Czy ktos odzyskał skradziony rowe

frezz
Kontakt:

Czy ktos odzyskał skradziony rowe

Post autor: frezz »

No wlsnie prosze sie wpisywac i pisac kto i jak go znalazl i co to byl za rower.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=224883
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

no to tak :

gliwcika policja odnalazla rower mojego nauczyciela plastyki :)
ower na ramie authora (xc) i oprzet 80% xtr reszta lx :)

ramka byla czerwona i amorek mozeo tez czerwony :) wiec rower ladnie sie prezentowal :)

odnalazla go policja

ps. Paczek mimio to pilnuj sowjego roweru, bo Twojego moga nie odnaleźć - a fajny massz rowerek :D

pozdro
frezz
Kontakt:

Post autor: frezz »

No niestety ale ja mojego latwo nie oddam;]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=224883
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

łatwo gadać :P polecam jeździć w fullface bo w ryj się nie dostanie a więc trudniej ściągnąć z roweru a wiem coś o tym bo dzięki niemu się nie dałem

z tego co wiem pasqd ozdyskał skradzioną rame
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Ano.

Przy odzyskiwaniu roweru trzeba miec farta albo znajomosci. Najlepiej podzwonic po znajomych, kazdy moze znac jakiegos typa spod ciemnej gwiazdy, ktory za flaszke moze odzyskac skradziony sprzet.

Na policje nie ma za bardzo co liczyc, bo moze i przyjmuja zgloszenie o kradzierzy, ale jakos nigdy nie widzialem, zeby zatrzymali kiedys rowerzyste i sprawdzili numery ramy. Jedynie jak trafia na meline i bedzie tam sprzet rowerowy to sprawdza czy akurat nie mieli zgloszen o zaginienciu takich rowerow.

Poza tym jezdzic ostrosznie, w maire mozliwosci po znanym, albo uczeszczanym terenie i miec oczy dookola dupy.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
KARL
Kontakt:

Post autor: KARL »

heh ja dzisiaj gadalem z kumplem jak zrobic zeby sie zabespieczyc przed kradzieza > miec zbroje i fullfaca i jakies ochraniacze na piszczele i kolana moga cie nawalac a ty nic :)
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
czarls
Kontakt:

rower

Post autor: czarls »

Najlepiej nie wychodziż z domu, a jak już to tylko w weekend w góry, ale też uważaj jak idziesz na pociąg, to najlepiej z kumplami i ekipą, bo na dworcu to też różnie bywa....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=289653
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

Ehhhhh a A ganga od Kicaja nie ma :(....i mojego hayesa w nim :)....jak kogos spotkam na "moim" biku(hamplu) to..........hjdkghfkab,jvbywkgrla :).

ehhhhhh Polska rox :).
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

"Jedynie jak trafia na meline i bedzie tam sprzet rowerowy to sprawdza czy akurat nie mieli zgloszen o zaginienciu takich rowerow."
pasqd

No.. ajesli nie ma takiego zgloszenai to juz maja z glowy najblizsza komunie u rodzinki, bo prezent sam wpadl w rece...
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Witam. Mi skrazdiono Cannondale Yekyll 700;/ 10min po tym poszedłem na police i spisałem protokół. Powiedzieli, że wiedzą gdzie ziom mieszka ale nie mają paliwa żeby pojechać do niego. Zapytałem się gdzie to powiedzieli, że obowiązuje ochrona danych osobowych.... I odzyskaj sobie w tym kraju rower.... Ale jeden ziomek Z Jeleniej Góry odzyskał rower po miesiącu. Złodziej beztrosko jeździł sobie po głównej ulicy.

Trzeba mieć farta i znajomości.

Pozdroofko
eeeeee.....rower...
zbiq
Kontakt:

Post autor: zbiq »

Z tym odzyskiwaniem roweru to jest gorzej bo policja nie dziala zbyt sprawnie a zlodziej jak ukradnie to od razu sprzeda, a najczesciej to wywozi za miasto.

Cienko z tym
o(^_^)o
cfaniak
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Ta jasne dubin i co zrobiłeś z tym rowerem jak go odzyskałeś??? Bo jakoś cię na nim nie widziałem.
<cfaniak>
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Policje dużo nie obchodzi odzyskanie rowerów a nawet jeśli to udaje im się odzyskać tylko ok. 5% a to jest kropla w morzu potrzeb bikerów
The Power Is On Your Side !!!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Embond - 997 :ASD
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Pepek
Kontakt:

Post autor: Pepek »

Mi ***** ukradli kiedyś trzy rowery naraz *****robiłem porządek w piwnicy i przeniosłem ie z piwnicy do wuskarni a potem niechciało mi sie iusz ich wieczorem przestawiać więc ie tam zostawiłem no i *****w nocy było włamanie do wuskarni ***** taki pech naszczęście ieden był stary i troche dobity a drugi makrokesz moiej siory ale***** szkoda trzeciego:(
DUNCON IS THE BEST!!!
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Zauwazyliscie ze dzieciaki ponizej 16 roku zycia najbardziej klna ? Ładne nam pokolenie wyrasta...
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

ahem
no dobra, mam 16 lat i przyznam ci racje :P
faktycznie to widac
sam tak sobie swego czasu beztrosko klalem ale teraz juz sie staram tego nie robic
http://bodzio.pinkbike.com/
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Mojemu bratu zakosili rower to jak poszedł na policje to go zaprowadzili do pomieszczenia pełnego rowerków i sie putają czy któryś z nich jest jego :-|
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

jestem bardziej rozwiniety niz rowiesnicy
ODPOWIEDZ