Project X Street

siwylbkoo
Kontakt:

Project X Street

Post autor: siwylbkoo »

Ma ktos ta kiere jak sie sprawuje? Lepsza jest od nsx pure czy nie a jak nie to po co przeplacac
http://www.mkbike.superhost.pl/sklep/pr ... ts_id=2455
http://www.pinkbike.com/photo/848849/
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

podobna, ale ja tam bym wolal dopłacic do pura
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
DX-On
Kontakt:

Post autor: DX-On »

A ja mysle ,ze ryba czy to czy to wiec weż tansze bo drozszcze nie znaczny lepsze..
osobiscie mam PURA ale to i to jest z CROMO wiec nie peknie..
http://www.hid.prv.pl
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Lepiej kupić NS, napewno nie przepłacisz :) . Pure jest lepiej wykonany, w końcu to ns
MiZZiU
Kontakt:

Post autor: MiZZiU »

ale wszyscy mają ns dla tego ja mam da bara :] a teraz kupuje tioge dl
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

ja bym brał tą! skoro nie widac różnicy to po co przepłacać.. w czym kierownica moze byc lepiej wykonnana? ze pure ma bardziej krzywo wspawaną poprzeczke ? :P
Domo
Kontakt:

Post autor: Domo »

materiałem mogą się różnić, czymkolwiek, chyba jednak wział bym pure gdybym miał wybierać
fura: http://tiny.pl/hrc2
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

na kierze nie warto oszczedzac. a co do "i to i to crmo to nie peknie" to ja mowie ze wszysto peknie :) ale pure moze troche dluzej potrzyma...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Niby co NS to NS...
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

Eeee tam, ostatnio czytalem o Purach NS, jakis koles kupil biala i nie mogl zalozc klamki bo najprawdopodobniej biala farbe kladli na czarny podklad, a jeszcze bardziej prawdopodobne ze czarna kiere poprostu przemalowali na biala:/
i to jest niby dobra i szanujaca sie firma? hehe no ja nie sadze
a co do kierownic to ta i ta jest z cro-mo wiec obie powinny byc bardzo wytrzymale, sam fakt ze sa produkowane pod mostki bmx o czyms swiadcza
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

[quote="Cszyvy"]
na kierze nie warto oszczedzac.

na wszystkim nie warto szczedzac, ale malo kto ma hajs na kupno czegokolwiek bez oszczedzania
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
tomek_for
Kontakt:

Post autor: tomek_for »

ale jestescie smieszni MS to MS :) a co to jest NS, robione na tajwanie jak wszytko, albo jak wiekszość części
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

wiesz...RST i Rock Shox tez sa robione na tajwanie....
wiec wg. Twojego rozumowania to to samo ?...;]

bierz NS
zinow
Kontakt:

Post autor: zinow »

quake pisze:wiesz...RST i Rock Shox tez sa robione na tajwanie....
wiec wg. Twojego rozumowania to to samo ?...;]

bierz NS
a co to jest korba Black Box to nic innego jak RPM, hamulec Black Box to znowu Win Zip, a czy czasami kieronica NS to nie Project :)
Paulo-ride
Kontakt:

Post autor: Paulo-ride »

Ktora lepsza? Ciezko stwierdzic ale zastanowmy sie nad walorami "nie fizycznymi":

Pomysl o tym.... Kupujac kiere NS posrednio wspierasz to co sie dzieje rowerowo w naszym kraju.... jakas tam czesc tej kasy ktora zaplacisz wroci do ciebie w postaci imprez , zawodow i ogolnym podnoszeniem poziomu jazdy w tym naszym smutnym kraju. NS jest glownym sponsorem Superligi i daja kase na full innych imprez. To sie liczy.

Poza tym strona www.ns-bikes.com jest zajebista, fotki porzadne, wszystko gra. Ta sama kiera w europie kosztuje 130zl http://www.ltmracing.com/productos/nort ... hshore.htm
Wiec nie przeplacasz.

Patrzac na fotke na stronie mk bike Project X chyba nawet oszczedzil kase na fotografa. Ciekawe czy nie zaoszczedzili na materiale i technologi... ale tego sie dowiesz dopiero po kilku miesiacach jazdy

Poza tym czy jestes w stanie znalezc JAKIEKOLWIEK rekomendacje firmy Project X? Lub chocby ich strone albo jakiekolwiek info o tej firmie?

Gdybym mial sie zastanawiac, to predzej wzial bym pod uwage podobna kierownice DaBomba, a nie jakis Project X
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

dla mnie to są 2 te same kierownice z innym logo... a to co sa takie same mozna by zauważyc porównując na żywo obie kiery....
zinow
Kontakt:

:) no wiesz "nie fizycznie" to mk bike tez sponsoruje super lige i z tego co słyszalem dośc mocno, to ze zdjecia na mk bike sa takie jakie sa nie stanowi o jakości wyrobu, (oni maja ogolnie słabe zdjęcia wszytkiego), nie jest tez argument ze na zachodzie jest taniej bo tak jzu jest ze wszytko tam kosztuje wiecej niz u nas. A że nei ma zadnej rekomendacji dla Project X to fakt ale tez takiej rekomenndacji nie mialo NS 1 czy 2 lata temu, czyli grzech nowości, jak każy produkt nowy
Paulo-ride
Kontakt:

Post autor: Paulo-ride »

Dobra po kolei:)

Aha wiec Mk Bike jest "dumnym" producentem Project X? Chyba wiec kiera powinna miec napis MK Bike a nie Project X :) Albo sponsorowac zawody powinna firm Project X a nie Mk bike... bo to sie kupy nie trzyma.

A co do fotek to uwazam ze MA to znaczenie bo swiadczy to o kulturze firmy. A to sie w jakis sposob przenosi na jakosc wyrobu.

Na zachodzie jest drozej? Ok... ale jest w p.izdu watkow o tym ze "w Polsce jest tak drogo o jeny jeny"

A co do nowych firm - zobacz i poczytaj strone marki KRK www.kirszop.com i od razu zrozumiesz na czym polega roznica fajnej marki od syfiastej :) Tez nowa marka, niby produkty z tajwanu a jednak maja klase.
zinow
Kontakt:

ze ci robi loda ten z kirschopu albo ty jemu mnie nie dziwi ze jestes zachwycony stroną, ja na niej cic nadzwyczajnego nie widze. A co do kierownicy skad mam wiedziecz czy to jest kierownica mk bike, nie o to mi chodzilo, tylko argument ze ns sponsoruje superlige, to ja napisalem ze mkbike tez, a ze i jedni i drudzy zarabija na sprzedarzy to jest obojetne i niejest to argument jakikolwiek zachecajacy lub tez nie do zakupu
ODPOWIEDZ