$$PIENIĄDZE? PEWNIE KAŻDY WIE CO TO???$$
$$PIENIĄDZE? PEWNIE KAŻDY WIE CO TO???$$
Wie ktoś jak można troszeczke kasy zarobić na pare cześci do BIKE??
Sa przecierz wakacje! Mówić POWAŻNIE, NIE RÓBCIE SOBIE ZWAŁY!
TO JEST POWAŻNE!
Pewnie każdemu z was by się przydało troche kasy na cześci!
KASY ZAWSZE NIE JEST ZA DUŻO!
NIECH KAŻDY COŚ POWIE, CO MYŚLI, JAK ZARABIA, WIE JAK ZAROBIĆ!
Z GÓRY POZDRO!
Sa przecierz wakacje! Mówić POWAŻNIE, NIE RÓBCIE SOBIE ZWAŁY!
TO JEST POWAŻNE!
Pewnie każdemu z was by się przydało troche kasy na cześci!
KASY ZAWSZE NIE JEST ZA DUŻO!
NIECH KAŻDY COŚ POWIE, CO MYŚLI, JAK ZARABIA, WIE JAK ZAROBIĆ!
Z GÓRY POZDRO!
-
- Kontakt:
SANV10-DH Wiesz, ludzie dzielą sie na tych co mają pieniądze i tych co pieniędzy nie mają, ci którzy mają pieniądze dzielą się na tych co pracują i tych których ktoś ich sponsoruje, ci którzy pracują dziela sie na tych co pracują przy pomocy mózgu i tych co pracują przy użyciu mięśni. Powiem Ci tak zarobiłem od niechcenia ponad 3 tyśki wychodząc z domu jedynie na pocztę, ale oczywiście nie powiem Ci czym się zajmuję bo miałbyś za łatwo a ja bym miał konkurencję, tak więc myśl szybko, bo z nieba Ci nie spadnie.
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
ulotki?? wy jestescie pojebani albo ulotek nie roznosilicie.... jak w tym robilem to przez caly dzien obskoczylismy pol wojewodztwa (najwieksze osiedla), ze 80 blokow i 40zł zarobilem... :]]] za 1 razem... za 2 kasy nawet nie zobaczylem... :[
https://logomedia.pl/
Chcesz zarobić?
Wpisz w polecającym-> 283249
10zł na start!!!
Chcesz zarobić?
Wpisz w polecającym-> 283249
10zł na start!!!
ja przyjalem sie na budowe i remontuje swoja szkole =d ciezko jest wiadomo, ale jak juz nie moge pchac taczek z gruzem to wyobrazam sobie cel na co ta kasa idzie ;d w moim przypadq widze koleczko na tyl ;d i rower jak na nim smigam hahaha :P tez nie mam rewelacji bo placa mi 4zl/h siedze od 7 - 17. A jak wracam to jestem nie do zycia w ogole ;] Porobie jeszcze jakis tydzien i wakacje do konca wakacji hahah, jak fajnie brzmi <lol> ;]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132
-
- moderator
- Kontakt:
noo ulotki sa przejebane pol dnia chodzenia po blokach i mialem 10zl ;/
a w nocy zakwasy i jeszcze po kaltach wchuj pijakow mnie gonilo:/ lol
a w nocy zakwasy i jeszcze po kaltach wchuj pijakow mnie gonilo:/ lol
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja ci powioem tak, mam znajomego ktory na osiedlu kosi trawniki sasiadom i wyciaga za trawnik po 50zl
ja pracuje hahmaster i umyslowo i miesniowo wiec niekoniecznie to musi byc podzielona praca:) raz tu raz tu i daje rade, w sumie nie musze ale z jakiej racji starzy maja mi dawac kase???
ja pracuje hahmaster i umyslowo i miesniowo wiec niekoniecznie to musi byc podzielona praca:) raz tu raz tu i daje rade, w sumie nie musze ale z jakiej racji starzy maja mi dawac kase???
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...