the x factory hades 48
-
- Kontakt:
the x factory hades 48
http://allegro.pl/show_item.php?item=57668343
jak w temacie co sadzicie o tej korbie jest chyba malo znana najwazniejsze ze na suport mtb dodam ze nowa korba kosztuje 349zl
jak w temacie co sadzicie o tej korbie jest chyba malo znana najwazniejsze ze na suport mtb dodam ze nowa korba kosztuje 349zl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kqfsumie to o bmx niemam pojecia :P chce zrobic tak zeby dalo sie jezdzic na mtb :P fsumie to i tak nigdy przerzutek nie zmieniam wiec koronka bmx hyba by mogla byc? przed kwila od kumpla dostalem stronke z czesciami bmx i koronki sa w *** drogie ;/ a moze lepiej kupic truativ luftarm (czy jakos tak) na alegro za 280zl ? i dokupic suport na isis?
http://miniurl.pl/12397
tzn,
ta korba była na support BMX, także i tak musiałbyś kupować łożyska na MTB
koronka bmx taka porządna to np. Proletaryat za 100 zeta, kawał aluminium, w tej cenie już się kupi coś porządnego, ale pod zebątke bmx to już singiel musi być, bo chyba nie da się zamontować napinacza na korbę a dodatkowo, zębatki sa na grubszy łancuch
jeśli chcesz przerzutki, to musisz mieć pająka plus zębatkę, gdzies ostatnio był o tym temat na forum, ale to też jakieś 100-150 chyba
jeśli masz support MTB, to może lepiej nie kombinować tylko kupić już gotową korbę ala bmx, czyli jakieś FSA czy też ten truativ luftalarm
poszukaj w archiwum, było trochę tematów o korbach bmx w mtb
pozdro
ta korba była na support BMX, także i tak musiałbyś kupować łożyska na MTB
koronka bmx taka porządna to np. Proletaryat za 100 zeta, kawał aluminium, w tej cenie już się kupi coś porządnego, ale pod zebątke bmx to już singiel musi być, bo chyba nie da się zamontować napinacza na korbę a dodatkowo, zębatki sa na grubszy łancuch
jeśli chcesz przerzutki, to musisz mieć pająka plus zębatkę, gdzies ostatnio był o tym temat na forum, ale to też jakieś 100-150 chyba
jeśli masz support MTB, to może lepiej nie kombinować tylko kupić już gotową korbę ala bmx, czyli jakieś FSA czy też ten truativ luftalarm
poszukaj w archiwum, było trochę tematów o korbach bmx w mtb
pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
streetbiker
Jeśli tak do 300 zł to zobacz w unibike.pl, tam czasami mieli fajne korby FSA na wielowpust na maszynach. Ogólnie ciężko dorwać fajne korby za rozsądną cenę, wiadomo, że nie każdy ma kasę na Perv, FSA Wildchild czy też jakieś WTP, jak nie znajdziesz dosyć tanich korb na wielowpuście, to możesz kupić na 8wpust, ja takie mam od roku i się trzymają, nie są rewelacyjne, ale kosztowały 300 zł, najważniejsze że na maszynach są.
szakal
Jeśli nie będziesz się katować na mieście, to sobie odpuść korby bmx, nie ma sensu zwiększać ciężaru. W zupełności wystarczą jakieś porządne korby na ISIS, a przerzutka w górach się przydaje, nawet w mieście się czasem by przydała ;-)
KuMiK
Nie mam pojęcia czy łańcuch bmx przejdzie przez przerzutkę, raczej powinien, nie jest tak strasznie gruby. Może ktoś ma takie rozwiązanie to ci napisze...
pozdro
Jeśli tak do 300 zł to zobacz w unibike.pl, tam czasami mieli fajne korby FSA na wielowpust na maszynach. Ogólnie ciężko dorwać fajne korby za rozsądną cenę, wiadomo, że nie każdy ma kasę na Perv, FSA Wildchild czy też jakieś WTP, jak nie znajdziesz dosyć tanich korb na wielowpuście, to możesz kupić na 8wpust, ja takie mam od roku i się trzymają, nie są rewelacyjne, ale kosztowały 300 zł, najważniejsze że na maszynach są.
szakal
Jeśli nie będziesz się katować na mieście, to sobie odpuść korby bmx, nie ma sensu zwiększać ciężaru. W zupełności wystarczą jakieś porządne korby na ISIS, a przerzutka w górach się przydaje, nawet w mieście się czasem by przydała ;-)
KuMiK
Nie mam pojęcia czy łańcuch bmx przejdzie przez przerzutkę, raczej powinien, nie jest tak strasznie gruby. Może ktoś ma takie rozwiązanie to ci napisze...
pozdro
-
- Kontakt:
Dobra.. To ja się wypowiem...
Trochę ten temat stary..
ale lepiej późno niż wcale..
Tak więc kupilem tą korbę i jeżdżę na niej od dzisiaj..
Jest zajebista!!
Kupiem ja na www.amigo-bike.pl i dotego blat za 10 z z 32 zabkami!!
Sztywnosc jest wedlug mnie porazajaca!
P.S.
Kupilem pod suporte Euro! Jest na maszynach....
Pasuje pod kazda mufe, kazdej dlugosci, dzieki podkladkom!
Ja mam singla na mtb wiec nie wiem....jak sie to bedzie sprawowalo z przerzutkami...
Najwyzej kogos mozna poprosic...zeby zrobil zebatke normalnej grubosci...takiej..jaka jest w korbach MTB i problem zniknie!
Korba jest naprawde cymesik :]
Trochę ten temat stary..
ale lepiej późno niż wcale..
Tak więc kupilem tą korbę i jeżdżę na niej od dzisiaj..
Jest zajebista!!
Kupiem ja na www.amigo-bike.pl i dotego blat za 10 z z 32 zabkami!!
Sztywnosc jest wedlug mnie porazajaca!
P.S.
Kupilem pod suporte Euro! Jest na maszynach....
Pasuje pod kazda mufe, kazdej dlugosci, dzieki podkladkom!
Ja mam singla na mtb wiec nie wiem....jak sie to bedzie sprawowalo z przerzutkami...
Najwyzej kogos mozna poprosic...zeby zrobil zebatke normalnej grubosci...takiej..jaka jest w korbach MTB i problem zniknie!
Korba jest naprawde cymesik :]
hui