pzdr for Łódź too :P

Muszę przyznać, ża ładna delegacja się od nas szykuje :D Ci co byli + qpa innego luda :D Będzie "niewąsko" jak to mówią :P

O_o, już gadaliśmy, ale dalej mało wiem....samochodami na banq będziemy jechać, ale na ostatnie zawody to dość wcześnie był wyjazd, więc niewiem zabardzo jakbyś się do Kielce dostał tak wcześnie......no chyba, zę jakimś nocnym pociągniem i pod KCK....
http://dhcyc.pinkbike.com
pat
Kontakt:

Post autor: pat »

Witam
Ośrodek w którym poprzenio wiekszość nocowała nazywa sie Wawrzkowizna i jest miejscem, gdzie pracownicy kopalni jeżdza na wczasy "zakładowe".Ponieważ mamy pełnie sezonu wakacyjnego -wszystkie domki są zapewne zajęte.

I tu prośba do tych, którzy spali w internacie lub na kwaterach prywatnych w Kamieńsku o podanie jakis namiarów, jesli takie posiadają.

No i pozdrowienia dla Kielc....mamy nadzieje że przyjedziecie razem z Pikolo, któremu życze powrotu do zdrowia...co to by były za zawody bez niego...
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Ja tez sie pojawie... W maju zabawa byla przednia wiec zapowiada sie ciekawie :)
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

HCFR też sie stawi z małym oddziałem :) Zawsze nam sie imprezy z waszą pokrywały ale teraz nie chce odpuszczać !!

Pozdro dla Grubera i Pat :)
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

moze wpadne :) ale 16 jest Bydgoszcz :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
tymbark
Kontakt:

Post autor: tymbark »

ej mam do was prozbe mam zamiar jechac teraz do belchatowa ale chcialbym zobaczyc jak ta trasa wyglada moze macie jakies fotki lub linki z fotkami z tej trasy byl bym wdzieczny jak podacie lub wyslecie mi na meila r-a-f-a-l-88@wp.pl z gory dzieki ;]
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

na pinkbike poszukaj, bo fotki sa, na hcfr.pl sa fotki, i na dh zone cos jest jak a trase budowali :P
www.frmk.prv.pl
dhcyc
Kontakt:

Yoł tymbark, moze wreszcie troche więcej osób tu zaczne pisać z Kielców :P

Przed tamtymi zawodami został założony topic , więc w nim jest wszystko, linków do fot też nie brakuje, więc troche poszukaj, bo głęboko nie jest :P W dh-zonie gdzieś jest też kilka fot, bo je oglądałem kiedyś :]
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

Pytanie groochasa i moje: Trzeba posiadac licencje??
trzeba mieć komplet ochraniaczy??
Sprzet ma byc 100% sprawny, czy bedzie BT???
Ile bedzie kosztowal start
Jak dluga trasa, poziom trudnosci itd. Napiszecie cos!!
viktor
Kontakt:

Post autor: viktor »

Traska w ta niedzile (10.07) bedzie otwarta? wyciag bedzie czynny?

Z gory dzieki za odp

Pozdr
dhcyc
Kontakt:

Już wszystko pisało o tym w poprzednik topicu o Bełchatowie.......z tego co pamiętam to ochraniacze tak+ wiadomo ff i coś na kręgosłup.....ze sprzętem to hmm.......startowałbyś na rozwalonym dampere bez tłumienia??? Bo ja nie :P Ale jakieś mniejsze usterki nie zagrażające zdrowiu nie będą chyba ważne :P Start kosztuje chyba 25 zeta, zresztą tu masz troche info www.mtb.kielce.pl Jest tam notka o Bełchatowie. Nie byłem, ale pytałem się co do trasy, to jest raczej na technike i trudność niż prędkość......ale najlepiej przejechać szybko i czysto technicznie, wiadomo ;D
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

e cycu jak beda zaklepywac miejsca to przypomnij im o mnie bo mialo sie cos znalesc :) mam nadzieje ze pojawie sie razem z Kielcami i wystartuje :)
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

ja bylem na pierwszej imprezie. domki sa fajne, w lsie niedaleko gorki, i niedrogo. ale zrobice zaopatrzenie wczesniej bo jak pozno wieczorkiem skoczylismy do belchatowa to wszystko zamkniete:/ nom zbroja ff. startowal koles na bmx wiec co do sprzetu to nie wiem:) klasa pro,hobby i women. trasa chyba ma jakos 1300m i wtedy byla calkiem miodzio. jeden dropik w lesie a po za tym hopa na koncu. trasa trudna nie byla ale calkiem fajna:) czolowka jezdzila w granicach ponizej 1:40 a sredni czas to kolo 2 min bylo:)cu
dhcyc
Kontakt:

No przypomne, tylko narazie to boję sie o miejsce dla mnie :P Kle na forum mtb ile się da i mówe, że wyjazd wcześnie, więc nieiwem jak do kielc chcesz się dostać :P Aaaa i waha za siebie osobno, za rower osobno, w 2 strony, ale drogo podobno nie wychodzi ;]
pat
Kontakt:

Post autor: pat »

Nowe wiadomości:
Wyciąg działa w każda niedziele do godz 18.
Wjazd po 4 zł, czasem jest mozliwość kupna karnetu za 25 zł na 4 godz.

Osrodek Wawrzkowizna jest przepełnony-nie ma ani jednego wolnego domku, istnieje możliwośc przyjechania z namiotem i rozbicia go dzień przed zawodami-bieżaca woda i toalety sa na miejscu(nie ma prysznica -ale sa całkiem duże umywaliki;-)
No chyba ze ktoś ma fundusze na hotelik ***, tam powinny byc wolne miejsca.
pONAWIAM PROŚBĘ ABY PODAC DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI NAMIAR NA TEN INTERNAT W KAMIEŃSKU..ALBO NA JAKIES PRYWATNE KAWATERY W PRZYSTEPNYCH CENACH-jeśli ktos posiada.

No i kolejny news-zapraszamy tez tych którzy nie startują w zawodach aby zabrali rowery..bowiem bedzie odrębna trasa po której bedzie można jeżdzic w czasie trwania zawodów(po, oczywiście też)
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

a gdy sie nie bierze udzialu to przed lub po zawodach mozna jezdzic trasa na ktorej one byly ?? :P
www.frmk.prv.pl
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

ja pytałem już w komentarzach ale zapytam się ponownie: czy będzie możliwość wcześniejszego uruchomienia wyciągu w dzień zawodów (8:00) i wcześniejszego rozpoczęcia zapisów,bo na ostatnich zawodach to chyba 40 min czekałem w kolejce. jest to głównie w interesie osób które przyjeżdżają tylko na zawody , bez noclegu przed zawodami.

pozdro
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

hy jedzie ktos z wolnym miejscem przez kielce,skarzysko,ostrowiec,starachowice albo e7 ? chetnie bym sie dosiadl :)
ODPOWIEDZ