PROBLEM Z RODZICAMI NIE CHCĄ SIĘ ZGODZIĆ
heh mi rodzice bez oporu kupili bmxa na urodziny, bo ich ładnie poprosiłem i powiedziałem, że mój góral (zwykły sztywny) może się popsuć jak będe na nim skakał. teraz jak sobie kupiłem dj'a II za 1300 to mama się zdziwiła ile ja kasy na rower wydaje, po czym zaczęła mówic ile można by było kupić za to ciuchów...
pierrdolenie ..... wszystko da sie zrobic rownie dobrze tak samo na 16 i na 14.... i niech mi ktos zaprzeczy ! nauka moze trudniejsza, ale wszystko sprowadza sie do tergo ze przy 16 trzeba ciut wiecej sily wpakowac w wiekszosc trikow, ot cala roznica...
a nie widze powodu zeby ktos ze wzrostem conajmniej 187 lub wyzej katowal sie na 14, gdzie napierdala kolanami o kiere, a przy barspinie haczy kolem o buty <lol>......ale jesli ktos sobie radzi to wiadomo, ze na 14 bedzie jezdzil.
co nie zmienia faktu ze moze sam wymienie ramke na 14........ale dopiero ew. na nastepny sezon :-)
a nie widze powodu zeby ktos ze wzrostem conajmniej 187 lub wyzej katowal sie na 14, gdzie napierdala kolanami o kiere, a przy barspinie haczy kolem o buty <lol>......ale jesli ktos sobie radzi to wiadomo, ze na 14 bedzie jezdzil.
co nie zmienia faktu ze moze sam wymienie ramke na 14........ale dopiero ew. na nastepny sezon :-)
ten koleś pode mną to ***** :D:D
ja tez mam tyle lat co Żółw i starzy nie pozwalali mi qpić zbroji prosiłem trydzien, nie zgadzali sie w końcy poszedłem z mama na giełde motocyklową i pusciłem taki txt " ale fajna zbroja!!!A jaka tania !!!!" i teraz mam zbroje.
Wyproś, mów ze gdybys mial bmxa to nie nudził bys sie , uprawiał aktywny wypoczynek itp.
Wyproś, mów ze gdybys mial bmxa to nie nudził bys sie , uprawiał aktywny wypoczynek itp.
http://tiny.pl/ml4w
to niech utnie sobie nogi - bedzie mniejszy :/ lol macie problemy że to młody, że to stary - duży, niski ...musi sie dogadac, moji starzy wiedzą że bez baja nie moge żyć i dla tego pomagają mi złożyć nowy po tym jak mój poprzedni został skradziony z domu... wiedzą ile dla mnie to znaczy ale cóż nie wszyscy mają takich starszych...
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
..:My cock is much bigger than yours:..
DAM CI RADE I TO DOBRA :)
Niemiałem takiego powodu ze rodzicami ale moja mama boji sie o mni itd itp :)
Ale jak pokażesz tacie i mamie foty , filmy i inne to to ułatwi sprawe, ale najbardziej to pomaga zabrać rodzica na jakąs impreze rowerową :)
Ja tak zrobilem żeby mi pomogli ze sprzętem :)
PZDR :)
Niemiałem takiego powodu ze rodzicami ale moja mama boji sie o mni itd itp :)
Ale jak pokażesz tacie i mamie foty , filmy i inne to to ułatwi sprawe, ale najbardziej to pomaga zabrać rodzica na jakąs impreze rowerową :)
Ja tak zrobilem żeby mi pomogli ze sprzętem :)
PZDR :)
Tak jak mowia przedmowcy, walkuj w kolko temat "rowerowy" . Pokazuj filmy rowerowe, zdjecia, daj do czytania jakies lajtowe artykuly. Mozesz ich wziasc na festiwal rowerowy, to By Ci na bank pomoglo - Tylko nie bierz ich na after party bo wtedy juz ci na nic nie pozwola *lol* pozdro
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.