Problem!! Wszystko skrzypi!! POMÓŻCIE!!!
Problem!! Wszystko skrzypi!! POMÓŻCIE!!!
Sprawa wyglada tak, mam sobie amortyzator wszysko elegancko zamontowane :P dodam jeszcze ze pod mostek sa podlozone pierscienie. Jak uzyje przedniego hamulca (mam tarcze) albo jak stawiam rower na 2 kola po manualu to slysze chyba piasek, taki zgrzyt, o zawsze jest inny. Moim zdaniem to piach. Dodam jeszcze ze o zadnych luzach na rurze sterowej czy goleniach amorka nie ma. Czy to piach, jak go usunac, w ktorym dokladnie miejscu moze byc ze dzieje sie cos takiego??
Ride the lightning
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm, masz moze blacka, jeżeli to amor tak jak mówisz i jeżeli to jest to o czym ja mysle to nic z tym nie zrobisz. Nie wiem jakiego masz amora ale np. w blackach parwktycznie wszystkich (i nie tylko blackach)jak sie je przykatuje np. nose manualem itp. to zaczynaja własnie dziwnie skrzypieć czy jak to nazwać (chyba kazdy kto ma lub mial wie o co chodzi). Powiem ci ze w moim wymienili nawet na gwarce korone z goleniami i rura streową no i przez tydzien było super, wszystko idealnie ale potem znów sie stopniowo wyrobiło i jest identycznie jak było.
Może u ciebie jest co innego, nie wiem tego, wiem tylko że tak jest u mnie i nic tego nie zmieni a też sie zastanawiałem czy to nie stery itp.
PS- Stało sie tak dopiero po pewnym czasie czy od poczatku tak było???
Może u ciebie jest co innego, nie wiem tego, wiem tylko że tak jest u mnie i nic tego nie zmieni a też sie zastanawiałem czy to nie stery itp.
PS- Stało sie tak dopiero po pewnym czasie czy od poczatku tak było???
szczerze to czesci mam nowe od tygodnia a wczoraj bylem na biku pierwszy raz bez kasku no i zaczelo mi to przeszkadzac. To chyba sie stopniowo zwiekszalo. Nie wiem co robic, dzisiaj jade do serwisu sie spytac co z tym robic dalej. Nie wytrzymam tego chrupotania!!! A amorek to bomber 2001rok. I tak jak pisalem w temacie nie ma luzow ani na rurze sterowej ani na goleniach amorka. To jest taki dzwiek jak piasku w sterach czy cos ale skoro nie ma luzow to jak to mozliwe zeby sie piasek tak dociskal tworzac taki dzwiek.
Ride the lightning
-
- Kontakt:
stare bombery tak mają .. zahamujesz i strzela jak na hitlera przystało
wiem bo miałem a miałem z fałką i lekko zahamowałem i jeb dup ciul ...
wogóle w którym rowerze nic niestrzela itp ???
u mnie nigdy niema ciszy :D
albo korba strzela albo amor sie sam dobije na krawęzniku :D
albo piasta strzeli se .....
niegdy niema ciszy chyba ze jedziesz se wieczorem do domu to czasami jest cisza ... na 2min :D
wiem bo miałem a miałem z fałką i lekko zahamowałem i jeb dup ciul ...
wogóle w którym rowerze nic niestrzela itp ???
u mnie nigdy niema ciszy :D
albo korba strzela albo amor sie sam dobije na krawęzniku :D
albo piasta strzeli se .....
niegdy niema ciszy chyba ze jedziesz se wieczorem do domu to czasami jest cisza ... na 2min :D
F*CK MTB ..