wiesz ja chcialem sie dowiedziec o rowerze a nie o mnie to juz mnie dluzej interesuje tylko mialem dlugo przerwe z jazda na roweze mialem kiedys gt ale mi sie rama polamala i razem z nia noga.i niechce byc modny/zajebisty/extreme/cool/trendy jak ty to powiedziales poprostu mnie to nakrecaBadyl pisze:To jest rower do XC - nie do skakania żadnego. Zresztą tak po prostu postanowiłeś zacząć na nim skakać ?
P.S - denerwujecie mnie już z tym - mam rower do XC - chce na nim skakać i być modny/zajebisty/extreme/cool/trendy :)
P.S II - nie chce nikogo przekreślać :) Każdy ma prawo robić co mu sie podoba ;]
pozdr
czy cos na nim zrobie
-
- Kontakt:
p.S a mnie denerwuje - mam rower do skakania - nie chce na nim skakać, poprostu chce być modny/zajebisty/extreme/cool/trendy :) to chyba gorsze, szczególnie gdy ktoś pprostu nie ma kasy... no ale za cenę tego gianta to coś na dragstarze da się zrobić...Badyl pisze:To jest rower do XC - nie do skakania żadnego. Zresztą tak po prostu postanowiłeś zacząć na nim skakać ?
P.S - denerwujecie mnie już z tym - mam rower do XC - chce na nim skakać i być modny/zajebisty/extreme/cool/trendy :)
P.S II - nie chce nikogo przekreślać :) Każdy ma prawo robić co mu sie podoba ;]
pozdr
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
[]_ ([]) []_ pisze:ja nie moge... wes przeczytaj artykul w dh-zone - testy - rower do DS czy cos takiego...
wlnij krotki mostek narazie (ns jump) kiere szeroka (ns x up xl) siodlo no dol i jazda
dla czego NS? bo wspierasz polski przemysl rowerowy (piknie brzmi)
o takie wypowiedzi mi chodzi.wielkie dzieki
-
- Kontakt:
Tassadar, widzisz nasze myśli są dość podobne, z tą różnicą że ja mówię o ludziach, którzy chcą robić to, co jest jak się zorientowałem... hmm... jest modne, a ty piszesz o ludziach, którzy mają fure kasy i mają rowery ( i to często z najwyższej półki )... no ale na nich nie jeżdżą, bo mają rower tylko i wyłącznie żeby się z nim pokazać i się nim pochwalić.
Denerwujące jest po prostu dla mnie to, że nagle tylu ludzi zaczyna jeździć ( nie bójmy się tego słowa :P ) - extremalnie.
Widzisz ja już od ponad 2 lat zajmuję się tym na poważnie, a od około 3ech jestem rowerowym zapaleńcem. I bardzo niefajny jest fakt, że z tego mało popularnego sportu zrobiła się aż taka... hmm... masówka.
Spójrz około rok, półtora w tył - wtedy nie widziałem aż tylu nicków na tym forum.
No ale to jest forum - wielu tu jeździ naprawdę godnie naśladowania ( i to niekoniecznie od dawna ). Przez to forum nie mogę poznać jak kto jeździ, więc nie chcę się przyczepiać do nikogo.
pozdr
Denerwujące jest po prostu dla mnie to, że nagle tylu ludzi zaczyna jeździć ( nie bójmy się tego słowa :P ) - extremalnie.
Widzisz ja już od ponad 2 lat zajmuję się tym na poważnie, a od około 3ech jestem rowerowym zapaleńcem. I bardzo niefajny jest fakt, że z tego mało popularnego sportu zrobiła się aż taka... hmm... masówka.
Spójrz około rok, półtora w tył - wtedy nie widziałem aż tylu nicków na tym forum.
No ale to jest forum - wielu tu jeździ naprawdę godnie naśladowania ( i to niekoniecznie od dawna ). Przez to forum nie mogę poznać jak kto jeździ, więc nie chcę się przyczepiać do nikogo.
pozdr
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't