$$PIENIĄDZE? PEWNIE KAŻDY WIE CO TO???$$

SANV10-DH
Kontakt:

$$PIENIĄDZE? PEWNIE KAŻDY WIE CO TO???$$

Post autor: SANV10-DH »

Wie ktoś jak można troszeczke kasy zarobić na pare cześci do BIKE??

Sa przecierz wakacje! Mówić POWAŻNIE, NIE RÓBCIE SOBIE ZWAŁY!

TO JEST POWAŻNE!

Pewnie każdemu z was by się przydało troche kasy na cześci!

KASY ZAWSZE NIE JEST ZA DUŻO!

NIECH KAŻDY COŚ POWIE, CO MYŚLI, JAK ZARABIA, WIE JAK ZAROBIĆ!

Z GÓRY POZDRO!
amstaff
Kontakt:

Post autor: amstaff »

ostatnio mocno trzeba mi kasy to porobiłem trochye u taty w hurtowni i dziennie z 40zeta mozna wyrwyac :) pozdro ;) a jezeli niemasz takiej mozliwosci to moze jakies ulotki ?
kopcik
Kontakt:

Post autor: kopcik »

ja sprzedalem stara rame:D i teraz mam na splate dlugu za mostek i na kask<LOL>
mimmo
Kontakt:

Post autor: mimmo »

dołanczam sie do tematu - tylko ja zbieram na sniadanie .. głodny juz jestem jak można zarobić na cos do jedzenia?? -
some stupid post in different day - :)
.: mimmo :.
Hrumak
Kontakt:

Post autor: Hrumak »

SANV10-DH Wiesz, ludzie dzielą sie na tych co mają pieniądze i tych co pieniędzy nie mają, ci którzy mają pieniądze dzielą się na tych co pracują i tych których ktoś ich sponsoruje, ci którzy pracują dziela sie na tych co pracują przy pomocy mózgu i tych co pracują przy użyciu mięśni. Powiem Ci tak zarobiłem od niechcenia ponad 3 tyśki wychodząc z domu jedynie na pocztę, ale oczywiście nie powiem Ci czym się zajmuję bo miałbyś za łatwo a ja bym miał konkurencję, tak więc myśl szybko, bo z nieba Ci nie spadnie.
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
Matias
Kontakt:

Post autor: Matias »

SANV10-DH ty masz siano w głowie czy próżnię??? Zarabiasz albo ciężką pracą albo sposobem ( sposobu raczej nikt ci nie poda:D ).
piotras
Kontakt:

Post autor: piotras »

Poszukaj pracy, :) Ja miałem oferty aż 3 :D Na budowie, w barze i jako dostawca, wybrałem tą trzecią... popytaj się napewno coś się znajdzie.. :) POWODZENIA ! pozdroo
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&keywordselect=2&keywordmain=piotras
Galerijka
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

Matias dokladnie :D naprawde jak chcesz to prace znajdziesz, pochodz po sasiadach, popytaj czy trawnika nie skosic, wez sie za ulotki, myj szyby w samochodach... jest duzo mozliwosci, pod warunkiem ze naprawde CHCESZ!
DudekDH
Kontakt:

Post autor: DudekDH »

sklepy
idziesz na jaka ulice z duza ilosci asklepow i wlazisz po kolei "przepraszam moze okna od zewnatrz umyc?" zabierasz drabine jakies detergenty i jazda ;] najlepiej przed swiatami i weeckendem ;]
do tego ulotki itp
muzyka przeciwko rasizmowi <peace&love>
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

ale on chce prace gdzie moze zarobic min. 2 tys zlotych... stary jak ci zalezy w to pojdziesz i ulotki rozdawac... wyjedz za granice na 2miesiace... brat jedzie do angli teraz.. ale ma juz robote zaklepana... bez tego ani rusz bo szkoda plynac za transport..

pozdrawiam
cyc

Post autor: cyc »

ulotki?? wy jestescie pojebani albo ulotek nie roznosilicie.... jak w tym robilem to przez caly dzien obskoczylismy pol wojewodztwa (najwieksze osiedla), ze 80 blokow i 40zł zarobilem... :]]] za 1 razem... za 2 kasy nawet nie zobaczylem... :[
https://logomedia.pl/
Chcesz zarobić?
Wpisz w polecającym-> 283249
10zł na start!!!
Adri@n
Kontakt:

Post autor: Adri@n »

maliny porzeczki za maliny u mnie nie płaca dużo, bo 1,5 od łubijank. jak byś się postarał to dziennie możesz urwać ponad 20 łubijanek kasy nie będzie za dużo :( niestety :(
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

ja przyjalem sie na budowe i remontuje swoja szkole =d ciezko jest wiadomo, ale jak juz nie moge pchac taczek z gruzem to wyobrazam sobie cel na co ta kasa idzie ;d w moim przypadq widze koleczko na tyl ;d i rower jak na nim smigam hahaha :P tez nie mam rewelacji bo placa mi 4zl/h siedze od 7 - 17. A jak wracam to jestem nie do zycia w ogole ;] Porobie jeszcze jakis tydzien i wakacje do konca wakacji hahah, jak fajnie brzmi <lol> ;]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

noo ulotki sa przejebane pol dnia chodzenia po blokach i mialem 10zl ;/
a w nocy zakwasy i jeszcze po kaltach wchuj pijakow mnie gonilo:/ lol
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

klatkach schodowych* :P
DudekDH
Kontakt:

Post autor: DudekDH »

e to cienko ja za 2 dni dostalem 50
muzyka przeciwko rasizmowi <peace&love>
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Hrumak - wyznaje ta sama zasade :) tez swego czasu w b.ktorkim okresie czasu zarobilem ponad 2 tys. a i na poczte ganiac nie musialem a jak juz musialem to b.malo :]

wystarczy allegro i dobry biznes bez konkurencji :)
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

hy ja pracowalem na budowie,zbiorze owocow,dzisiaj skonczylem malowanie,na zlomie mozesz probowac ale bitka by sie przydala :) sprzedawaj apap na dyskotekach :P
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

ja ci powioem tak, mam znajomego ktory na osiedlu kosi trawniki sasiadom i wyciaga za trawnik po 50zl
ja pracuje hahmaster i umyslowo i miesniowo wiec niekoniecznie to musi byc podzielona praca:) raz tu raz tu i daje rade, w sumie nie musze ale z jakiej racji starzy maja mi dawac kase???
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
ODPOWIEDZ