Kamera Cyfrowa
-
- Kontakt:
Kamera Cyfrowa
Nio wiec postanowilem, ze dosc proszenia sie o kamerke kumpla.
Chce miec wlasna.
Zdaje sobie sprawe ze dobre kamery to wydatek okolo 3-4 tys, a i to dopiero "zwykle fulle" :D. Karpiele stoja po 25+ a widzialem i takie z dwoma zerami. Ja chcialbym dac kolo tysiaka. Daloby rade wiecej ale chcialbym zeby to bylo okolo 1000 i najlepiej mniej jak wiecej :)
Nio ale moja ma dzialac, nio i bardzo fajnie bybylo jakby wyciagnela 640x480@30fps...
Da rade? Ktos z was na pewno w tym siedzi, bede wdzieczny bo ja znam jedynie podstawy.
Chce miec wlasna.
Zdaje sobie sprawe ze dobre kamery to wydatek okolo 3-4 tys, a i to dopiero "zwykle fulle" :D. Karpiele stoja po 25+ a widzialem i takie z dwoma zerami. Ja chcialbym dac kolo tysiaka. Daloby rade wiecej ale chcialbym zeby to bylo okolo 1000 i najlepiej mniej jak wiecej :)
Nio ale moja ma dzialac, nio i bardzo fajnie bybylo jakby wyciagnela 640x480@30fps...
Da rade? Ktos z was na pewno w tym siedzi, bede wdzieczny bo ja znam jedynie podstawy.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i potem bedzie krecil w standardzie NTSC ktory mu nie pojdzie na zadnym telewizorze a bedzie mozna ogladac tylko na kompie. poza tym ntsc ma strasznie slabe odzwierciedlenie kolorow (stara kpina Never The Same Colour) i pomimo ze kreci na 29fps to nie widac zadnej roznicy w plynnosci miedzy systemem PAL.cyc pisze:ze stanow sciagnij
kazda kamerka minidv sony styknie na poczatek, w inne firmy lepiej sie nie bawic i przed zakupem upewnic ze chodzi w PAL (dla sony koncowka E w nazwie modelu) a nie amerykanskim.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kamerki t oraczej nie kupisz za tyska, aparatu tez nie kupuj (wiem, ze masz, ale......) bo bedziesz mial chujnie a nie jakosc....
popatrz na to:
http://allegro.pl/show_item.php?item=57670463
i na to:
http://allegro.pl/show_item.php?item=57502343
i na to:
http://allegro.pl/show_item.php?item=57603533
dobra, tego jest sporo na allegro i wyglada na to , ze sa nowe, te pare stowek chyba bys wyhaczyl skands?
popatrz na to:
http://allegro.pl/show_item.php?item=57670463
i na to:
http://allegro.pl/show_item.php?item=57502343
i na to:
http://allegro.pl/show_item.php?item=57603533
dobra, tego jest sporo na allegro i wyglada na to , ze sa nowe, te pare stowek chyba bys wyhaczyl skands?
ok, wiec ja sie znam i nie dawno kupowalem,to mnie sluchaj MAx
otorz nie radze kupowac kamerek digital 8 ktore stoja tak okolo tysiaka bo na pewno bedziesz chcial wgrac to do kompa a film na kasetach Hi 8 to format pseudo cyfrowy i jakosc o wiele gorsza od mini Dv
a co do kamer to mam dosc duzo wiedze na temat aktualnych produktow
no i jest tego ogrom co kupowac a co bym odradzal, najlepiej pisz do mnie na gg:7140850,teraz jestem caly dzien,wybor kamery zalezy jeszcze od tego co ci w niej potrzebne a co nie,panasonikow nie kupuj,bo te nizszej klasy to szajs,polecalbym ci jvc,aktualnie wszystkie modele udane,a co do tysiaka to na pewno nie kupisz nic konkretnego,proponuje wydac gdzies 300 wiecej i napweno wtedy znajdziesz cos sensownego
otorz nie radze kupowac kamerek digital 8 ktore stoja tak okolo tysiaka bo na pewno bedziesz chcial wgrac to do kompa a film na kasetach Hi 8 to format pseudo cyfrowy i jakosc o wiele gorsza od mini Dv
a co do kamer to mam dosc duzo wiedze na temat aktualnych produktow
no i jest tego ogrom co kupowac a co bym odradzal, najlepiej pisz do mnie na gg:7140850,teraz jestem caly dzien,wybor kamery zalezy jeszcze od tego co ci w niej potrzebne a co nie,panasonikow nie kupuj,bo te nizszej klasy to szajs,polecalbym ci jvc,aktualnie wszystkie modele udane,a co do tysiaka to na pewno nie kupisz nic konkretnego,proponuje wydac gdzies 300 wiecej i napweno wtedy znajdziesz cos sensownego
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)
-
- Kontakt:
Jesli juz bym cos bral to na pewno allegro :)
Inur bardzo mi pomogl na gg za co serdecznie dziekuje, dziekuje tez innym za wypowiedzi.
Mam juz pewne ustosunkowanie co do tego. Aparat mam samsunga digimaxa v5, robi filmiki tak ze da sie je ogladac :D ale to nie to wiadomo.
Jakosc DV w pelni mnie zadowala, jest super.
Musze nabyc taki sprzet, oczywiscie ze te 200-300 to nie problem, kwestia tygodnia dwoch.
Dzieki jeszcze raz :)
Inur bardzo mi pomogl na gg za co serdecznie dziekuje, dziekuje tez innym za wypowiedzi.
Mam juz pewne ustosunkowanie co do tego. Aparat mam samsunga digimaxa v5, robi filmiki tak ze da sie je ogladac :D ale to nie to wiadomo.
Jakosc DV w pelni mnie zadowala, jest super.
Musze nabyc taki sprzet, oczywiscie ze te 200-300 to nie problem, kwestia tygodnia dwoch.
Dzieki jeszcze raz :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ja proponuje:
JVC Dx27- sam mam,zastanawialem sie na wyborem bardzo długo i jestem bardzo ale to bardzo zadowalony,cena tego cuda to ok 1600 zl(trzeba sie spieszyc bo wchdza nowe modele,a ten byl nadwyraz udany)
a jesli chcesz dolozyc jedynie to 200-300 zl to proponuje JVC GR-D240
kosztuje okolo 1300 zl
lesza wydaje sie DX27 ponieważ ma bardzo jasny obiektyw f 1,2
dzieki temu obraz porownywalny do kamer za okolo 2500 tys
no i jesli nie podchodza ci te co zaproponowalem to tu masz stronke z testami i jakoscia (niestety po rusku, ale sa wyciete klatki z wielu modeli)
www.videomax.ru/tests
JVC Dx27- sam mam,zastanawialem sie na wyborem bardzo długo i jestem bardzo ale to bardzo zadowalony,cena tego cuda to ok 1600 zl(trzeba sie spieszyc bo wchdza nowe modele,a ten byl nadwyraz udany)
a jesli chcesz dolozyc jedynie to 200-300 zl to proponuje JVC GR-D240
kosztuje okolo 1300 zl
lesza wydaje sie DX27 ponieważ ma bardzo jasny obiektyw f 1,2
dzieki temu obraz porownywalny do kamer za okolo 2500 tys
no i jesli nie podchodza ci te co zaproponowalem to tu masz stronke z testami i jakoscia (niestety po rusku, ale sa wyciete klatki z wielu modeli)
www.videomax.ru/tests
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)