mongoose fireball jest lepszy od undergrounda- mocniejsza korba , pakiet, ramka nie do zjabania, jeźdizłem na tym i bardzo dobry rower, pare drobiazgów pozmieniać i będzie, miałem ten rower przez pare tygodnie
Popieram! Też się bawiłem Mongoose Fireball i to naprawdę konkretny rowerek za taką kasę. Chociaż na zdjęciach beznajdziejnie wyszedł to go polecam. Dużo bardziej niż Undergrounda, na którym też troche jeździłem.
Pozdro.
Mongoose JEST MEGA WYPASIONY!! Kumpel ma tylko amora na DJ3 130mm zmienił i jest tak wypasiony rower że mógł bym za niego spokojnie groobo ponad 2000zl wyłożyć!! RAMA MEGA PANCERNA KONTY NAPRAWDE FAJNE!! 10000x ładniejszy niż undergrund i sing razem wzięte:]
http://www.maks.pl/htm/?d=w&r=rowery2005&id_prod=3 tu masz taniej Mongoosa. Nie baw sie w składanie bo za 2 tysie nic konkretnego nie złożysz lepiej brać tego Mongoosa za 1699zł. Rowerek kozacki.
Pozdro. :D
a jakbym probiowal namówić rodziców na składanie roweru to co myśłicie o tykim fullu z allegro 7anna itp. :
Rama:Leaderfox Dragstar ok400zl
amor:Duro ok400zl
koła: Mevic XM-S17 ok. 250
pedały: fishbone bite me 49zl
kier:NS bad mama 109zl
mostek: NS super moto 99zl
korby: BB crankset 199zl
hamulce: promax 149zl
opony: Kenda ok. 100zl
i na reszte zostało by mi jakies 350 zł
(cenu orientacyje z Allegro 7anna itp.)
myśłicie że za reszte kasy resztę osprzętu bym zdobył ??
tylko nie kolejny dragstar z duro chyba ze baaardzo chcesz :D wez np destroyera albo prodigy i jakis uzywany marcok i bedzie wypas rower i bedzie naprawde lepszy niz drag z duro(tysieczny chyba w polsce)
no dobra, pomyśłe nad tym prodigy, ale to jest tzw. "rower zastępczy" jak nigdzie nie dostane undergrounda bo naprawde nie jestem pewny czy uda mi sie ich namówic:/